Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Koós János a makói Hagymaházban

Slágereivel képzeletbeli utazásra vitte a hatvanas évektől napjainkig szerencsés makói és környékbeli olvasóinkat tegnap este a Hagymaházban a népszerű előadóművész, Koós János.
Koós János énekelni hívta olvasónkat, Vargáné Galamb Máriát. Fotó: Schmidt Andrea
A Hagymaház nézőtere természetesen zsúfolásig megtelt, amit Koós János és felesége, Dékány Sarolta zenésztársaival együtt nagy örömmel látott. A közönség soraiban ráadásul egyaránt voltak idősebbek és fiatalok is. Az előbbi korosztályhoz tartozott például Makai Ferenc, aki feleségével együtt érkezett. Hűséges előfizetőnk most nyert először és nagyon örült az invitálásnak, mert a mindmáig töretlenül népszerű énekest nagyon szeretik – mindegyik dalát szívesen hallgatják. A fiatalabb korosztályhoz tartozó, eladóként dolgozó makói Engedi Gábor nem csak feleségét, hanem nyolcéves kisfiát, Norbit is elhozta az estre. Mint kiderült, ők komikusként is kedvelik Koós Jánost – éppen ezért a Nem vagyok teljesen őrült című szám a kedvencük.

Engediéknek szerencséjük volt: ez a szám is elhangzott a bő egyórás koncerten, s még bő tucatnyi nagyszerű, örökbecsű sláger. Koós János ráadásul ismét bebizonyította, hogy legalább olyan jó színművész és komikus, mint amilyen kiváló énekes. Már az első szám után dübörgött a vastaps. A hangulat percről percre fokozódott, köszönhetően a fergeteges muzsikának és az egymást követő vidám anekdotáknak. Koós János ráadásul nem csak megtapsoltatta és megnevettette a közönséget, de egyik olvasónkat, Vargáné Galamb Máriát a színpadra is kihívta egy vidám duett erejéig.

A negyvenhat esztendeje pályán lévő művész nagyszerű esttel lepte meg olvasóinkat és maga is jól érezte magát a Hagymaház színpadán. Nem csoda: Makóra mindig szívesen jön, s mint kiderült, olykor lapunkat is kézbe veszi és nagyon színvonalasnak tartja. Mint elmondta, úgy gondolja, töretlen sikerének talán az az oka, hogy sohasem elégedett meg azzal, amit elért, mindig igyekezett valami újat kitalálni. Azt is elárulta, hogy milyen meglepetéssel rukkol ki jövőre: egy könyvvel, ami életéről, pályájáról szól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Most az elmúlt 12 évről is szavaznak a makóiak

Makónak nincs Balatonja, se atomerőműve, ezért nem érdemes összehasonlítani turizmusát, iparát… Tovább olvasom