Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Megmentették az életét: idős asszonyon segítettek a makói rendőrök

Makó – Életveszélyes állapotban lévő idős asszonyon segítettek kedden a makói rendőrök.
Kedd délben érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére a néni nővérétől: 74 éves húga, aki egyedül él, már három napja nem ad magáról életjelet, telefonján nem érhető el, sem kopogásra, sem pedig csengetésre nem nyit ajtót.

A néni címére kiérkező egyenruhások a szomszédtól kért létra segítségével jutottak be a ház udvarára. Az ajtón kopogva bentről segélykiáltást hallottak. Mivel a bejárati ajtót nem lehetett kinyitni, így az egyik rendőr az ablaküveget betörte, így gyorsan be tudtak az épületbe jutni. A nénit a belső szobában a padlón fekve találták meg. Eszméleténél volt, segítségért kiáltott, de mozogni nem tudott. Közben a már kiértesített mentők a helyszínre értek, így a nénit gyorsan kórházba szállították. Az idős asszony korábbi betegsége miatt lett rosszul, életveszélyes állapotban volt, állapota jelenleg kielégítő.

Olvasóink írták

 • 7. Killbill 2012. február 27. 22:25
  „Tényleg úgy gondolja a magyar rendőrség dolga utakat építeni és tehermentesíteni a tranzitforgalomtól minden ettől szenvedő települést? Mert ugye az eredeti hozzászólásában erről volt szó...
  De tudja mit?! Ha meg a sok túlsúlyos tgk bejön akkor az a baj. Szánalmas! A lényeg, hogy lehessen már valamiért hibáztatni a rendőrséget! De még csak véletlen se hívja őket, ha baj lesz! Bár gondolom úgyse érnének oda a sok gamiontól :)”
 • 6. bo 2012. február 26. 08:58
  „5. Killbill 2012.02.25. 19:58 Miért, kinek a dolga? Idősek és betegek is laknak a szomszédságomban és a mentő sem tudott volna kijönni, ha baj van. Vagy mi itt dögöljünk meg, égjen le a házunk? Ha a román Nagylakon áll 10 kamion a román rendőrök rohannak Pulics úrhoz, hogy lehessen már kikerülve a mérleget két sorban nyomni befelé, hadd haladjon, ha Makón áll a sor vége nem számít, a román tökölhet bátran ugye? Akkor ez most kinek is a dolga?”
 • 5. Killbill 2012. február 25. 19:58
  „Oké, majd minden nap 2x2 órára leállítják a forgalmat, hogy lehessen az arra lakóknak akadálymentesen közlekedni - pfff - vagy inkább boooo - mintha a rendőrség dolga és hibája lenne!!!!”
 • 4. bo 2012. február 23. 11:56
  „Nemes cselekedet volt! Őszintén gratulálok! Viszont azt is megoldhatnák, hogy a 43-ason el lehessen jutni Nagylakról Makóra, mert jelenleg nem lehet a rengeteg kamiontól!”
 • 3. SpákHédi 2012. február 23. 09:32
  „KamuNeni! Nem mindegy? Nem tartozik senkire! Lényeg az, hogy sikerült megmenteni!”
 • 2. KamuNeni 2012. február 23. 08:26
  „Na es mi baja volt neki?”
 • 1. igazságkereső 2012. február 22. 17:49
  „Többször, több helyen leírtam: példás a rendőrök tevékenysége, gratulálni lehet embermentő tevékenységükhöz!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A polgármester is bérletes a Hagymatikumban

Szerda délelőtt megvette éves bérletét Buzás Péter makói polgármester a város új fürdőjébe, a Hagymatikumba. Tovább olvasom