Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Menüt, fürdőbelépőt fizetnek a SZÉP kártyával

Makó - Egyre népszerűbb a vendégek körében a SZÉP kártya és az Erzsébet-utalvány. Makón már a Hagymatikumban, a Koronában és hamarosan a Borka apartmanban is elfogadják a cafetériák egyikét.
A makói Gyógy- és élményfürdő vendégei szívesen használják fel Széchenyi Pihenő Kártyájukat. – A fürdővendégek 15-20 százaléka veszi igénybe ezt a fizetési módot, nagy részben olyanok, akik a munkáltatóktól kapott cafetéria juttatást használják fel, nem a készpénzüket – mondta Rácz Mónika, általános igazgató. A Hagymatikumban a szabadidő és a vendéglátás területein fizethetnek SZÉP kártyával a vendégek, azaz fürdőbelépőt válthatnak, valamint az étteremben étkezhetnek. – A kártyáról csak pozitívat tudunk kiemelni, igaz részünkről a beváltásnak költségei vannak, de ez elenyésző, és még így is megéri – tette hozzá az igazgató.

Menüt, fürdőbelépőt fizetnek a SZÉP kártyával.
Menüt, fürdőbelépőt fizetnek a SZÉP kártyával.

SZÉP kártyát és Erzsébet utalványt is elfogadnak a Korona étteremben, nemcsak az a la carte ételekre, hanem a menüre is. Az étteremben mindkét utalványra van igény, de Erzsébet utalvánnyal többen fizetnek, azzal is főként hónap elején. A Korona napi bevételének 20 százaléka a két utalványból tevődik össze. – A beváltás plusz költséggel jár, de muszáj ezeket a lehetőségeket is a felkínálni a vendégek előtt, hiszen csak így maradhatunk versenyben – magyarázza Vígh Ibolya, üzletvezető.

Az újonnan megnyílt Borka apartman jó lehetőségnek véli a Széchenyi Pihenő Kártyát. Az elfogadása folyamatban van, körülbelül két hét múlva már fizethetnek is vele a turisták. – Makón nem sok olyan szálláshely van, amely elfogadja a SZÉP kártyát, ezért döntöttünk úgy, hogy bevezetjük – fogalmaz Borka Péter, társtulajdonos.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kenyai árvákat segít a makói Halász Noémi

Egy afrikai árvaház fenntartását segíti egy makói gimnazista, Halász Noémi: megérintette a kenyai gyerekek nehéz sorsa. Tovább olvasom