Délmagyar logó

2018. 04. 27. péntek - Zita 13°C | 21°C Még több cikk.

Másodszor díjazták a legjobbakat

Makó - Idén is 10 helyi vállalkozás kapta meg a Best of Makó védjegyet, amely azt jelzi: magas színvonalon szolgálják ki a vendégeket.
Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.

Az idegenforgalomban, vendéglátásban, egyéb hasonló szolgáltatásokban érdekelt helyi vállalkozók között először tavaly osztották ki a Best of Makó turisztikai védjegyet. Az elismerésre, amelyet egy kirakatüvegre ragasztható, 12 centi átmérőjű, kör alakú matrica jelképez, pályázni lehetett. Ha valaki elnyeri, az azt jelenti: az illető vállalkozás minőségi, és azt a város közössége is támogatja – ezek a cégek az adott évben a logót szabadon használhatják hirdetéseikben, szóróanyagaikon is. Az anyagok elbírálásakor kiemelt szempont volt a vendég- és szolgáltatásközpontú szemlélet, az előállított, illetve forgalmazott termékek, a nyújtott szolgáltatások minősége.

A pályázatokat szakmai zsűri bírálta el. A díjat a szálláshelyek közül az Autós Csárda és Panzió, a Borka Apartman és a Ludo Vendégház nyerte el, vendéglátás kategóriájában az Autós Csárda, a Gyarmati cukrászda és a Rocco étterem, a szabadidős szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások közül pedig az Atlas edzőterem kapta meg az oklevelet. Az egyéb kategóriájú szolgáltatások közül az Aranyhaj, a Krisztina és a Zita Szépségszalon, valamint a Makói Mozaik Kft. részesült az elismerésben. A Givaudan különdíját a Ludo Vendégház nyerte el. Érdekesség: a mostani díjazottak közül öten már tavaly is megkapták a matricát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hiányos a makói helyreállítás

A megrendelő, a kivitelező és a mérnökszervezet képviselői szerdán egyeztetést tartottak a makói csatornázás utómunkálatai során eddig felmerült problémákról. Tovább olvasom