Délmagyar logó

2018. 11. 12. hétfő - Jónás, Renátó 7°C | 19°C Még több cikk.

Martonosi a Fidesz makói jelöltje

Szombaton hivatalosan is bemutatták a Fidesz-MPSZ és szövetségeseinek parlamenti képviselőjelöltjét a makói központú 7. számú választókerületben. A jelölt Martonosi György, a választókerület jelenlegi egyéni országgyűlési képviselője.
Szombaton hivatalosan is bemutatták a Fidesz-MPSZ és szövetségeseinek parlamenti képviselőjelöltjét a makói központú 7. számú választókerületben. A jelölt Martonosi György, a választókerület jelenlegi egyéni országgyűlési képviselője, akit Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Egyesület elnöke mutatott be a sajtó képviselőinek. Elmondta róla, hogy eddig több mint félszáz felszólalás és kétszáz indítvány fémjelzi munkáját – valamennyiben az itt élő emberek problémáira igyekezett megoldást találni.

Ezek között a térséget sújtó munkanélküliség, a helyi kórház és az egészségügy nehéz helyzete mellett kiemelt súlyt kaptak a gazdatársadalom gondjai, ezért Turi-Kovács Béla különösen a kisgazda érzelmű, a mezőgazdasághoz kötődő szavazókat kérte arra, hogy támogassák a kormányváltást és Martonosi Györgyöt. A jelölttől megtudtuk, hogy megválasztása esetén mindenekelőtt a makói térséget sújtó óriási, 17 százalékos munkanélküliség ellen szeretne tenni. Mint a sajtótájékoztatót a Makói Gazdasági Egyesület székházában követő agrárfórumon is elhangzott, ennek egyik eszköze éppen a mezőgazdaság, illetve a rá épülő feldolgozóipar fejlesztése lehet – a mostaninál jóval komolyabb hazai és uniós források bevonásával.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A makói gimisek is készülnek a gombavatóra

A makói József Attila Gimnázium végzős növendékeinek egy hónapjuk van a nyitótánc megtanulására.… Tovább olvasom