Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 11°C Még több cikk.

Kerékpárokat és tárolókat nyertek

Pitvaros - Több mint 9 millió forintot nyert a falu egy tavaly benyújtott pályázatnak köszönhetően kerékpárok és kerékpártárolók beszerzésére, valamint a biciklizés népszerűsítésére.
A pénzből az orvosi rendelő és az általános iskola udvarán alakítanak ki tárolóhelyet, 25 új kerékpárt pedig már meg is vásároltak. Ezeket ki lehet bérelni, de az önkormányzat túrák, biciklis rendezvények szervezéséhez is biztosítja.

Olvasóink írták

 • 5. qwensy04 2011. július 23. 12:41
  „Azt nem tudom, hogy Ön miért gondol mindig rosszra, de a nagypapám mindig azt mondta, hogy mindenki magából indul ki, és bár Ő egy tipikus Magyar parasztember volt (nem egyetemi tanár), de soha senki nem vonta kétségbe a becsületességét és jó szándékát. Sajnálom, hogy már nem él, és nem tudom Önnek bemutatni, hogy példát vegyen róla az emberi hozzáállásról és értékrendről. Mielőtt dolgozó emberek (önkormányzati képviselők, döntéshozók és dolgozók) becsületébe gázolna, olvassa el, hogy miről is ír! Üljön be egy testületi ülésre, vagy olvassa el a jegyzőkönyveket! Merem állítani, hogy a képviselők nem zárkóznak el az építő jellegű kritika elől, és ezúton is próbálom Ön ösztönözni, hogy inkább alkosson, mint romboljon az mondataival. "Megbűnhődte már e nép
  A múltat s jövendőt!" Tehát nem hiányzik ez nekünk PITVAROSIAKNAK. Köszönöm.”
 • 4. qwensy04 2011. július 23. 12:29
  „Szerintem meg célravezetőbb lenne elolvasni a pályázatról szóló leírást, mielőtt zöldségeket állítunk. http://www.pitvaros.hu/?module=news&action=show&nid=64136#MIDDLE itt megtalálható.
  KEOP-6.2.0/A/09-2010-0165 azonosítószámú, ,,A hivatásforgalmú kerékpáros közlekedés infrastrukturális feltételeinek javítása Pitvaros községben." című pályázat 2011. Ez egy mintaprojekt, amely azt jelenti, hogy kiemelt intenzitású a pályázati támogatás, magyarán nem a település fizeti a 9 millió forintot. A másik, hogy összesen 80 kerékpár tárolására alkalmas az a 2 fedett kerékpártároló amiről szó van. Merem állítani, hogy az egész projekt töredékébe került az önkormányzatnak, mint a Mezőhegyesen épített ugratósánc, mely csak a szórakozásra alkalmas (egyik összeget sem ismerem pontosan).
  A fontossági sorrendről meg annyit, hogy Pitvaroson ezen pályázat kivételével csak a takarékoskodást előidéző projektek kaptak támogatást a képviselőtestület részéről.”
 • 3. Wacky 2011. július 22. 10:39
  „2. zoltanszabo 2011.07.21. 13:51

  van rá elég okod -mo. helyzete- hogy rosszra gondolj, de ne csak az építésre, hanem a terveztetésre és mindenféle engedélyekre is ügyelj, mielőtt ilyen -sztem mondhatom- bugyuta kérdéseket teszel fel!!”
 • 2. zoltanszabo 2011. július 21. 13:51
  „HÁT nem tudom : Pitvaroson nem volt ennél fontosabb beruházás ??
  9 millió Ft.ből már valami értelmesebb dolgoz is vehettek volna ?
  A 25 bicaj ára : kb. 50 ezer Ft. ez egy közép kategóriás bicaj ára ! de ilyen tételnél még kevesebb-ből is ki jön / ez kb : 1,25 millió Ft
  A kerékpár tárolóra maradt kb : 7 750 000.-Ft
  TALÁN SZÍN ARANYBÓL VANNAK ?????? v. valaki lenyúlta a többit ? Hányan nyaralnak az itt elsíbólt pénzből ?????????
  Miért gondolok én mindig rosszra ?”
 • 1. nezdcsak 2011. július 21. 09:08
  „LÁJK!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Maros-parti randevú Makón

Makó - Ötödször rendezi meg csütörtökön a Maros-parti strandon, illetve a volt tűzoltóüdülő… Tovább olvasom