Délmagyar logó

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 4°C Még több cikk.

Korábbi nyitás a fürdőben

Makó - Péntektől a Hagymatikum élménymedencetere és szaunavilága hétköznaponként az eddigi 16 óra helyett 13 órakor nyit.
A változtatást az indokolta, hogy többen is jöttek volna korábban fürdőzni hétköznap. A korábbi, gyógyászati beutaló nélkül igénybe vehető gyógymasszázs ismét visszakerül a szolgáltatások közé, a tb-támogatott kezelést igénybe vevők pedig vehetnek kiegészítő jegyet az élménymedencetérbe, ez 13 órától érvényes.

Olvasóink írták

 • 4. triatlonos 2012. február 05. 15:07
  „Vannak rendkivüli képességű emberek, a "mi hősünk" is bizonyára ilyen. Csak végig kell olvasni az életrajzát, és a terveit. Nem magyar nyugdijat szeretne, és talán addigra nem is lesz. Az nem baj, hogy "hordja -viszi" az ötleteket egyik helyről a másikra, hanem az a gond, hogy oly kevés időt tölt egy helyen, hogy nincs ideje meghallgatni a helyi sajátosságokat - ezt nevezik fürdőkultúrának -, pedig szivesen elbeszélgetnék vele.”
 • 3. Egyolvasó 2012. február 05. 09:30
  „És ez a fürdőigazgató, még vagy három város fürdőjében, csak azt tudnám, hogy hogyan tud megfelelni mindegyik helyen?
  Próbálkoztam én is dolgozni több helyen is, de valahogy nem bírtan energiával.”
 • 2. Sipi74 2012. február 04. 15:04
  „Én "józan paraszti ésszel" gondolkozva már a kezdetektől mindenkinek azt mondtam, ha felmerült ez a téma, hogy a 16 órai nyitás nem jó. 2 hét kellett a híres fürfőigazgatónak (aki ezért kapja a nem kis fizetését), hogy belássák azt, hogy a vendégcsalogatáshoz kevés a hétköznapi nyitvatartási idő? Azt hiszem, ez a hír magáért beszél... Így kevesebb pénzből is lehetne fürdőigazgatót találni, aki talán már a nyitástól bevezette volna.....”
 • 1. triatlonos 2012. február 04. 12:50
  „A korábbi nyitás miatt sokkal több vendég lesz. Eddig a gyógyászat, és a szauna szolgáltatásait volt lehetőségem kipróbálni. Nagyon kedvezőek a tapasztalataim. A mindenütt rendkivül igényes kivitelezés mellett a személyzet is sokkal felkészültebb, mint korábban. A szaunamesterek profik, hasonlót csak külföldön tapasztaltam, pedig nagyon sok magyar városban szaunáztam eddig. Egy kicsit idegenkedtem attól az újitástól, hogy nem lehet a gyógyászaton kezelő személyt választani - amit dob a gép! - de itt is kellemesen csalódtam. Mivel a Hagymatikum 4 egymástól jól elkülönithető részből áll, ha kialakul az a normál rendszer, hogy mindenki azt fizet, amit szeretne igénybevenni, akkor még elégedettebbek lesznek a vendégek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kolozsvári János is feltűnt a Makó FC edzésén

A Makó FC NB III-as labdarúgó csapata január 9-e óta készül a március elején kezdődő bajnokságra. A zöld-sárgák egyik edzésén jártunk.
Tovább olvasom