Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 05. szombat - Viktor, Lorinc

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Makó hírek > Kovácsovics Fruzsina kiscsillag a makói hagymabálon

Kovácsovics Fruzsina kiscsillag a makói hagymabálon

Makó - Eldőlt, hogy idén is lesz Hagymabál Makón: bár még lehet rá jegyet kapni, annyi belépő már elfogyott, amennyi elég ahhoz, hogy megrendezhessék. A sztárvendég február 29-én a Csillag születik felfedezettje, Kovácsovics Fruzsina lesz.

Munkatársunktól - 2008.02.09. 04:00
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Idén is lesz hagymabál Makón, összejött ugyanis a megrendezéshez szükséges érdeklődő – bár még továbbiak jelentkezését is fogadják, szívesen látnak a városból és környékéről mindenkit. A város legrangosabb bálját tavaly rendezte először önköltségi alapon a Hagymáért Alapítvány, azaz úgy, hogy a korábbi meghívottaknak is belépőt kellett váltaniuk. Az igazi próbatétel azonban idén volt: a korábbi meghívottak legutóbb már csak udvariasságból is vettek jegyet, idén viszont már nyilván csak azok, akiket tényleg érdekelt a rendezvény – mondta el lapunknak az eseménynek immár hagyományosan, most kilencedszer otthont adó Hagymaház igazgatója, Bálint Márta. A jegyár egyébként idén 7500 forint.

Külön érdekesség, hogy a polgári eleganciát sugalló, a hagymához és a hagymatermesztéshez ma már inkább csak nevében kötődő mulatságra sokan már akkor jelentkeztek, amikor még nem lehetett tudni, ki lesz az est sztárvendége. Mostanra eldőlt, hogy a Csillag születik egyik felfedezettje, Kovácsovics Fruzsina lesz a meghívott. Az estet egyébként – ez is megszokott – Buzás Péter polgármester, a Hagymáért Alapítvány elnöke nyitja meg köszöntőjével, majd az Írisz Táncklub lejti el a nyitó táncot. A muzsikát a táncolni vágyóknak a Zsomboys együttes szolgáltatja, ételről-italról az Autós csárda gondoskodik, a díszletek pedig most, február 29-én este is a velencei karnevál hangulatát fogják megidézni.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...