Délmagyar logó

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 26°C Még több cikk.

Kétszázan jöttek el a makói keresztelőre

Szombaton református szertartás szerint megkeresztelték a kétlemezes makói énekes, Luigi hat hónapos kislányát, Boglárkát. A vendégeket hintók vitték a templomhoz. A keresztelőt követő mulatságon az édesapa dalra is fakadt – több mint kétszáz vendéget szórakoztatott.
Szombaton tartották a romantikus zene egyik sztárjaként számon tartott makói énekes, Luigi kislányának, a hat hónapos Boglárkának a keresztelőjét. A családi ünnep fényét ritka látványosság emelte: a népes vendégsereg nyolc lovas hintón hajtott keresztül a városon a kis család Liget utcai otthonától az újvárosi református templomig. Az egyházi szertartás keretében Kotormán István lelkész keresztelte meg az apróságot a boldog szülők, illetve a keresztszülők, Juhász László és felesége, Csala Emese előtt. A keresztelőt az egyik Maros-parti üdülőben ebéd, majd későig tartó mulatság követte, amelyre több mint kétszázan kaptak meghívást.

A büszke édesapa két nagylemezes énekes, aki egy válogatásalbumon szereplő számáért már aranylemezt is átvett. A huszonnégy esztendős előadó lapunknak elmondta: készül az új hangzóanyag kiadására, amelynek stúdiómunkálatai döntő részben készen vannak. Már csak fel kell énekelni a dalokat. Természetesen ezen a lemezen is valamennyi nóta Luigi-szerzemény lesz, ő írt minden zenét és szöveget. Azt, hogy milyen lesz, a közönség vagy már ősszel, de ha nem jön össze, tavasszal hallhatja majd korongon.

Luigi egyébként nem csak ünnepelt a jeles napon, énekelt is a népes vendégseregnek. Mi több, dolgoznia is kellett: este a Patai téri napon lépett fel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Buzás: Ez politikai tisztogatás

Politikai tisztogatásnak tartja Buzás Péter makói polgármester mindazt, ami a városban működő megyei… Tovább olvasom