Délmagyar logó

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 0°C | 8°C Még több cikk.

Megható pillanatok a III. Broadway Dance gálán

A hétvégén immár harmadik alkalommal rendezték meg a makói Kereskedelmi Szakközépiskola tornatermében a főleg akrobatikus elemekre és a rock and roll stílusra épülő táncgálát, ahol a táncprodukciók mellett a sztárvendég, az ál-ByeAlexnek titulált Tóth Jonathan is megcsillogtatta énektudását.
A 2010-ben létrejött makói tánc- és sportegyesület  megalakulása óta minden évben megrendezi a gálát, amire évről-évre egyre többen kíváncsiak. Még a kezdés előtti percekben is hatalmas sor állt a helyszín bejáratánál.

Az egyesület összes növendéke, kicsik és nagyok egyaránt szerepet kaptak a rendezvényen, több korcsoportban és formációban is láthattuk a táncosokat, akik nem csak a koreográfiára, hanem a látványra is nagy hangsúlyt fektettek .
A kisebbek csilli-villi ruhákban másfél perces, a nagyobbak már komolyabb emeléseket is végre hajtva három perces bemutatóval készültek a gálára.
Az idei évben több meglepetés produkciónak is szem- és fültanúja lehetett a közönség.

Megható pillanatok a III. Broadway Dance gálán - GALÉRIA

A kis-és nagyformációk, illetve a lányos duók mellett, első alkalommal lépett színpadra az egyesület újonnan alakult fiú-lány párosa, Debreczeni Bernadette és a társulat egyetlen férfi tagja, Szalárdi Dániel.

Az előadások között kétszer is hallhattuk énekelni a makói Bartók Béla Zeneiskola egykori tanulóját, Tóth Jonathant, aki musical énekes produkciójával és csodálatos hangjával tette színesebbé a rendezvényt.

- Fontosnak tartom, hogy egy gálán ne csak tánc, vagy ne csak ének legyen, hanem mindkettő. Így színesebb a repertoár. Ez adta az ötletet, hogy meghívjuk Jonát, aki a korábbi gálánkon is megtisztelt minket - mondta Tóth Péter, a makói Broadway Dance Sportegyesület vezetője, aki meglepetés produkcióként egyik növendékével maga is fellépet az est folyamán.

A táncprodukciókat a Girlsgeneration, a tavalyi közönség kedvenc felnőtt nagyformációja zárta, akik továbbtanulási, és egyéb okok miatt utoljára léptek fel együtt. A csoport tagjai egy meglepetés búcsúvideóval készültek tanáruknak, amit a táncosok, szervezők, és a nézők is könnyes szemmel néztek végig a zsúfoltságig megtelt teremben.

A közönségdíjat, és az ezzel járó vándorserleget, ebben az évben harminc szavazattal, a Dark Angels felnőtt nemzeti kisformáció nyerte meg.

A makói táncosokkal legközelebb a Continental Contitech Családi napján, illetve Kiszomboron találkozhatnak az érdeklődők.

A szimpátiaszavazás végeredménye:

1.hely Dark Angels 30 szavazat
2.hely Csini-Minik 21 szavazat
3.hely SpeedSweets 18 szavazat
4.hely Girlsgeneration 17 szavazat
5.hely Like 14 szavazat
6.hely Cool Girls 12 szavazat
6.hely Green-Yellow Girls 12 szavazat
7.hely Fényes Négyes 7 szavazat
7.hely B3M1 7 szavazat
8.hely Szalárdi Dániel Debreczeni Bernadette 2 szavazat


           

Olvasóink írták

  • 1. NoComment- 2013. június 03. 15:44
    „Nagyon ügyesek voltak , és valóban megható volt a búcsú video !!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Makói Állatvédő Egyesület: új tagokat toboroznak

Megújulni és létszámban bővülni: ez a mottója mostanság a Makói Állatvédő Egyesületnek. Tovább olvasom