Délmagyar logó

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 27°C Még több cikk.

Két és fél hét után újra jó a kábel Schmidtéknél - Megjelent a cikk, jöttek a szerelők

Miután bő két hétig nem volt se net, se tévéadás, se vonalas telefon a makói Schmidtéknél, és a cégnél többször hiába reklamáltak, végső kétségbeesésükben lapunkhoz fordultak. Jól tették: ahogy megjelent a cikk, megjöttek a korábban többször ígért szerelők.
– Köszönöm, hogy foglalkoztak az ügyünkkel! Ez volt nekünk az utolsó szalmaszál – mondta Schmidt Ferenc, miután örömmel jelezte szerkesztőségünkben: végre kicserélték azt a rossz kábelt, amely miatt net, tévéadás és vonalas telefon nélkül maradtak.

Mint beszámoltunk róla, a makói férfi július 24-én döntött úgy, hogy elfogadja az egyik kábelszolgáltató, a UPC ajánlatát, és bekötteti otthonukba a kábelt. Miután a szerelők távoztak, néhány óráig minden rendben volt, aztán elnémult a telefon, elsötétült a tévé képernyője, és az internetkapcsolat is megszakadt.

Több ízben, nagyjából naponta reklamált ezt követően telefonon, majd személyesen a makói ügyfélszolgálati irodában, illetve 31-én ajánlott levélben is a cég központi címére. A levélre választ nem kapott, a személyes, illetve telefonos panaszbejelentésre pedig több alkalommal azt az ígéretet kapta, hogy szerelőt küldenek ki, de nem jött. Mindez nem csupán bosszúságot jelentett számukra: a felesége könyvelő, a munkájához folyamatos online kapcsolatra van szüksége.

Schmidt úr azt követően fordult lapunkhoz, hogy minden más lehetőséget megpróbált. Úgy tűnik, ez jó ötlet volt, hiszen ahogy megjelent a cikk, másnap megérkeztek a várva várt szerelők, és elhárították a hibát. A panaszos ügyfelet a cég egyik vezetője is felhívta, és kárpótlásként felajánlotta, három hónapig nem kell díjat fizetniük, ha maradnak a szolgáltatónál. Ezt Schmidték elfogadták.
A társaságot egyébként – mint múltkori cikkünkben jeleztük – természetesen mi is kerestük még múlt pénteken az ügyfélszolgálat által megadott sajtókapcsolati e-mail-címen, de kérdéseinkre nem kaptunk választ.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A makói csatorna kotrására 2 milliót költött a város - Megszűnt a bűz a Nagyér mentén

A makói csatorna kotrására 2 milliót költött a város - Megszűnt a bűz a Nagyér mentén
Bár a kitermelt anyag szállítására a száradásig várni kell, máris megszűnt az orrfacsaró bűz a most kikotort makói Nagyér-csatorna partján. Tovább olvasom