Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 16°C | 25°C Még több cikk.

Lassan eltűnnek a választási plakátok Makóról

A törvényi határidőnél korábban, már ezen a héten megkezdte a választási plakátok eltávolítását az MSZP makói szervezete. A Fidesz aktivistái egyelőre egy kiadós esőre várnak, ami megkönnyíti a munkát.
Molnár László, az MSZP városi elnöke és segítője nekifogott a plakátok eltávolításának Makón és környékén. Fotó: DM/DV
A pártok közül elsőként az MSZP kezdte meg a választási plakátok eltakarítását Makón. A helyi szervezet aktivistái szerda este láttak munkához, de a póznák, falak teljes megtisztítása még hetekig is eltarthat. A törvényben megszabott határidő szerint az utolsó fordulót követő 30. napig maradhatnak a közterületeken a plakátok, ám Molnár László, a helyi szervezet elnöke mégis a munka megkezdése mellett döntött.

– Mostanra sikerült verbuválni egy húszfős csapatot, a fontosabb indok azonban az, hogy a napsütésben újra virágdíszbe öltözik a város, és nem szeretnénk, hogy az összképet a választási plakátok csúfítsák el – foglalta össze Molnár László, aki hozzátette: nemcsak Makón, hanem az egész kistérségben folytatják a munkát, tegnap Klárafalván, Ferencszálláson és Kiszomboron is takarítottak.

Amint lehetséges, a Fidesz választási plakátjait is leszedik, erősítette meg Martonosi György, aki a párt jelöltje volt. Elsősorban a kedvező időjárásra, azaz egy kiadós esőre várnak, hiszen ez jelentősen megkönnyítené az aktivisták munkáját. A szocialistákhoz hasonlóan a Fidesz sem profi vállalkozók felkérésével, hanem önkéntesek segítségével szedi le a falragaszokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új műszerek – ötvenmillióért

Altatógépeket, betegellenőrző monitorokat és egy lélegeztető berendezést nyert a makói kórház a… Tovább olvasom