Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

MNKSE: szombaton a Szeghalmi NKC érkezik Makóra

Makó - Az NB II-es női kézilabda bajnokság Dél-keleti csoportjának 13. fordulójában a Békés megyei Szeghalom érkezik a makói Erdei János sportcsarnokba.
A két csapat előző összecsapásán a makói lányok voltak a jobbak, három góllal múlták felül ellenfelüket, és most hazai pályán is szeretnének győzni.

A két csapat előző összecsapásán a makói lányok voltak a jobbak.
A két csapat előző összecsapásán a makói lányok voltak a jobbak.

Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook oldala, nem csak makóiaknak!

  
A Szeghalom jelenleg egy döntetlennel, azaz egy ponttal, a 11. helyet foglalja el a tabellán, ennek ellenére kitartó, a végsőkig küzdő csapatnak számítanak az NB II-es bajnokságban. Elszánt játékukkal biztosan ez alkalommal is meg szeretnék nehezíteni a hazaiak pontszerzését, így küzdelmes mérkőzésre számíthatnak a találkozóra kilátogatók.

Az egyesület a mérkőzés előtt egy perces néma csenddel, és egy rögtönzött emlékhely felállításával szeretne megemlékezni a nemrég elhunyt egykori makói kézilabdásról, Horváth Katalinról.

A felnőtt mérkőzésre 17 órakor a junior mérkőzésre 15-kor kezdődik a makói sportcsarnokban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jelentkezés koszorúzásra

Az önkormányzat kéri a városban működő civilszervezetek, pártok képviselőit, hogy amennyiben a március 15-i központi ünnepségen koszorúzni szeretnének, szándékukat jövő szerda délután 4-ig jelezzék a Hagymaházban Gedó Máriánál (telefon: 212-044). Tovább olvasom