Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 25°C Még több cikk.

Meghalt az autóból kilökött apátfalvi asszony

Apátfalva - Kilökte feleségét a mozgó autóból szombat éjjel egy apátfalvi férfi, a 45 éves nő a helyszínen életét vesztette. A helybéliek gyertyát gyújtottak az áldozat emlékére, a tragikus estéről sokan sokfélét hallottak a faluban.
– Beszélnek itt mindent, én is vagy 10 féle verziót hallottam. Remélem, kiderül az igazság – mondta hétfő késő délután egy apátfalvi asszony, amikor a településen történt halálesetről kérdeztük. A rendőrség közleménye szerint – amit két nappal az eset után adtak ki –, szombaton éjjel a 43 éves R. György kisteherautójával hazafelé tartott. Az apátfalvi Rákóczi utcában, a házuktól mindössze 250 méterre összeveszett a vele utazó 45 éves feleségével, majd az asszonyt a mozgó autóból kilökte. A hivatalos közlemény szerint a sértett az esés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

– Egész vasárnap vagy 8 rendőrautó helyszínelt ott, a földkupac mellett – mutatott a távolba egy Rákóczi utcai férfi. Az utcán várakozók azt hallották, a férfi áthajtott a nőn, szétroncsolta a fejét. – Ott laknak a sarki házban, de leengedték az redőnyt. Nincs mozgás a ház körül – tudtuk meg.

Mécseseket gyújtottak a tragédia helyszínén. Fotó: Segesvári Csaba
Mécseseket gyújtottak a tragédia helyszínén.
Fotó: Segesvári Csaba

Pár házzal a baleset helyszínétől egy asszony úgy fogalmazott, a férfiről jót nem tud, rosszat meg nem akar mondani. – Gyorstermelő volt, ha érti, mire gondolok. Az élettársával akkor dolgoztak, amikor mások már aludtak. A rendőrök vasárnap sokáig helyszíneltek, a piros Mercedes mindkét ajtaja nyitva volt. A balesetből mi semmit sem vettünk észre – folytatta.

– Nem kocsmázni voltak. Úgy tudjuk, egy háztól jöttek hazafelé, azt is beszélték, a férfi egy baseballütővel verte agyon az asszonyt. De ezt később cáfolták – mondta az utcabeli. – Nem voltak ezek jóban, de a nőt valahogy „visszakényszerítette" magához a férfi – mesélte, mit hallott a párról.

Miközben a szomszédokkal beszélgettünk, két fiatal nő közeledett a baleset helyszínéhez. Az utcabeliek azt mondták, a gyanúsított lánya és menye az. Gyertyát gyújtottak a tragédia helyszínén, de mire odértünk a mécsesekhez, továbbálltak. Később visszatértünk, addigra többen is gyertyát gyújtottak. - 45 éves volt csak az Ági. Aznap este nálunk voltak, de nem ittak. Nem tudom, mi történhetett. Sajnáljuk szegény asszonyt – mondta az áldozat ismerőse.

Korábban írtuk:

A megalapozott gyanú szerint október 19-én éjfél után nem sokkal Apátfalván közlekedett kisteherautójával a 43 éves R. György. A járműben mellette utazott a felesége, akivel a férfi szóváltásba keveredett. A vitát dulakodás követte, melynek eredményeként R. György kilökte a 45 éves nőt a mozgó autóból. A sértett az esés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottat 2013. október 19-én őrizetbe vette és halált okozó testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. R. György előzetes letartóztatását a mai napon rendelte el a Szegedi Járásbíróság.

Olvasóink írták

72 hozzászólás
 • 72. margot 2013. november 03. 08:45
  „Az ilyen állatot ki kell vonni a forgalomból örökre.”
 • 71. Emberségetavilágnak 2013. október 25. 08:46
  „´queenmargareth1´ okkal írta azt, amit. Mert az esetek 100 százalékában mindég akadt nem egy vélemény, amelyik a nőt, az áldozatot hibáztatta a végkifejletért.
  "Minek járt a szája, biztosan megérdemelte"
  "Miért volt olyan a ruházata, amilyen"
  "Miért ment arra"
  "Miért ment gyalog"
  "Miért akkor ment arra"
  "Miért mászkált egyedül"
  És egyéb hasonló észömlési rohamok...”
 • 70. majzik 2013. október 23. 16:37
  „,,mezőgazdasági termények adásából-vételéből éltek."

  <moderálva>”
 • 69. hajcsika86 2013. október 23. 16:33
  „Szerintem meg nem kellene ilyenekel is piszkálni idegesíteni ezt a szomorú családot föleg a rolandot nincs ere szüksége ja és mindenkinek van tűkőrje és nézzen bele”
 • 68. HAJDÚKFOKOSA 2013. október 23. 09:33
  „<moderálva>”
 • 67. HAJDÚKFOKOSA 2013. október 23. 09:30
  „<moderálva>”
 • 66. Prasnyi 2013. október 22. 20:19
  „Mitszól ehez Baranyi Kati.”
 • 65. eternette 2013. október 22. 19:53
  „No csak, én is hasonló tanácsokat adtam Margónak, többször is, de ő gyalázkodással válaszolt vissza minden alkalommal. Persze azt kell nézni, ki írta, és nem azt, hogy mit.”
 • 64. tucat 2013. október 22. 19:17
  „61. queenmargareth1
  Pszt!
  Hagyja!
  (Meleg őszünk van, ne vegye fel a kesztyűt!)”
 • 63. Roland1000 2013. október 22. 19:12
  „Damjanov! Ha nem olvassa Roland a kommenteket, akkor a tiédet sem fogja, pedig te megszólítottad és szeretnéd, ha elolvasna...Olvassa, csak ne törődjön a gonoszkodókkal, inkább merítsen erős azokból, akik együtt éreznek vele! Mert olyanok is vannak sokan.

  Margit! Én speciel kedvellek, még ha nem is értek veled mindig egyet. Tényleg! És megértelek, hogy előre hőzöngtél..., tudom, hogy van előzménye. és én nem az itteni kommented miatt reklamáltam.”
 • 62. Roland1000 2013. október 22. 18:54
  „Őszinte részvétem azoknak, akik szerették. Restas, nagyon sajnálom, hogy ez történt veletek. Biztos, hogy ez akkor fájdalom, amit csak az tud, aki megéli. Minden jót Neked! Anya csak egy van és soha nem pótolhatja senki. Kívánom Neked, hogy legyen egyszer egy olyan nő az életedben, aki pótolja valamelyest őt is, mert annyira szeret Téged!

  Még egyszer: őszinte részvétem!:(”
 • 61. queenmargareth1 2013. október 22. 18:27
  „59. mérlegvagyok 2013.10.22. 17:22 add meg az e-mail címed.így nem játszok tovább.visszanézted, hogy ki kezdi mindig a sértést?elolvastál te tőlem mást is nem csak tragédia cikkre ugrasz?jó, tanács, nézz és láss és olvass.És tedd be küldd el a gitti1977@t-email.hu-ra, hol mocskolódtam ÉN először!És azt is, ahol a gratulációimat stb fejezem ki.Légyszíves, hiszen okosok vagytok. Szilvásbukta szintén nem tudta, miért írtam az első kommentet.Volt előzménye.Csak szétnézni az már luxus.”
 • 60. mérlegvagyok 2013. október 22. 17:27
  „Őszinte részvétem a családnak, rokonoknak, barátoknak! Az értelmetlenül és fiatalon elhunyt asszony meg nyugodjék békben!”
 • 59. mérlegvagyok 2013. október 22. 17:22
  „55.queenmargareth1 segít rajtad valamilyen szinten ez a sok oda-vissza írott szócsata? Tiéd a 2,16,18,22,24,43,44,55 névre szóló választ kaptál a 3,4,5,20,21,34,45,52,54 fórumozó társadtól. Egy két személy megértően védelmében vett, de a többség nem. Már korábban is javasoltam ne add ki ennyire magad, a sok személyes problémád egészségi, munkanélküliség stb. miatt bántanak és majdnem minden kritizáló komment jogos is ráadásul. Csordul belőled a frusztráltság. A hozzászólásaid többségében negatívan ítélkezel, sértegetsz másokat. Hidd el ez az út nem vezet sehova és majdnem biztos vagyok abban, hogy neked is fáj ha bántanak ismeretlen ismerőseid, ne adj rá lehetőséget senkinek. Jobban jár mindenki de elsősorban te magad.
  5. Szilvásbukta kérdezte meg tőled, " Neked még nem mondták soha, hogy csak akkor szólalj meg, ha az amit mondani akarsz hasznosabb, mint a csend! Akkor most mondom!"
  Megfontolandó javaslat szerintem jó szándékkal írta Szilvásbukta, hidd el ezen a fórumon kívül még számtalan olyan lehetőség van ami szépé teszi az életed hasznos és tanulságos és örömet okoz nem bánatot. És nem minden pénz kérdés, neked legőször saját magaddal kéne békét kötnöd, utána menni fog másokkal is békében élned!
  És ráadásul ez az újságcikk egy család trgédiájáról szól méltatlan minden gorombaság, sértés!”
 • 58. tol 2013. október 22. 16:57
  „a családi tragédia sose derült égböl jön. Egyszer megköttetik a szerelmes frigy, majd élnek- éldegélnek, dolgoznak, gyereket nevelnek, úgy tesznek, mint más milliók és egyre rosszabb lesz a kapcsolatuk. Miért? Mikor? Miért nem tudták? Ezek a nagy kérdések. " Gyere édesem, menjünk el egy hétvégére, beszéljük ki a dolgainkat, mert van mit ". Pl.
  RIP.”
 • 57. vári 2013. október 22. 16:52
  „Ne tegyetek már úgy, mintha nem értenétek, miről beszél queenmargareth1.
  Nem vádolt meg konkrétan senkit, általánosságban írta, amit írt, általános tapasztalatok alapján.
  Az elmúlt egy évben történt, hogy egy apa megölte a két kisgyerekét. A bulvárcikkekben volt fénykép a házukról, nagy, újépítésű családi ház, jó anyagi körülményekre utalt. Jöttek is a hozzászólások: biztos félrelépett a k*rva, nem volt neki elég a szép ház, hát szegény férfi bekattant és megölte a gyerekeiket, hogy így büntesse a k*rvát.
  Meg a szinte menetrendszerű viccek arról, hogy az asszony sokat dumál, és így meg úgy kell elhallgattatni.
  Néha még kegyeleti okból se fogják magukat vissza egyes emberek.”
 • 56. macs 2013. október 22. 16:19
  „Értem én, hogy az eset egy újság számára HÍR, bár kevés info áll rendelkezésre, megpróbálnak utána járni a dolgoknak. Azt viszont nem igazán értem, hogy a pár házzal messzebb megszólított asszony nyilatkozatát leírták, nem szólalt meg a vészcsengő, tényeket hallanak, vagy csak rosszindulatú kijelentést?”
 • 55. queenmargareth1 2013. október 22. 16:00
  „Elnézést kérek a cikkhez szólóktól!

  45. eternette 2013.10.22. 13:24 bocsánat, hogy ide kell írnom, de engem te ne analizálj!Hogy nekem, pont nekem sanyarú gyerekkorom volt?Nekem CSODÁS gyerekkorom volt!Mert ilyen Szülőkkel nem is lehetett más, olyan élményekben volt részem amiről más csak álmodik-sajnos.Nagyon mellé lőttél sokadjára.De megint hátárt léptél.”
 • 54. pachakuti 2013. október 22. 15:56
  „queenmargareth1!

  Bár a véleményünk, világlátásunk mentalitásunk homlokegyenest ellenkezik, én igenis megértem a mondani valódat, igen sokszor egyet is értek vele és Veled. Ha nem, akkor is tisztelem a mások véleményét, sértegetni meg (szándékosan) nem szokásom.
  Ha elfogadsz egy tanácsot, mint egy "szocializmusban felnőtt" (de azóta sokat tanult és tapasztalt) idősebb embertől, kérlek, ne válaszolj minden fricskára. Vannak itt, akik csak kötözködni akarnak a témától függetlenül. Nem szükséges ennyire feltárnod a magánéletedet, mert vissza él(het)nek vele!
  Jó egészséget, jobb kedvet és mielőbbi munkalehetőséget kívánok.”
 • 53. Tina80 2013. október 22. 15:52
  „Miért nem az igazat írják le????”
72 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

55 ezer nézője volt 2 hét alatt Németh Kirának

A YouTube megosztóoldal egyik sztárja lett egy 13 esztendős makói diáklány, Németh Kira. Tovább olvasom