Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Megerőszakolták a lányát, nincs bosszúvágy az apában

Apátfalva - Nem akar bosszút állni a királyhegyesi Kiss Ferenc, akinek akkor 12 éves kislányát a gyanú szerint megerőszakolta volt feleségének 73 éves élettársa. A lány unkanővérétől, chaten kért segítséget.
Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.

– Nagyon sajnálom a lányomat azért, ami történt vele, de nem akarok bosszút állni. A bíróság majd eldönti, milyen büntetést érdemel – mondta a királyhegyesi Kiss Ferenc a 12 esztendős lányát molesztáló férfiról. Megírtuk: a 73 esztendős apátfalvi N. Mihály előzetes letartóztatását azért kezdeményezte a napokban a makói járási ügyészség, mert még tavaly nyáron arra kényszerítette a kislányt, hogy közösüljön vele. Kiss Ferenc lánya – és 7 esztendős fia – az édesanyánál maradt, miután szétváltak útjaik, az erőszakoskodó férfi pedig az édesanya élettársa volt. Őt most felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal gyanúsítják.

Kiss Ferenc: Nagyon sajnálom a lányomat azért, ami történt vele, de nem akarok bosszút állni. A bíróság majd eldönti, milyen büntetést érdemel. Fotó: Szabó Imre
Kiss Ferenc: Nagyon sajnálom a lányomat azért, ami történt vele, de nem akarok bosszút állni. A bíróság majd eldönti, milyen büntetést érdemel. Fotó: Szabó Imre


Az édesapa azt mondta, korábban nem volt tudomása arról, hogy Gabriellát zaklatta a férfi, mert volt felesége, aki Apátfalvára költözött a gyerekekkel, nem engedte, hogy kapcsolatot tartson velük. Az elmúlt 8 hónapban ezt ő tiszteletben is tartotta, csupán annyit üzent a gyerekeknek, hogy bármikor szívesen látja őket. Úgy értesült a történtekről, hogy a kislány, aki Makón kollégiumban lakik, a napokban chaten beszélgetve az unokanővérének elpanaszolta, nem akar többé Apátfalvára hazamenni, mert borzalmas dolog történt vele – ez az unokatestvér pedig, mivel Királyhegyesen, épp az édesapa utcájában lakik, szólt neki. Ő nyomban a hatóságokhoz fordult.

A kislány és öccse most már őhozzá jár hétvégente haza – a ház nem kimondottan jó állapotú, szegényes, de a gyerekeknek van külön ágya, van tévé, rádió, és játékokat is láttunk. A jelenleg munkanélküli, legutóbb közmunkásként dolgozott apa úgy tudja, volt felesége élettársa egyszer követte el a szörnyű bűncselekményt. A kislányt azonban nem faggatta arról, mi történt, ő pedig maga nem beszélt róla.

Megpróbáltuk megkeresni az édesanyát is, a rossz körülményekről árulkodó apátfalvi kis parasztházat azonban lezárva találtuk, s akiktől az utcában érdeklődtünk, nem tudták megmondani, a nő hol lehet.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felavatták az emlékpadot

A makói Szent István téren szerdán felavatták azt az emléktáblát, amit Novák István főépítész kedvenc padja előtt helyeztek a díszburkolat kövei közé. Tovább olvasom