Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Legjobb beszállítói díjat kapott a General Motorstól a ContiTech

A hűtő- és fűtő rendszerek területén belül 24 új munkahelyet – többek között termékfejlesztési és kereskedelmi funkciókat – áttelepítenek Kelet-Európába, többségében a makói gyárba.
Mint minden évben, így 2013-ban is átadták a GM legmagasabb minőséget képviselő beszállítóinak kitüntetését, az ún. Supplier Quality Excellence Award-ot. Az 1908-ban alapított és mára a világ legnagyobb autógyártó cégeként számon tartott GM, melyhez olyan márkanevek gyártása fűződik, mint például a Daewoo, az Opel, a Saab, a Vauxhall, a Cadillac vagy a Chevrolet, 2013 októberében rendezte meg a díjátadó gálát Russelsheimban.
Az elismerés
Az elismerés

A General Motors a legjobb beszállítóit minden évben 15 szempont alapján vizsgálja, egyebek között a pontos és időben történő szállítás, illetve a reklamáció mentesség. Azon beszállítók, akik ezeknek a kritériumoknak megfelelnek meghívást kapnak a díjátadó gálára. Az eseményen idén a makói és váci telephellyel rendelkező hűtő- és fűtőcsöveket, valamint üzemanyagtömlőket gyártó ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. is részt vehetett. Ez volt az első alkalom a cég életében, hogy átvehette ezt a díjat.

A díjátadó ceremónián, ahol részt vett az Opel felsővezetése is, a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft.-t Nagy Mihály ügyvezető igazgató és Hajdu Ákos minőségirányítási főosztály vezető képviselte.

Középen hajdú Ákos és Nagy Mihály
Susanna S. Webber, Hajdú Ákos, Nagy Mihály és Grace D. Lieblein

2013. október elejére befejeződtek az idei évre tervezett üzemanyag csőszerelvény gyártási áttelepítések a németországi gyárból a Vácon idén áprilisban átadott vadonatúj, modern 3400 nm-es csarnokba. A gyártás-transzfereket 4, egymástól időben is elhatárolt lépésben hajtották végre, amelyek sikeres befejeztével immáron számos európai nagy autóvállalatnak is beszállítója lett a cég. Jelenleg is számos új termék bevezetésén dolgoznak, így mozgalmas, és kihívásokkal teli időszak elé néz a cég.

Szeptemberben bejelentették Hamburgban, hogy hűtő- és fűtő rendszerek szegmensén belül 24 új munkahelyet – többek között termékfejlesztési és kereskedelmi funkciókat – áttelepítenek Kelet- Európába, többségében a makói gyárba.

A ContiTech standja a budapesti Autótechnika kiállításon.
A ContiTech standja a szombaton zárult budapesti Autótechnika kiállításon.
Fotó: Kovács András

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset a földkupacok miatt - a foga bánta az asszonynak

Biciklivel esett el, és sérült meg Hajdu Katalin, aki a csatornaberuházó társaságot okolja balesetéért. Tovább olvasom