Délmagyar logó

2015. 10. 09. péntek - Dénes 10°C | 15°C

Meghalt az autóból kilökött apátfalvi asszony

Apátfalva - Kilökte feleségét a mozgó autóból szombat éjjel egy apátfalvi férfi, a 45 éves nő a helyszínen életét vesztette. A helybéliek gyertyát gyújtottak az áldozat emlékére, a tragikus estéről sokan sokfélét hallottak a faluban.
– Beszélnek itt mindent, én is vagy 10 féle verziót hallottam. Remélem, kiderül az igazság – mondta hétfő késő délután egy apátfalvi asszony, amikor a településen történt halálesetről kérdeztük. A rendőrség közleménye szerint – amit két nappal az eset után adtak ki –, szombaton éjjel a 43 éves R. György kisteherautójával hazafelé tartott. Az apátfalvi Rákóczi utcában, a házuktól mindössze 250 méterre összeveszett a vele utazó 45 éves feleségével, majd az asszonyt a mozgó autóból kilökte. A hivatalos közlemény szerint a sértett az esés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

– Egész vasárnap vagy 8 rendőrautó helyszínelt ott, a földkupac mellett – mutatott a távolba egy Rákóczi utcai férfi. Az utcán várakozók azt hallották, a férfi áthajtott a nőn, szétroncsolta a fejét. – Ott laknak a sarki házban, de leengedték az redőnyt. Nincs mozgás a ház körül – tudtuk meg.

Mécseseket gyújtottak a tragédia helyszínén. Fotó: Segesvári Csaba
Mécseseket gyújtottak a tragédia helyszínén.
Fotó: Segesvári Csaba

Pár házzal a baleset helyszínétől egy asszony úgy fogalmazott, a férfiről jót nem tud, rosszat meg nem akar mondani. – Gyorstermelő volt, ha érti, mire gondolok. Az élettársával akkor dolgoztak, amikor mások már aludtak. A rendőrök vasárnap sokáig helyszíneltek, a piros Mercedes mindkét ajtaja nyitva volt. A balesetből mi semmit sem vettünk észre – folytatta.

– Nem kocsmázni voltak. Úgy tudjuk, egy háztól jöttek hazafelé, azt is beszélték, a férfi egy baseballütővel verte agyon az asszonyt. De ezt később cáfolták – mondta az utcabeli. – Nem voltak ezek jóban, de a nőt valahogy „visszakényszerítette" magához a férfi – mesélte, mit hallott a párról.

Miközben a szomszédokkal beszélgettünk, két fiatal nő közeledett a baleset helyszínéhez. Az utcabeliek azt mondták, a gyanúsított lánya és menye az. Gyertyát gyújtottak a tragédia helyszínén, de mire odértünk a mécsesekhez, továbbálltak. Később visszatértünk, addigra többen is gyertyát gyújtottak. - 45 éves volt csak az Ági. Aznap este nálunk voltak, de nem ittak. Nem tudom, mi történhetett. Sajnáljuk szegény asszonyt – mondta az áldozat ismerőse.

Korábban írtuk:

A megalapozott gyanú szerint október 19-én éjfél után nem sokkal Apátfalván közlekedett kisteherautójával a 43 éves R. György. A járműben mellette utazott a felesége, akivel a férfi szóváltásba keveredett. A vitát dulakodás követte, melynek eredményeként R. György kilökte a 45 éves nőt a mozgó autóból. A sértett az esés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottat 2013. október 19-én őrizetbe vette és halált okozó testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. R. György előzetes letartóztatását a mai napon rendelte el a Szegedi Járásbíróság.
Moderálásra küldöm 72. margot 2013.11.03. 08:45

Az ilyen állatot ki kell vonni a forgalomból örökre.

Moderálásra küldöm 71. Emberségetavilágnak 2013.10.25. 08:46

´queenmargareth1´ okkal írta azt, amit. Mert az esetek 100 százalékában mindég akadt nem egy vélemény, amelyik a nőt, az áldozatot hibáztatta a végkifejletért.
"Minek járt a szája, biztosan megérdemelte"
"Miért volt olyan a ruházata, amilyen"
"Miért ment arra"
"Miért ment gyalog"
"Miért akkor ment arra"
"Miért mászkált egyedül"
És egyéb hasonló észömlési rohamok...

Moderálásra küldöm 70. majzik 2013.10.23. 16:37

,,mezőgazdasági termények adásából-vételéből éltek."

<moderálva>

Moderálásra küldöm 69. hajcsika86 2013.10.23. 16:33

Szerintem meg nem kellene ilyenekel is piszkálni idegesíteni ezt a szomorú családot föleg a rolandot nincs ere szüksége ja és mindenkinek van tűkőrje és nézzen bele

Moderálásra küldöm 68. HAJDÚKFOKOSA 2013.10.23. 09:33

<moderálva>

Moderálásra küldöm 67. HAJDÚKFOKOSA 2013.10.23. 09:30

<moderálva>

Moderálásra küldöm 66. Prasnyi 2013.10.22. 20:19

Mitszól ehez Baranyi Kati.

Moderálásra küldöm 65. eternette 2013.10.22. 19:53

No csak, én is hasonló tanácsokat adtam Margónak, többször is, de ő gyalázkodással válaszolt vissza minden alkalommal. Persze azt kell nézni, ki írta, és nem azt, hogy mit.

Moderálásra küldöm 64. tucat 2013.10.22. 19:17

61. queenmargareth1
Pszt!
Hagyja!
(Meleg őszünk van, ne vegye fel a kesztyűt!)

Moderálásra küldöm 63. Roland1000 2013.10.22. 19:12

Damjanov! Ha nem olvassa Roland a kommenteket, akkor a tiédet sem fogja, pedig te megszólítottad és szeretnéd, ha elolvasna...Olvassa, csak ne törődjön a gonoszkodókkal, inkább merítsen erős azokból, akik együtt éreznek vele! Mert olyanok is vannak sokan.

Margit! Én speciel kedvellek, még ha nem is értek veled mindig egyet. Tényleg! És megértelek, hogy előre hőzöngtél..., tudom, hogy van előzménye. és én nem az itteni kommented miatt reklamáltam.


hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

55 ezer nézője volt 2 hét alatt Németh Kirának

A következő cikk betöltéséhez görgessen lejjebb!