Délmagyar logó

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 11°C | 21°C Még több cikk.

Makói táncosok nemzetközi sikere

Makó - Bronzéremmel tért haza a nemrégiben Veszprémben rendezett Connector Nemzetközi Táncversenyről a makói Broadway Dance SE két fiatal versenyzője, Bende Flóra és Erdei Virág.
Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.

A versenyen duójuk az akrobatikus rock and roll mezőnyben indult, erős versenytársak mellett: Magyarországon kívül Horvátországból, Lengyelországból és Szerbiából is érkeztek táncosok, összesen 1500-an.

A páros épp most váltott kategóriát, hiszen 2014-től már junior korosztályban kell indulniuk, így ezen a versenyen mutatták be új produkciójukat. A koreográfia témáját tekintve a riói karnevál hangulatát idézte: ruhájukon több mint 2000 strasszkő csillogott. A lányok edzője, Tóth Péter nagyon elégedett volt tanítványai teljesítményével. Jelenleg ezzel a kiemelkedő nemzetközi helyezéssel az ő nevükhöz kötődik a Broadway Dance SE legnagyobb sikere.

A Veszprémi versennyel elindult a 2014-es tavaszi versenyszezon, és a hétvégén folytatódik is: a broadwayes versenyzők pénteken a Csongrád megyei moderntánc-találkozón, Szegeden fognak indulni, s nyárig szinte minden hétvégén versenyeken vesznek részt.

A makói Broadway Dance SE két versenyzője, Bende Flóra és Erdei Virág edzőjükkel, Tóth Péterrel. Fotó: DM/DV
A makói Broadway Dance SE két versenyzője, Bende Flóra és Erdei Virág edzőjükkel, Tóth Péterrel. Fotó: DM/DV

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MÉH telepen értékesítették a lopott fémet

Vádemelést javasol a Makói Rendőrkapitányság két helyi férfi ellen, akik fémlemezeket és… Tovább olvasom