Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 29. szombat - Beatrix, Erna

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Makó hírek > Mágoriné: Engem is becsaptak!

Mágoriné: Engem is becsaptak!

Makó - Kormányzati segítségre is szükség lesz ahhoz, hogy befejezni, majd működtetni lehessen a fürdőt – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Mágori Józsefné, a térség parlamenti képviselője, fideszes makói polgármesterjelölt.

Munkatársunktól - Délvilág napilap - 2010.09.16. 06:59
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Mint elmondta, valóban a kezdetektől támogatta a fürdőberuházást, de mivel nincs szakértői csapata, nem tudta áttanulmányozni a pályázattal kapcsolatos több ezer oldalnyi dokumentációt, Buzás Péter polgármester és a felkért szakemberek véleményére hagyatkozva szavazta meg az ezzel kapcsolatos döntéseket.

Hozzátette: a most nyilvánosságra került dokumentumokból úgy tűnik, a városvezetés a hazai és az uniós szabályokat is áthágva valótlan adatokat adott meg például a költséghatékonyság kiszámításához, de problémát jelent az a várható plusz kamatteher is, amelyre két gazdasági szakértő hívta fel a figyelmet a közelmúltban. Ahogyan a pályázatot befogadó hatóságokat, úgy engem is becsaptak – hangsúlyozta Mágoriné.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

123456789... következő >> végére >>> 321 hozzászólás
Moderálásra küldöm 321. pisces 2010.09.28. 12:58

Kedves 319! aztán befeküdt az szdsz a finom kormányzásba, és több százezer szavazója, több ezer aktivistája hagyta ott, és 1998-ban a fidszre szavazott és szavaz ma is4 tehát ne sértegessen senkit, mert öngólt rug fenenagy buzgalmában, azaz többet árt, mint használ! Tudja a nagy jóindulat útja, h.lyeséggel van kirakva!

Moderálásra küldöm 320. fészekhagyó 2010.09.25. 18:56

Tisztelt Fórumozók!

A hozzászólások száma meghaladta a 300db-ot, ami nem kis szám, de a témára való tekintettel várható volt.
Kérem, akinek van elegendő ideje, foglalja össze a hozzászólások tartalmát pár mondatban. Akadhat olyan olvasó, aki szakértői gárda nélkül kényszerül elolvasni ezt a több száz üzenetet és nem szeretnénk, hogy rosszul szűrje le a lényeget.

Köszönöm a segítséget.

Moderálásra küldöm 319. rightwing 2010.09.24. 17:41

A makói SZDSZ színeváltozásai

<moderálva>

A Kaméleon-hadművelet című cikkünkre reagálva - melyben az őszi kampányban szereplő MSZP-lógó, s az egész pártkötődés elrejtése mellett, az SZDSZ-es politikusok ,,túlélési technikáiról", az ügyes névváltoztatásokról írtunk - egy fénykép kíséretében olvasói levél érkezett szerkesztőségünkbe Makóról, melyben a helyi SZDSZ régi-új szereplőit tüntették fel.

A helyzet tehát nem egyedi, nem csak a megyeszékhelyre jellemző, hogy egyes hitelét vesztett pártok képviselői más köntösben küzdenek saját túlélésükért. Alább a makói SZDSZ támogatásában 1994-es választásokon induló képviselőket láthatják, melyből természetesen az aktív politizálástól elköszönő személyek arcképeit eltakartuk. Így négy politikus maradt, aki most 2010. október 3-án is szeretné megmérettetni magát, de már régen nem az SZDSZ támogatásával: Marosvári Attila, Polgári Szövetség Makóért, Siket István, Polgári Szövetség Makóért, Márton Imre, Városépítők Társasága… Tovább olvasom »

Moderálásra küldöm 318. pisces 2010.09.23. 20:40

Hát ez elég érdekes fordulat! Most lett volna lehetőség tisztázza magát, mert úgy vettem észre Búzás úr szépen nekiment! Így a fényképe után kiváncsi lettem volna a hölgy jelölt teljesítményére! Hát, ettől megfosztattunk, ez van.

Moderálásra küldöm 317. kergezerge 2010.09.23. 18:24

Mágoriné gyáva, gerinctelen ember, aki az elkövetett hibáiért sem meri vállalni a felelősséget... Bár beszélni sem tud!!!!! Nem kell Makónak Mágoriné... mehet innen, amerre lát!!!!!!

Moderálásra küldöm 316. Lokálpatrióta 2010.09.23. 17:47

Most súgtak a tv-től, hogy Mágoriné Andrea ismételve a márciusi bravúrt, most sem megy el a polgármesterek vitájára. Úgy látszik 10 percet már tud beszélni megírt szövegből, de beszélgetni még mindig nem tud.
Kedves rightwing / Mágori András!
Kérlek akkor legalább te oszd meg velünk anyukád programját, ha már ő ismét nem teszi meg ezt a makóiakkal. A "majd a Fidesz!", a "a kormány majd megoldja" , illetve "velünk az ország" az nem program...

Moderálásra küldöm 315. pisces 2010.09.22. 22:13

Kedves 313! Van olyan fórum ahol meg ketten itt felénk, de vannak olyanok, akik fórumot sem mernek tartani! Semmi jelentősége, de mi van akkor, ha mondjuk ezek csak aktivisták? Itt felénk 25 fő napi átlagban 25-30 lakást keres fel, ez ugyebár egy napalatt akár 750 lakást is jelenthet, két napalatt már ezerötszázat, és így tovább! Van másnak is ilyen csapata? Képzelje, ha ezek elindulnak? Nálunk háromszor akkora városban olyan 100-150 aktivistánk van, nullra is győzünk rendszeresen, tehát annyira ne örüljön, mert még tévedésbe esik! Ha, a gyűlések résztvevői lennének csak a szavazók akkor bizony minden párt igen csak rossz passzban lenne. a politika is egyfajta tudomány, de minek ezt ragozni, ezt ön is tudja, vagy nem?

Moderálásra küldöm 314. kergezerge 2010.09.22. 20:29

Kedves czinegelala!
Ebből azért nem kell messzemenő következtetéseket levonni. A fórumok többségén még ennyien sincsenek. Az emberek általában nem a fórumok alapján döntenek. Szóróanyagok, hirdetések és egyéb ráhatások alapján szülik meg a döntést. Ezen döntéseken a fórumok nem változtatnak, esetleg megerősítik vagy bizonytalanná teszik az elképzeléseiket...

Moderálásra küldöm 313. czinegelala 2010.09.22. 19:39

A ma este 18 órakor a Hagymaházban tartott Márton Imre/Martonosi/városépítő fórumon 25 azaz Huszonöt fő jelent meg.

Teljes a siker, minden szavazó ott volt.

Moderálásra küldöm 312. Vontrapp 2010.09.22. 18:56

scott1 : nem a többségét, de akkor is sokat


321 hozzászólás123456789... következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...