Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 18°C Még több cikk.

MNKSE: bajnoki és jótékonykodás

Makó - Vasárnap játssza 17. bajnoki mérkőzését a Marosmenti Női Kézilabda Sportegyesület a bajnokverő Lajosmizse NKK ellen.
A mérkőzésekre rendhagyó időpontban kerül sor, ezen a hétvégén először a felnőttek 15 órakor, majd a fiatalabbak 17 órakor lépnek pályára az Erdei János Sportcsarnokban. Ellenfelük az a lajosmizsei csapat lesz, akik a múlt héten 4 góllal verték a listavezető gyulaiakat.

Vasárnap játssza 17. bajnoki mérkőzését a Marosmenti Női Kézilabda Sportegyesület a bajnokverő Lajosmizse NKK ellen.
Vasárnap játssza 17. bajnoki mérkőzését a Marosmenti Női Kézilabda Sportegyesület a bajnokverő Lajosmizse NKK ellen.

A mérkőzések megtekintése ugyan ingyenes lesz, de a makói csapat vezetősége úgy gondolta, a meccsek előtt és közben a szurkolók segítségét is kérik, hogy segítsenek a lapunkban is bemutatott akut limfoblasztos leukémiában szenvedő Mészáros Rékának, a jövőben felmerülő kezelései költségeinek kiegyenlítésére, így a helyszínen, egy gyűjtődobozba ki-ki maga is adakozhat a makói beteg kislánynak, amit a nap végén a Mészáros családnak nyújt át az egyesület.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egérutakon a Maros-partra

Nincs könnyű dolga annak, aki autóval szeretne lejutni a Maros-partra. Több odavezető utcában a szennyvízcsatornázás miatt munkagépek dolgoznak. Tovább olvasom