Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 26°C Még több cikk.

Mágoriné a futballakadémiáról

Makó - A futballakadémia megalapítása előtt tisztázni kell a makói labdarúgás pénzügyi helyzetét – hívta fel a figyelmet sajtótájékoztatóján a város parlamenti képviselője, Mágori Józsefné.
Emlékeztetett: a szervezők egy hónapja keresték meg a közreműködését kérve, és ő a rábízott anyagot el is juttatta Orbán Viktor miniszterelnökhöz, akinek felkérésére már jártak a városban a Miniszterelnöki Hivatal sportért felelős szakemberei, illetve a Lombard Pápa illetékesei. Kiderült azonban, hogy hiányoznak még feltételek, és arra egyelőre nem lehet számítani, hogy az új sporttörvény lehetőségeivel élve jelentkeznek további támogatók, a jogszabály ugyanis még nem lépett életbe. A gazdasági hátteret ezért helyi forrásokból kell mielőbb megteremteni.

Olvasóink írták

37 hozzászólás
12
 • 37. Ungarn 2010. szeptember 26. 18:51
  „Mit gondolsz tudóskám? Az akadémia az felsőfokú intézmény?Nézz utána a dolgoknak,mielőtt marhaságokat írsz!”
 • 36. Sportplusz 2010. szeptember 24. 23:08
  „futbal akadémia ???????? előszőr foci- ált. iskola kellene.. az akadémiátol még igen messze vagyunk lsd . Magyar válogatott .. debrecen csufos vereség .. a labdarugásban csak a focisták fizetése van akadémikus szinten a tudásuk ovodás .. nagypofáju .. eredménytelen.. undorito társaság ..most avsányit probálják lenyulni ..”
 • 35. Ungarn 2010. szeptember 24. 18:18
  „rightwing

  Linkeld már be a sport hírekhez is,oké?”
 • 34. rightwing 2010. szeptember 24. 17:40
  „A makói SZDSZ színeváltozásai

  <moderálva>

  A Kaméleon-hadművelet című cikkünkre reagálva - melyben az őszi kampányban szereplő MSZP-lógó, s az egész pártkötődés elrejtése mellett, az SZDSZ-es politikusok ,,túlélési technikáiról", az ügyes névváltoztatásokról írtunk - egy fénykép kíséretében olvasói levél érkezett szerkesztőségünkbe Makóról, melyben a helyi SZDSZ régi-új szereplőit tüntették fel.

  A helyzet tehát nem egyedi, nem csak a megyeszékhelyre jellemző, hogy egyes hitelét vesztett pártok képviselői más köntösben küzdenek saját túlélésükért. Alább a makói SZDSZ támogatásában 1994-es választásokon induló képviselőket láthatják, melyből természetesen az aktív politizálástól elköszönő személyek arcképeit eltakartuk. Így négy politikus maradt, aki most 2010. október 3-án is szeretné megmérettetni magát, de már régen nem az SZDSZ támogatásával: Marosvári Attila, Polgári Szövetség Makóért, Siket István, Polgári Szövetség Makóért, Márton Imre, Városépítők Társasága Egyesület és Martonosi György listavezető, a Városépítők Társasága Egyesület.”
 • 33. Tony_Soprano 2010. szeptember 23. 21:12
  „Egyet azért ne felejtsünk el egy város vezetéshez összeköttetések kellenek, tudni kell hol lehet lobbizni kit lehet megkenni kinek lehet betömni a száját kit kell feláldozni kit előreléptetni üzenem Buzás úrnak áldozatok nélkül nem lehet háborút nyerni, hasonlít az ő szakmája kicsit az enyémhez csak én mozdonyvezető vagyok, tudjátok ehhez is sok ész kell azt a nagy dög vonatot azon a vékony sínen elvezetni:) Ha esetleg nyer Petyus áldozatokat kell neki hozni ez tuti, ja és privát vélemény ne bízzon senkibe ez az örök szabály:)”
 • 32. pisces 2010. szeptember 23. 20:49
  „Valóban kiegyenlitett volt a vita, szakmailag semmi baj! Mindensetre a mai állandóan változó világban az állandóságot, mint célt,vagy eszközt előtérbe helyezni, hát? Kell a dinamizmus, a rutin fáradság képzetét kelti! Márton Imre ebben jobb volt! Ja, és még valami, vezetés közben is a rutin a legnagyobb balesetek okozója, amire a fürdő kérdése is jó példa! No csak tovább, tovább! Kezd valóban érdekes lenni ez a helyzet. Most már nagyon kíváncsi vagyok a fityó, mit lép! Hagyják-e Makót elveszni, mert ez nagyon úgy néz ki elúszott hajó!”
 • 31. Lokálpatrióta 2010. szeptember 23. 19:53
  „Így van: ezeknek az ötleteknek mindegy ki a kiagyalója - a céljuk az, hogy a makóiak jobban éljenek. Én is remélem minél több megvalósul...”
 • 30. kergezerge 2010. szeptember 23. 19:40
  „Egyébként a vita kiegyenlített volt, igazán a mérleg nyelve nem billenhetne egyik oldalra sem... Amit én viszont megjegyeznék, hogy jó lenne, ha az elhangzott ötletek nem csak ötletek maradnának, függetlenül attól ki vetette fel... Ha sikerül ezeket az ötleteket a megvalósítás síkjára helyezni, akkor, ha nem is holnap, de lassan élhetőbb lesz Makó... Azt hiszem arra is választ kaphattunk, hogy két jelölt van... a harmadik Mágoriné, csak hangember nulla értékkel....”
 • 29. kergezerge 2010. szeptember 23. 19:32
  „Tony nem mindennapi ember lehetsz, s bár véleményeink néha ütköznek, azért örülnék ha megismerhetnélek... Kérlek ide küldj egy elérhetőséget: szanyos@gmail.com”
 • 28. Tony_Soprano 2010. szeptember 23. 19:09
  „kergezerge nincs akadálya:) Ja ma voltam Román hivatalban és kértem hogy lehessek román állampolgár:) Néztek mint a vett malac, aztán megkérdezték mért szeretnék, mondtam ha már Orsós Viktor ad nektek én is megérdemelném:) Kitört a röhögés!:):D”
 • 27. kergezerge 2010. szeptember 23. 18:44
  „Mágoriné gyáva, gerinctelen ember, aki az elkövetett hibáiért sem meri vállalni a felelősséget... Bár beszélni sem tud!!!!! Nem kell Makónak Mágoriné... mehet innen, amerre lát!!!!!!
  Tony, veled egyszer én is nagyon szívesen eszmét cserélnék!”
 • 26. Tony_Soprano 2010. szeptember 23. 18:32
  „Én elmentem volna,na mindegy remélem egyszer Buzás Péterrel eszmét cserélhetek nézeteimről hisz nem vagyok én rossz ember!”
 • 25. Lokálpatrióta 2010. szeptember 23. 17:46
  „Most súgtak a tv-től, hogy Mágoriné Andrea ismételve a márciusi bravúrt, most sem megy el a polgármesterek vitájára. Úgy látszik 10 percet már tud beszélni megírt szövegből, de beszélgetni még mindig nem tud.
  Kedves rightwing / Mágori András!
  Kérlek akkor legalább te oszd meg velünk anyukád programját, ha már ő ismét nem teszi meg ezt a makóiakkal. A "majd a Fidesz!", a "a kormány majd megoldja" , illetve "velünk az ország" az nem program...”
 • 24. zoltanszabo 2010. szeptember 23. 10:34
  „Igaza van a 4. és 5. hozzá szólónak. Nem vagyok sportos alkat, se tini gyermekem sincs már,felnőttek sajna el is költöztek Makórol de a fiataloknak kellene valamilyen értelmes elfoglaltságot kitalálni.Legjobb a sport.Akár foci.kézilabda,tenisz bármi amit szívesen űznek a mai gyerekek.Minden ilyen hasznos dolgot támogatni KELL. Ne csak kocsma,játéggép, számítógép legyen az elfoglaltság ha nem a mozgás a jó levegőn,csapat munka ,fegyelem ,rengeteg jó hatása van a sportnak!”
 • 23. Ungarn 2010. szeptember 22. 20:24
  „Semmit nem jelent a létszám.Nem ott dől el.Sőt,nem a statisztikai adatokkal dől el.Majd a szavazófülkében lesz eredmény.”
 • 22. czinegelala 2010. szeptember 22. 19:44
  „A ma este 18 órakor a Hagymaházban tartott Márton Imre/Martonosi/városépítő fórumon 25 azaz Huszonöt fő jelent meg.

  Teljes a siker, minden szavazó ott volt.”
 • 21. Ungarn 2010. szeptember 22. 17:19
  „Az esőben dolgozó melósok sajnálójának: van ugye egy munka.Van ugye (gondolom,így természetes) egy határidő.Van vállalkozó,vannak alvállalkozók.Ha akarnak és tudnak dolgoznak esőben is.Nehogy már Buzás tehessen arról hogy xy alvállalkozó dolgoztat-e esőben vagy nem! A füvet nem makóiak rakták.Én legalábbis egyet nem láttam belőlük ismerőst,viszont láttam felmatricázott autót,ami hírdette a gyepszőnyeg terítést.”
 • 20. Tony_Soprano 2010. szeptember 22. 13:52
  „Köszi a piros lapot aki elküldte. Most láttam először érdekes , csodálkozok hogy a nyomdába egy molotovkoktélt nem nyomtak még be , én megtettem volna tuti:)”
 • 19. Tony_Soprano 2010. szeptember 22. 13:33
  „Waze nem vitatkozni kéne itt megoldást találni.Mert ugye akkor amit tudok Buzás Péterről kinyomtatom és lehetek polgármester mert akkor indultam volna én is, nekem már tervem is van a fürdővel Bió gyökérmosó!”
 • 18. bcs_mako 2010. szeptember 22. 13:23
  „18. hozzászólás demios 2010.09.22. 13:12

  Mert most mit is akar csinálni?”
37 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

2 millióért kelt el a makói levendulás linzer

2 millió forintot ajánlott fel egy licitáló a makói Tóthné Libor Mária különleges levendulás süteményéért egy internetes jótékonysági árverésen. Tovább olvasom