Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 28. péntek - Ágoston

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Makó hírek > Molnár Ágnes: Nem egyedi a makói fürdő esete

Molnár Ágnes: Nem egyedi a makói fürdő esete

Makó - Késve érkezett tegnap Makóra a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium uniós beruházásokért is felelős államtitkára, Molnár Ágnes, ezért elmaradt az épülőben lévő fürdő bejárása.

Munkatársunktól - Délvilág napilap - 2010.09.30. 08:49
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A meghirdetett sajtótájékoztatót is a Fidesz-irodában tartotta meg, nem az eredeti, Marczibányi téri helyszínen – pedig ott nemcsak Fidesz-szimpatizánsok, képviselőjelöltek, hanem Buzás Péter MSZP-s polgármester, szocialista képviselőjelöltek és városházi dolgozók is nagyon várták.

A sajtótájékoztatón Molnár Ágnes elmondta: nem egyedi, hogy a makói fürdőberuházásnál fel kellett függeszteni a finanszírozást, a korábbi kormány ideje alatt sok szabálytalan projektnek engedtek zöld utat. Ezeket most szabályossá kell tenni. Hogy ez a fürdő esetében mikorra sikerül, a projekt gazdáján múlik. Az államtitkár vendéglátója, Mágori Józsefné parlamenti képviselő, fideszes polgármesterjelölt hozzátette: a minisztériumból azt az ígéretet kapta, hogy megválasztása esetén ehhez minden szakmai segítséget megkap.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

12345 következő >> végére >>> 47 hozzászólás
Moderálásra küldöm 47. TihanyiZ 2010.10.05. 22:49

"csintaratta"

Heh, és én még azt hittem, hogy csak Csikota karnagy úr nem tudja kimondani ezt az igen bonyolult szót :-)

Moderálásra küldöm 46. Ungarn 2010.10.02. 19:05

macusnéni! Mibe fogadunk hogy péniszed van?

Moderálásra küldöm 45. macusnéni 2010.10.02. 19:02

A fürdő beruházás egy kidobott pénz a mai világban.Ahol az emberek naponta számolgatják a kis pénzüket,hogy kihuzzák -e a következő fizetésig,vagy a nyugdijig?Kinek lesz pénze ezreket kifizetni,hogy egyszer lebirja öbliteni a lábát,vagy körbenézzen,hogy hova szórták el a pénzüket.Ott van Szeged,egy nagy bukta Botkával együtt.A városban közlekedni nehéz,feldúrt utak,kikövezett Kárász,hogy a padokon legyen hol heverni a hajléktalanoknak.A Mars tér még nincs kész,de avatjuk,Nagy csintaratta a Budapesti úton a Hanza új telepe.Ahol a munkaerők egymásnak adják a kilincset,mikor megkapják az első hónapi bércédulát,ahol,se túlóra se pótlék,se délutáni,se éjszakai.,s kilépnek. Az biztos,ha nem kormánypárti a polgármester,akkor úgy jár,mint a cigánygyerek az első nap a bandában való hegedülés után,amikor a primás a jattot osztja szét"járni jár,de nem jutott ".

Moderálásra küldöm 44. pisces 2010.10.02. 14:33

Ha Orbán Viktor tudná mit művel Mágoriné és családja, már intézkedett volna. A Fidesznek is nehezen vállaható Mágoriné ostobasága, ezért megbocsájtható, ha a fideszesek Márton Imrére szavaznak.

Moderálásra küldöm 43. czinegelala 2010.10.02. 14:06

A Fidesz-KDNP 64%-os előnnyel vezet a közvélemény kutatásokban.
A magyar nép tudja, hogy csak Fideszes vezetésű önkormányzatok tudnak pénzt vinni a településeikre.
Mindenki más esélytelen erre.

Makón is a Fidesz jelöltjeire szavaznak, hogy Makóra pénz jöjjön, ne süllyedjen még mélyebbre.

Moderálásra küldöm 42. pisces 2010.10.02. 13:26

A közvéleménykutatások szerint, Márton Imrének akár győzelemre is van esélye a holnapi választáson!!! Persze jóval nagyobb lenne M.I. esélye, ha az esélytelen Mágoriné időben visszalépett volna!

Moderálásra küldöm 41. czinegelala 2010.10.02. 11:35

Kedves hal. Úgy látom nagyon meg akarod érteni egy olyan párt belső életét, amihez soha az életben semmi közöd nem lesz.

Moderálásra küldöm 40. pisces 2010.10.02. 11:26

Kedves 36.! Ez így nem igaz! Pont a párttámogatottak, tagok, akiknek meg kell érteniük, hogy máshová jobban kell a pénz! Őnekik aztán végleg semmi szavuk, ha csak pártjuknak nem illusztris képviselői. Mágoriné nem név a fideszben, nincs meghatározó szerepe, új ember. Ráadásul a volt polgári körösökkel szemben mindig is volt egy kis fenntartás, persze ez belső ügy! Ez a párt nagyon zárt vezetését tekintve, ami helyes is, és látjuk versenyhelyzetet teremtettek, ahol valaki vagy felveszi a fordulatot, és feltudja építeni magát, vagy kikerül a pikszisből! Ez így van jól! Ha, úgytetszik Mágorinénak most bizonyítania kell, de látható ez nemigen sikerül, nincs stábja, vagy rettenetes gyenge!

Moderálásra küldöm 39. marczibanyiter 2010.10.02. 10:28

Kósa is kapott pénzt. Lázár is. Sőt, Nógrádi is az előző kormánytól. Kirakategyüttműködés mindig kell. Nem az öröklétnek szól a kormányzati pozíció, mind tudja ezt...

Moderálásra küldöm 38. czinegelala 2010.10.02. 08:44

zerge: Gyurcsány emberének, Búzásnak, a kormány keresztbe is tesz. Az Hétszentség.


47 hozzászólás12345 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...