Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

Jutalom makói diákoknak

Makó - Idén először köszöntötte külön a Makói Általános Iskola legjobb diákjait Almási Pál igazgató, valamint a város polgármestere, Buzás Péter.
Azokat a tanulókat hívták meg – szám szerint 121-et –, akik az első 6 hely valamelyikét szerezték meg valamilyen országos versenyen, valamint további 25-öt, akik amellett, hogy kitűnő tanulók, másban is jeleskedtek. A Kálvin utcai iskolaépület aulájában tegnap délután tartott ünnepségre a sikerekben részes 30 felkészítő pedagógust és a szülőket is invitálták.

Olvasóink írták

 • 8. Nusika1970 2011. június 15. 12:48
  „Nekem is tudomásomra jutott, hogy az aerobickos kislányok- akik nem mellesleg országos versenyen kiemelkedő 2. helyezést értek el , emellett természetesen ők is kiváló tanulmányi eredménnyel zárták az évet - sem kaptak meghivást a rendezvényre. Sajnálatos, hogy a rendezvényszervezők számára az aerobic nem sport.”
 • 7. zoobless 2011. június 15. 09:08
  „Az én kislányom és vele együtt még több gyerek nem volt hivatalos, ezért írtam.”
 • 6. makoi 2011. június 14. 16:30
  „A sportoló gyerekek is voltak és az edzőkkel együtt kaptak elismerést. Keveset mond a cikk a rendezvényről, ezért érthető úgy, hogy a sportolók nem kaptak jutalmat.”
 • 5. zoobless 2011. június 14. 13:34
  „Úgy gondolom, hogy azok a gyerekek is kaphattak volna meghívást, akik az iskola színeiben indulva országos sport versenyeken értek el dobogós illetve az első hat helyezés valamelyikét. Nem kis teljesítmény az övéké sem, hiszen szabadidejüket aktív sportolással töltik el heti 3 vagy akár 4 edzéssel. Nem mellékesen köztük is vannak kitűnő tanulók, ami szintén dicséretes teljesítmény. A magam nevében kívánok nekik további sok sikert és kitartást!”
 • 4. babérka 2011. június 12. 22:49
  „Az én kislányom is közöttük volt, jól esett, hogy a szülőket is meghívták. Nagyon örültünk hogy ilyen jól sikerült az ünnepség.”
 • 3. NEKI 2011. június 10. 23:00
  „Gratulálok mind a diákoknak mind a tanároknak a sok szép sikerhez és kívánok további jómunkát és sok sikert.”
 • 2. csmano 2011. június 10. 12:31
  „Az elmúlt évek sok sok szorgalmas munkája meghozta eredményét. A teljes tantestület, a szülők és persze a tanulni vágyó diákok sikere ez, amit el kell ismerni.
  Sok sok ilyen szép sikert kívánok még (remélem az iskola államosítások után is megmarad ez a testület, nem cserélik le valami narancssárgára, mondjuk ifjabb Mágorira)”
 • 1. zoltanszabo 2011. június 10. 10:55
  „Nagyon helyes ! Igen is értékelni--jutalmazni kell ezeket a szorgalmas gyerekeket, szívüket--lelküket kitevő tanárokat is !
  Országos versenyeken elért díjak --kifejezik a tanárok lelkiismeretes felkészítés . nem heti 20-22 órában !!! Ez sokkal több idő, rengeteg hétvége stb.
  Egy--egy ilyen országos helyezés---nagy reklám a sulinak is ! Meg a pedagógusnak is nagy boldogság, mikor a gyerek 2000 induló közzül --1. helyezést ér el ! Öröm a gyereknek, büszkeség--a szülőnek !!!
  ÉPPEN EZÉRT KELLENE JOBBAN MEGBECSÜLNI A PEDAGÓGUSOKAT !!!!!!A jövő nemzedéke van a kezükben !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Neten nyertek pénzt a lagzira

Makó - Az egyik közösségi oldalon meghirdetett szimpátiaszavazáson nyert pénzt lakodalmára egy makói… Tovább olvasom