Délmagyar logó

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 15°C | 27°C Még több cikk.

Magyar valóság: nem halad a szennyvízcsatornázás

Makó - Több településen sem az előre tervezett ütemben halad a szennyvízcsatornázás kivitelezése. Makón a legnagyobb a késés, de azt mondják, véghatáridőre elkészülnek.
Nem halad a csatornázás.
Videó: Makói VTV.

Olvasóink írták

 • 6. Miértne? 2012. szeptember 15. 17:08
  „Nem beszélve arról,hogy a kivitelezők alkalmazottai-tisztelet a kivételeknek-árulják sajátjukként a beépítésre szánt anyagokat. Ezeket ki fogja majd megtéríteni? Az a sokadik alvállalkozó így is fizetheti a kötbért, de miből . Nagy csúszások lesznek itt emberek!”
 • 5. Francois 2012. szeptember 13. 19:52
  „Na gerízdesen előttem tuti eltolja, mert még a hó előtt szereztem zúzott szurkot rászórom a kőre meglocsolom gázolajjal , és már egyenes út is van, aztán mikor ezek a népművészeti agyagedények oda érnek, majd felbontják, gondolom ez még 2-3 év!4. Poslabény 2012.09.13. 11:38 megnyugtatlak hódúró az idén se fog arra járni! :) :D”
 • 4. Poslabény 2012. szeptember 13. 11:38
  „Mindenki csak a vállát vonogatja a csúszás miatt. Miért nem lehet senkin számonkérni? A projekt manager Úr is csak magyarázkodik és a földet bámulva nyilatkozgat. Szembe nézni nem mer-vagy tud. Kiváncsi vagyok, hogy gerizdesen a hódúró télen hogyan fog havat tolni. A visszatemetett fővezeték gödröket pedig nem iszappal kellett volna lezárni ideiglenesen, hanem zúzott kővel teljes szélességben, mert az első eső után a garázsba behordjuk a sarat. Ezekre a manager Úrnak kellene figyelni, vagy ha nem tudja elvégezni a feladatát akkor mondjon le. Esetleg ez senkinek nem feladata?”
 • 3. scott1 2012. szeptember 12. 16:23
  „Értelek bánki szóval, ha 2007-ben írták volna ki a tendert akkor is ugyanennyiért csinálta volna meg a kivitelező... ami külön megnyugtat az az, hogy a kivitelezés költségeire sem a jelentős mértékben megdráguló építőanyagárak sem a brutális energia áremelkedés nincs hatással... arról már nem is beszélve, hogy az egyéni rákötéseket is 2007-2009-es áron fogják megcsinálni... vagy max. a telektulajdonos szív! Ugye?”
 • 2. bánki 2012. szeptember 12. 16:12
  „1. scott1 2012.09.12. 14:12

  Nehogy hülyén haljál meg !

  A kiviteli összeg változatlan, max. a kivitelező szív !”
 • 1. scott1 2012. szeptember 12. 14:12
  „Szép csendben elinflálódik az egyéni megtakarítások önrésze is... elsődlegesen, a közhálózat kiépítésének bekerülési költségét vonják le az egyéni számlákról, amíg ezek fedezik a baromkodásaikat addig ők nem aggódnak.
  Kiszámolta már valaki, hogy csak amióta kész kellene, hogy legyenek mekkora volt az infláció az építőiparban? Amikor az egyéni szerződéseket megkötötték, arról volt szó, hogy a számlazárásra összejövő összeg nagyjából fedezni fogja a külső és a belső (egyéni) hálózat kiépítését... mostanra már olyanokat hallani, hogy a negyedmilliós megtakarításából visszakap 50 ezer forintot a belső munkákra, az önkormányzat által kiválasztott brigád! meg 150-200 ezret kér a fő vezetékről való bekötésre... Makó térségében hány száz milliós (milliárdos) plusz költséget jelent majd az embereknek, egy-két nagy dilettantizmusa??? Tudom, ez még csak a kezdet...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Makón is forgatják a Kezdő végzősöket

Az egykor népszerű Kisvároshoz hasonló filmsorozat egyik helyszíne lesz hamarosan Makó. Tovább olvasom