Délmagyar logó

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 20°C | 31°C Még több cikk.

Mágoriné lemondott, Gál lesz a képviselő

Makó - Lemondott a Fidesz kompenzációs listájáról kapott önkormányzati képviselői mandátumáról Mágori Józsefné, így nem lesz tagja a jövő pénteken megalakuló makói képviselő-testületnek – tudtuk meg a választási bizottság pénteki ülésén Makón.
A volt polgármesterjelölt, parlamenti képviselő helyett a jelölőszervezet döntése értelmében a listáról Gál Sándor kap képviselői helyet.

Olvasóink írták

42 hozzászólás
 • 42. scott1 2010. október 13. 17:51
  „T. Petrov! A Kiegyezés valóban nagyon szép (a szegedi történések szolgálnak majd nagyjából alapul mindenben és vetíthetőek majd ki Makó helyzetére is) de itt már egy csendes együttműködés -egymás mellett dolgozás- is nagy előre lépés lenne, és egyben elkerülhetetlen is (hatalmas munka vár mindenkire). Makó az általában balra billenő ogy. helye miatt lehetett igazán szálka régen, a pm hely az országos politika szempontjából talán kevésbé fajsúlyos (talán)...”
 • 41. Gyennadij_Petrov 2010. október 13. 15:57
  „scott1!Most egy nagyon jót mosolyogtam. Igazat adtam neked, elképzeltem megteszik -e mások is, a maguk szintjén. Nagyon tetszene nekem. A kiegyezés egy nagyon szép szó, na meg hasznos is. Közhasználatú ez szerinted?”
 • 40. Tony_Soprano 2010. október 11. 19:13
  „Ja és egyformán szeretem Buzást Petyust, Mágorinét Andreát meg mindenkit:) Ha ők nem lennének kire fogadnánk? Lóversenypálya még nincs Makón:D”
 • 39. Tony_Soprano 2010. október 11. 19:10
  „Na a fogádás ma kezdődik, én azt teszem fel itt semmi nem történik egy évig, kommunális helyi adó még az idén meglesz emelve, elvitatkoznak a csatornán meg a fürdőn, munkahely nem lesz:) Lehet ellenem fogadni megint:) Az idő hossza végett dupla a tét:)”
 • 38. shalom 2010. október 10. 19:45
  „Majd meglátjátok, virágozni fog Makó, mint Firenze! Már évek óta csak ezt csinálja, semmi más nem történik Makón . Mi új van ebben?!”
 • 37. Takavaka 2010. október 10. 16:48
  „Tán´ megsértődött Mágoriné, hogy nem választották meg polgármesternek? Annyira viszont nem sikerült megsértődnie, hogy lemondjon az országgyűlési kéviselőségről is.
  Meg sem érdemlik ezek a hálátlan makóiak az ő nagy jóságát.”
 • 36. Silvio_Dante 2010. október 10. 16:31
  „Tony. scott1!
  A munka elindult, nem győzitek majd kapkodni a fejeteket. Van pénz, jönnek a befektetők, s nem 300, legalább 600 új álláshely lesz Makón. Ehhez kellek én is természetesen, hogy ügyesen lepattintsam a kételkedőket, a lázítókat. Majd meglátjátok, virágozni fog Makó, mint Firenze!”
 • 35. Tony_Soprano 2010. október 10. 07:04
  „T:scott1
  Jól látod (hagyjuk a francba az egészet és mártírkodjunk 4 évig együtt azokkal, akik minden nap "megmutatják" és megírják nekünk, hogy mi szavaztunk rossz oldalra...) Nem lesz itt munkahely képzeld még a gumigyár megsértődne és nem tejelni bizonyos elvtársnak éves szinten, ja beszéltem a plakátragasztókkal jó volt a szocik stratégiája a 300 új munkahely kiragasztása a Just Gyula utcára volt ki adva. Gondold jón a mellós haza és látja új munkahely, már ép időszerű mert tele van a .... a cumigyárral.A nagy 300 fős munkahely kamu mert ha esetleg felépül egyetlen Makóit nem alkalmaz, sőt a terményeket se Magyarországról szerzi be, ami ugye nagy segítség lenne az itt élő termelőknek. Buzás egy darab munkahelyet nem tud felmutatni amit az elmúlt 16 évben hozott volna Makóra. A kebabgyár szintén kamu erre a Törökök szakosodva vannak az Uniós pénz kicsalása majd eltűnnek.Ja Mein Kamp azért aludtam vele mert annyira védték a zsidó emlékművet hogy féltem a 2600 üres Makói ingatlanba őket költöztetik be, kicsit megnyugvással töltött el a könyv :):):) De már nem kell hisz a táblára se vigyáznak, bár nem tudom miért?”
 • 34. scott1 2010. október 09. 20:18
  „A munka az valóban gond, de szerintem "befektetői jóindulatra" csak így számíthatunk, ha számíthatunk egyáltalán ilyenre az elkövetkezendő időszakban... Vagy hagyjuk a francba az egészet és mártírkodjunk 4 évig együtt azokkal, akik minden nap "megmutatják" és megírják nekünk, hogy mi szavaztunk rossz oldalra... Tony az íród nem megy Fankával!
  Az álmokkal kapcsolatban inkább ajánlanék számodra egy másik őrült osztrák által írt könyvet:
  Sigmund Freud: Az álomtan metapszichológiai kiegészítése :)))”
 • 33. Tony_Soprano 2010. október 09. 19:41
  „scott1 barátom nem értettél:)
  Szerencsétlenek ha 20 km arréb kapnak házat akkor is van lehetőségük munkára, szerinted itt mi lenne? Sajnos veri őket az Isten őket elégé, ne akarj nekik még egy Makót is . Ártatlanok, te meg a 3 csapás törvényével büntetnéd őket:) Egyébként hol a Magyarországi 100 leggazdagabb ember, ma egy Pesti újságíró barátom kereste őket telefonon hogy nyilatkozzanak segítségbe 85% vissza utasította:(”
 • 32. scott1 2010. október 09. 19:29
  „Értelek Toncsi, messze vagyunk, persze, hogy értelek! De legalább egy kis gesztus. Nézem a TV-t egy neve sincs kis falu építési telkeket, a másik üres házakat, a harmadik gyereküdülést ajánlott fel. Makovecz és csapata van megbízva a feladattal, ha felhívnák az egri önkormányzatot biztos megadnák az építész telefonszámát és legalább rá lehetne kérdezni - jobbról is balról is - tudnánk-e segíteni lakhatásban. Ha nem is fogadják el, legalább bejelenteni valami szépet... Tegnap a Célpontban hallottam elhangzani a város nevét, és ez az álmos könyv alapján ez semmi jóval sem kecsegtet...”
 • 31. Silvio_Dante 2010. október 09. 19:25
  „nsanyi55
  Nem neked, hanem kgb666-nak szántam (ha figyelmesen elolvasod a hozzászólásokat, akkor megtalálod miért)”
 • 30. Tony_Soprano 2010. október 09. 18:51
  „Kedves Barátom scott 1 !
  Szerintem szegény Devecseriek&Kolontáriak ebben a szükségállapotban se szeretnének ide költözni. Én is sokszor teszem fel magamnak a kérdést mikor haza érek mi a faxomért jöttem Makóra.
  Ezt a kis nótát viszont küldeném a szocialistáknak győzelmük jeléül, úgy se gratulált nekik senki:)
  http://www.youtube.com/watch?v=wRXYY9HP-BM&feature=related”
 • 29. scott1 2010. október 09. 17:29
  „Makón és környékén rengeteg üres ingatlan van, nem lehetne valamilyen felajánlást tenni segítségül, lakhatás szempontjából a kormány felé (a város jóindulatát is kimutatva) ebben a szorult helyzetben? A szabad kapacitás alapján egész Kolontárt és Devecsert is ide lehetne telepíteni...”
 • 28. nsanyi55 2010. október 09. 17:22
  „nikolka80 2010.10.09. 17:09
  Ha 40 alatti nő vagy, én benne vagyok!”
 • 27. nsanyi55 2010. október 09. 17:20
  „Silvio_Dante 2010.10.09. 13:15
  Ha a 26-os kommentet nekem szántad, akkor elmondom, hogy annyi közöm van a dologhoz, hogy egy környékbéli faluban lakom, ahol türelmesen végig hallgattam az országgyűlési képviselőnk .-.-.-.-.-ait az önkormányzati választások előtt. Szégyeltem magam a rászavazók helyett!
  Az, hogy én honnan fricskázok, az talán még is az én dolgom, de te vagy nem hallgattad meg a naccságos asszony
  kampánynyitón elhangzott beszédét, vagy enyhén értelmi fogyatékos lehetsz. (ebben az esetben elnézésedet kérem!) Bár valószínüleg ezt sem érted.”
 • 26. nikolka80 2010. október 09. 17:09
  „KEDVES HOZZÁSZÓLOK :
  "SZERETKEZZ NE HÁBORÚZZ ! " MERT PRÉDIKÁLNI MINDENKI TUD !!”
 • 25. 2kedő 2010. október 09. 15:27
  „A szavazáson a makóiak Mágorinét elküldték a........!
  A hivatalban "maradók" már nagyon megnyugodtak! DE!! Buzás p.m. úr akkor fog nagyot hibázni,ha továbbra is megtartja a tehetségtelen,amatőr,hozzánemértő,seggnövesztő és asztalfogó hivatali alkalmazottait a különböző osztályokon - akik -sokszor becsapják,sőt félrevezetik! Tudomásul kellene vennie,hogy cocialista módszerekkel és cocialista munkastílussal ebben a rohanó világban nem lehet modern várost vezetni és építeni!! Mert Makó lemarad s messze lesz,mint " Jeruzsálemtől"!Ha ezeket a problémákat lelkiismeretfurdalás nélkül megoldja, akkor lesz esélye arra, amit a fürdő -fórumon mondott fideszes képviselőknek: "szavazzatok Rám, és én mögoldom"! Lehet,hogy ők is (inkább) rá szavaztak,de most akkor BIZONYÍTHAT!!
  Ha nem változtat vezetési stílusán , s ha nem alkalmazkodik majd az ország tempójához,akkor nagyon nehéz lesz SZÉLLEL SZEMBE PI....ÁLNI, és saját szavazói haragszanak meg elöször,mint már ahogy bizonyították a pártjukon is!
  Andreának pedig lesz egy szép, és dolgos 4 éve,mert most neki kell előteremteni olyan dolgokat,ami Nuzásnak elég könnyen ment 8 évig. Utána annak is vége,s jöhet a civil élet mögint!”
 • 24. Tony_Soprano 2010. október 09. 14:13
  „Jó reggelt. Lényeg a lényegben nyert Buzás vagy így vagy úgy úgyse lehet bizonyítani. Hozzá kellene kezdeni a munkához, munkahelyeket teremteni, nem Buzás féle fantom választási kamu cégeket hanem ténylegeseket. Ne a kommunális és többi adó legyen az első lépés a testületnek, meg a saját zsebtömögetése, hanem az emberek jobb léte eltelt 16 év szar nem történt lehet kezdeni dolgozni vagy kihal 1-2 éven belül Makó. Ja Silvio_Dante nem én vagyok csak utána írtam, remélem ezt ő is megerősíti mert kapom sorba az e-mailokat!!!!!”
 • 23. Silvio_Dante 2010. október 09. 13:15
  „Kedves Sanyi!
  Annyira megtiszteltél. Ugyan te miért is vagy itt? Nem te is az állóvizet akarod megpiszkálni? Csak te jobbról :)
  Neked kötelező Mágoriné szoknyája mellől fricskázni, aztán ha szembefordulnak veled, gyorsan bebújsz a szoknya alá. De nagyon jó látni, hogyan vergődtök itt, mint a partra vetett halak.”
42 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ki látta Balogh Erzsébetet?

Eltűnés miatt keresi a Makói Rendőrkapitányság az 56 éves Balogh Erzsébetet. Tovább olvasom