Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Kórházban ápolják a robbanás sérültjét

Kórházban ápolják a robbanás sérültjét
Üvegcserepek, az ablakkeret és a szúnyogháló darabjai a ház előtti árokban, az egyik kitört ablakot paplan fedi, a tető hullámos, a cserepek sok helyütt hiányoznak az egyébként szépen felújított Szegfű utcai parasztházról, ahol szerda este robbanás történt.
A házban egy huszonéves fiatal lakik egyedül. – Óriási robajt hallottam, aztán az üvegcserepek csörömpölését. A mentők és a tűzoltók nagyon gyorsan kiértek – mesélte a szemben lakó idős férfi, Szakács Antal.

A katasztrófavédelem megyei szóvivője, Molnár Krisztina lapunkat úgy tájékoztatta, az egyik szomszéd értesítette a tűzoltókat, akik egy sérültet találtak a ház udvarán – könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A további omlásveszély miatt a földszintes lakóház megroggyant falait a tűzoltók aládúcolták.

Rendőrségi információk szerint a férfi valószínűleg egy baltával vágta le a konyhai gáztűzhelyről a csövet, így idézte elő a robbanást. Közveszélyokozás vétsége miatt büntetőeljárást indítottak ellene. Az utcabeliek, akikkel beszéltünk, megerősítették, hogy aligha baleset történt. Egyikük azt mondta, a fiatalember nemrég veszítette el a munkáját, egy másik pedig azt, hogy amikor megtalálták, tetőtől talpig fekete ruhában volt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Makói üzenet

Tovább olvasom