Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Jótékonykodik Óföldeák gasztrobloggere

Óföldeák - Csatlakozik egy jótékonysági akcióhoz a lapunkban az Óföldeák régen és ma Facebook-csoport alapítójaként is bemutatott gasztroblogger, Tóth-Nacsa Ágnes.
Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.

A Boldog kukta néven futó gasztronómiai blog szerzője korábban is vett részt hasonló akciókban – most 14 gasztrobloggerhez csatlakozva nyereményt ajánlott fel, amelyet egy akció támogatói között sorsolnak ki. Az adománygyűjtő játék célja az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány segítése, amelynek önkéntesei naponta 1500 adag ételt osztanak ki Budapesten a rászorulóknak, és szegény sorban élő családokat lepnek meg egy-egy tartós élelmiszercsomaggal.

Tóth-Nacsa Ágnes, aki gyermekkora nagy részét Óföldeákon töltötte, a Sok kicsi jótékonysági nyereményjátékhoz egy 2 személyes, gasztronómiai élményekben gazdag napot ajánlott fel kedves kis falujában. Mint fogalmazott, a Dél-Alföldről gasztronómiai szempontból nagyon keveset hallani, pedig számtalan étel, alapanyag, hagyomány bölcsője ezen a vidéken található. A nyertes óföldeáki napja során a helyi ízeket idéző reggelit fogyaszthat el, tájjellegű finomságok elkészítésében működhet közre, s ráadásként egy Boldog kukta-ajándékkosarat is kap helyi gazdák kézművestermékeivel megtöltve. 

Tóth-Nacsa Ágnes Budapesten is gyakran gondol Óföldeákra. Fotó: DM/DV
Tóth-Nacsa Ágnes Budapesten is gyakran gondol Óföldeákra. Fotó: DM/DV

Aki adományt ajánl fel a nemes célra, 1000 forintonként kap egy sorsjegyet, s ha szerencséje van, akár az óföldeáki sütő-főző napot is megnyerheti.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tézsla Ágnes: a testépítés is lehet nőies sport

Tézsla Ágnes nyert már világkupát, volt magyar és Európa-bajnok. Tovább olvasom