Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Készül az új ifjúsági klub

Makó - Pénzt is nyertek hozzá, 46 millió forintot. Ha kész lesz, ide fog költözni a makói ifjúsági klub
– Most a belső tér kialakítása folyik az épületben, az elektromos és vízvezetékek beszerelése hamarosan várható. Az építkezésen 10-12 ember dolgozik rendszeresen – mondta el lapunknak a leendő makói ifjúsági klub épületénél a kivitelező M-Color 2009 Kft. ügyvezetője, Méhes Tibor. A ház átalakítása, felújítása jó ütemben halad, a befejezés határideje május 25.

Megírtuk: a Deák Ferenc utcai egykori szolgáltatóház egy 639 négyzetméteres részét a képviselő-testület még tavaly nyáron 5 évre átadta üzemeltetésre a Fiatalokért Gyermek és Ifjúsági Egyesületnek (FIGYI), amely azt tűzte ki célul, hogy közösségi házként hasznosítsa. Pénzt is nyertek hozzá, 46 millió forintot. Ha kész lesz, ide fog költözni a makói ifjúsági klub, amely most a régi városháza egyik pincéjében, mostanra szűkössé vált helyen működik – a klubtagok több százan, a rendszeresen ide járók 50-60-an vannak.

Az építkezést a fiatalok egy csoportja is megnézte. Fotó: Szabó Imre
Az építkezést a fiatalok egy csoportja is megnézte. Fotó: Szabó Imre

Az építkezést a sajtó képviselői és Buzás Péter polgármester társaságában a diákönkormányzat néhány tagja is megnézte – elégedettek voltak a látottakkal. Mucsi Tamásklubvezetőtől megtudtuk: a komplexumban nemcsak fiatalok, alkalmanként más közösségek is helyet kaphatnak majd, a szórakozást pedig új tévék, számítógépek, játékok szolgálják, s lesz az épületben alkoholmentes büfé is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Streetball és pingpong a makói műjégpályán

A májusban esedékes városnapon avatják fel a Deák Ferenc utcában a makói streetballpályát. Tovább olvasom