Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Meglett két bringa Makón! Öné az egyik?

Makó – Kerékpárok gazdáit keresik a makói rendőrök.
L. Iván és L. Máté makói lakosok a megalapozott gyanú szerint a február 17-e 18 óra és február 18-a 6 óra között két lezárt kerékpárt tulajdonítottak el az egyik Úri utcai épület elől. A rendőrök a nyomozás során végrehajtott házkutatások alkalmával további két kerékpárt foglaltak le, amelyek az eddig beszerzett adatok alapján bűncselekményből származnak.

Az egyik meglett bicikli... Fotók: CSMRFK
Az egyik meglett bicikli... Fotók: CSMRFK

Mindent Makóról
A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.
A rendőrség kéri, aki ráismer biciklijére, jelentkezzen személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (Makó, Csanád vezér tér 13. szám), vagy hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, illetve a 112-es segélyhívót.

Az esettel kapcsolatban ismételten javasolják, hogy a Magyar Kerékpárosklub Kerékpár Regisztrációs Programja keretében célszerű a kétkerekűeket regisztrálni. Ennek alapján a tulajdonos önkéntes adatközléssel nyilatkozhat kerékpárja és saját adatairól a programhoz csatlakozó kerékpárboltokban. Ezeket az adatokat a továbbiakban a Magyar Kerékpárosklub tárolja és szükség esetén az illetékes rendőrkapitányságok hivatalos megkeresésére rendelkezésre bocsátja.

...és a másik
...és a másik

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kutyagumi a fűben és a járdán

Bölcsőde, óvoda, iskola környékén is hagynak a hajnalban sétáló kutyák ürüléket a járdán, ami veszélyes – hívta fel a figyelmünket az egyik makói intézmény dolgozója. Tovább olvasom