Délmagyar logó

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 35°C Még több cikk.

Makói tiszteletadás hősöknek és áldozatoknak

Makó - A Rákóczi-szabadságharc diplomáciájáról, hadseregéről és csatáiról, valamint a szatmári békéről volt szó azon a hadtörténeti konferencián, amit a 18. honvéd emléknap és találkozó tiszteletére tartottak tegnap délután Makón.
A tudományos ülés után a Csanád vezér téri katonaszobornál rendeztek tisztelgő ünnepséget a hősök és az áldozatok előtt. A magán zeneiskola fúvószenével, a Forgatós együttes néptánccal, Buzás Péter polgármester megemlékezéssel, a történelmi egyházak imával, a hozzátartozók és résztvevők pedig koszorúzással fejezték ki tiszteletüket.

Olvasóink írták

 • 5. KamuNeni 2011. október 01. 20:34
  „Inkabb adtak volna az erre koltott penzt a Tudorka tanodanak!!!! Jobb celt szolgalt volna.”
 • 4. makovaros 2011. október 01. 20:31
  „Hát ez se volt túl sok helyt hirdetve csak a Zöld újságban amit 30.-án kaptunk meg. Így akinem hallot erről az lemaradt.”
 • 3. Danceangel06 2011. október 01. 12:22
  „Nekem az első előadás tetszett a legjobban,persze a második is jó volt. A harmadikkal csakis az volt a problémám,hogy nagyon száraz volt(számomra) és volt amit nem értettem belőle. Viszont örülök,hogy Makón is vannak ilyen,vagy ehhez hasonló megemlékezések.”
 • 2. Málika23 2011. október 01. 10:50
  „Nagyon szomorú, hogy az országgyűlési képviselőasszony nem tisztelte meg jelenlétével az elhunyt hősök emlékét és a jelenlévő utódokat -akik többségének szavazatával lett képviselő-.Elfoglaltságait máskép kellene rangsorolni.”
 • 1. goldfish 2011. október 01. 07:51
  „Hát ennek a cikknek mi értelme van? :-/ Legalább egy pár fotó lenne mellékelve!

  Viszont a Koronában nagyon jók voltak az előadások!!! Nekem legjobban az utolsó tetszett (gondolatok a szatmári békéről), csak kár, hogy a diákok nagy része ekkor már nem volt ott :-(”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két és fél év után találkoztak a szakácsok

Lengyel, montenegrói és magyar szakácsok vacsoráztak együtt a minap Makón abból az alkalomból, hogy lezárult az Utazó ízek című gasztronómiai tévésorozat 2 és fél éve kezdődött forgatása. Tovább olvasom