Délmagyar logó

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 0°C Még több cikk.

Makói nyertesünk és az ünnepek

A Délmagyarország és a Délvilág nyugdíjas előfizetői között minden héten egy harmincezer forintos vásárlási utalványt sorsolunk ki. Ezúttal a makói Nagy György Imrénének kedvezett a szerencse, aki tegnap sokféle finomságot, a mindennapi háztartáshoz szükséges áruféleségeket, sőt egy kenyérpirítót is vásárolt a szegedi Tesco Áruházban.
Nagy György Imréné körültekintően vásárolt be. Fotó: Gyenes Kálmán
A makói Nagy György Imréné lapunk régi olvasója. A napot legtöbbször újságolvasással kezdi: főleg a helyi hírek, tudósítások érdeklik, de kíváncsi az anyakönyvi információkra, sőt a horoszkópra is. A rejtvényeket mindig megfejti, beküldi, s természetesen Telekosár-játékunkra is jelentkezett, ám amikor felhívtuk, hogy ezúttal ő a nyertes, először el sem akarta hinni, hogy valóban ő utazhat a szegedi áruházba. Rokonainak, ismerőseinek csak akkor újságolta el a jó hírt, amikor már az újságban is viszontlátta nevét. Aztán összeült férjével, elővették a hipermarket katalógusát és listát írtak arról, mi mindenre lenne szükségük.

Az ötvennégy esztendős asszony egyébként egyedül jött vásárolni: férje, aki az egyik helyi nagyvállalatnál dolgozik, most nem tudta elkísérni, de a két felnőtt fiú sem tudott most erre időt szakítani. A rokkantnyugdíjas Nagy György Imréné különben maga is dolgozik, konyhai munkát végez napi négy órában ugyanott, ahol a férje is állásban van. Elmondta nekünk azt is: párjával már több mint harminc esztendőt töltöttek el jóban- rosszban, és nagyon büszkék – többek között – három unokájukra. Nagy György Imréné kosara a szegedi Tescóban mintegy másfél óra alatt telt meg. Szinte az egész áruházat végigbarangolta, kezében a gondosan összeírt listával, illetve az áruház reklámújságaival.

Elsőnek az ötkilós kiszerelésű kristálycukor került a kosárba, aztán sorban a többi élelmiszer: a rizs, a három csomagos kávé, a háromkilós trappista sajt, a füstölt szalonna, jó néhány rúd kolbász és sok-sok sütni-főzni való húsféleség. Természetesen mosóport és tisztálkodószereket is vásárolt. A végén a műszaki osztályra tért be: minthogy épp a napokban ment tönkre a család kenyérpirítója, úgy gondolta, itt vásárol egyet.
Nyertesünk egyébként a kasszánál újabb nyereménnyel gazdagodott: minthogy most a vevők ötszáz forintos ajándékutalványt kapnak minden tízezer forint vásárlás után, ő is kézhez vehetett további ezerötszáz forintnyit. Jól jött ez is – az ünnepi asztal idén gazdag lesz Nagy György Imrééknél.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Honvédi aszfalt – húszmillióból

Újabb utca kapott aszfaltburkolatot Makó Honvéd városrészében, ezúttal pályázati, önkormányzati… Tovább olvasom