Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Kiskocsival ment betörni a makói férfi

Makó - Egy felújítás alatt álló lakásba tört be egy 31 éves makói férfi hétfőre virradó éjszaka. A gyanúsított június végén szabadult a börtönből, a rendőrök ismét őrizetbe vették.
A Makói Rendőrkapitányságra hétfőn érkezett bejelentés arról, hogy ismeretlen személy betört egy felújítás alatt álló házba, ahonnan szerszámgépeket, járólapokat és más felújításhoz használt anyagokat vitt el mintegy hétszázezer forint értékben.

A rendőrök a helyszíni szemle és az adatgyűjtés eredményeként eljutottak egy makói férfihoz, ahol házkutatást tartottak. A férfi házának udvarán egy kiskocsin meg is találták az eltulajdonított anyagok több mint felét. Az ott lakó elszámoltatása során kiderült, hogy egy ismerőse hordta oda azokat az éjszaka folyamán. A nyomozók keresni kezdték a 31 éves férfit, akit már jól ismertek, hiszen június 21-én szabadult a börtönből, amit szintén vagyon elleni bűncselekmények miatt kapott.

A gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett. A Makói Rendőrkapitányság őrizetbe vette és előterjesztést tett az ügyészség felé előzetes letartóztatásának indítványozására - tájékoztatott a rendőrség.

Olvasóink írták

 • 16. Gyennadij_Petrov 2010. október 13. 16:41
  „zoltanszabo
  Láttam tegnap saját szememmel hatalmas a káosz. Igazoltatnak minden ki és bemenő autót, ez a tolvajokat nem tartja vissza. Én cigány-roma önkéntest nem láttam, viszont segélyért könyörgőt igen. Tonynak van egy kazal képe velünk volt, kikönyörögte vittük.:):D”
 • 15. zoltanszabo 2010. október 13. 10:52
  „T.14-es .a híradóban azt mondták ,hogy a segélyeket felfegyverzett rendőrök védik a tolvajok ellen.Vagy nem? Viszont a mentésben igaz csak tv.n keresztűl de egy cigány-roma önkéntest nem láttam!Te igen??”
 • 14. Tony_Soprano 2010. október 10. 06:44
  „Szemtanúi beszámoló következik a vörösiszappal borított Devecserről. Igen, a korcsok itt is fosztogatnak - akárcsak a múltkori árvíz esetében. Mi meg csak tűrünk, miközben normálisabb országokban ott helyben agyonlőnék ezeket az ember alatti lényeket. Csak mi (pontosabban: az impotens Orbán) vagyunk olyan hülyék, hogy nem csináljuk ugyanazt, mint a világ mindegyik más, az ilyen cigányokkal kőkeményen leszámoló népe. Vajon miért szabad a franciának, olasznak, dánnak, svédnek, tótnak, finnek, románnak, bolgárnak, szerbnek, amerikainak, spanyolnak stb., ami nekünk nem?
  "Most jöttem meg Devecserről, nedvesített kötszert vittünk a dokinak egy gyártó cég jóvoltából mert nincsen neki már több. (Ezért engedtek be.) WC-papírral és újságokkal kötözték be a mentésen dolgozók véresre mart lábát (akik a bekötözés után mennek is vissza a trutyiba.) Szereztünk neki egy autót is az ÁNTSZ-től. Az övét összetörte a trutyi..

  A katasztrófavédelemnek gyakorlatilag nincsen egészségügyi részlege. Minden teher a háziorvosokra szakad.

  Ma de. egész Devecserben egy db mini markológépet gépet láttam dolgozni, és rengeteg embert lapáttal. Meg több száz rendőrt, katonát. Működött a gulyáságyú és az 50 éves Csepel teherautókra szerelt 50 éves vegyvédelmi tisztító felszerelés... 30-40 éves URAL-ok és ZIL-ek. Padokkal felszerelve várják a kitelepítési parancsot.

  3 perc után fel kellett vennünk a maszkot. Annak ellenére, hogy folyamatosan locsolnak. Gond van már a levegővel is.

  A újságírók a város szélén ácsorognak. A lakosok utálják őket.

  Nekünk is kb. 50-60 eltűntről beszéltek.

  A cigányok meg közben lopnak mindent. Ásványvizet, élelmiszert, gumicsizmát, ruhát, stb. amit elvisznek a sümegi piacra eladni."”
 • 13. Tony_Soprano 2010. október 09. 19:12
  „Ma reggelre a Móra Ferenc Thököly utca sarkon is kirámoltak pár házat, pont vittem apám napszámosait láttam a rendőröket, később beszéltem a tulajjal is, ma már ki írtam mért kellett törölni hátha valaki tud valamit és tud segíteni a hatóságnak!”
 • 12. zoltanszabo 2010. október 08. 18:13
  „Felújítás alatt lévő ház" szegény azt hitte bontják és kimaradt az építőanyag.Ne vesszen kárba .ne vigyék a szemétre inkább hazavitte.Dolgos jóravaló ember. Három csapás bünti!!”
 • 11. kgb666 2010. október 08. 16:53
  „kgb696 2010.10.08. 16:41 Tüncikém tudom te szereted őket.”
 • 10. kgb696 2010. október 08. 16:41
  „1 dodó te mekkora hazug vagy!
  Ez az ember egy kirekesztett, fogatlan magyar csávó!
  Miért kell neked, mindig a cigányokat bántanod, akkor is ha kedvenc becsületes fajod egy képviselője követte a bűncselekményt? Hát milyen hazug ember vagy te????”
 • 9. BATMAN 2010. október 08. 01:20
  „Nincs kamera,leselkedj be este a hätso ablakon lätod a nagy semmit...azt bämuljäk a monitoron,jobb a webkameräm is”
 • 8. lacipapa68 2010. október 07. 21:24
  „Jönnek a hidegek,ezért úgy gondolta a szorgos polgár,hogy elmegy a hűvösre melegedni...”
 • 7. klj_54 2010. október 07. 13:26
  „Adakozzunk szegénynek, legyen legközelebbre egy autója:)”
 • 6. KolompárRómeó 2010. október 07. 12:19
  „A kirekesztő, rasszista többség sodorja bele ebbe kilátástalan helyzetbe a szegény szerencsétlen színes kultúrájú állampolgárokat, akik nem bevándoroltak, hanem Indiából ide reinkarnálódtak.”
 • 5. jozko 2010. október 07. 12:18
  „Benne lesznek a tévében...”
 • 4. Tony_Soprano 2010. október 07. 12:00
  „A ház gerizdesen van egy zsákutcában a Tescóbol rálehet látni:) Ha van biztonsági kamera pont élesben tudta őket venni!:):D”
 • 3. jozko 2010. október 07. 11:52
  „Szerencsétlenek, nem is ők a hibásak!
  Az a pár félrecsúszott gén, amit az apjuktól, vagy a testvérüktől örököltek, az a bűnös!
  Ma már azt eltávolítani csak nem lehet olyan nagy probléma!

  Hát igen. De mi legyen azzal a sok csontvázzal?”
 • 2. zero 2010. október 07. 11:52
  „haha”
 • 1. dodó 2010. október 07. 11:00
  „Ez egy sokat üldözött és nagyon szegény kirekesztett. Még nem sikerült szert tennie egy rendszám nélküli piros Ladára. A kirekesztés elleni harcban saját (igavonó) erejét kellett bevetnie.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Makói gáz: a Molhoz szállít a TXM

Tartálykocsival viszik a Mol algyői főgyűjtőjébe a TXM kútjából kitermelt könnyűolajat. Azt, hogy milyen mennyiségről van szó, nem árulták el. Tovább olvasom