Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 14°C | 27°C Még több cikk.

Mucsi Attila ül Indián székébe

Makó - 8 jelentkező közül választotta ki a makói képviselő-testület két hete Mucsi Attilát a város egyik legfontosabb önkormányzati cége, a kommunális nkft. élére.
Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.

Mucsi Attila családneve ismerősen hangzik Makón: édesapja, Mucsi Lajos Tamás a helyi ipartestület elnöke, öccse, Mucsi Tamás pedig az ifjúsági klub vezetője, egyszersmind a Demokratikus Koalíció választókörzeti szervezetének első embere. A 37 esztendős, makói születésű Mucsi Attila családja unszolására döntötte el, hogy megpályázza a kommunális nkft. igazgatói székét. Megírtuk: azt követően üresedett meg, hogy az alig fél esztendeje kinevezett Fekete Tibor, azaz Indián egészségügyi okok miatt lemondott a posztról. A társaság amúgy az egyik legfontosabb önkormányzati cég Makón: árbevétele 700 milliós, létszáma 90 fős, és többek között olyan feladatok tartoznak hozzá, mint a távhőszolgáltatás, a városi piac, a központi konyha, a gyepmesteri telep és a Maros-parti strand üzemeltetése.

Mucsi Attila szerint minden ágazatnak megvan a maga jól bevált vezetője, az ő feladata elsősorban ezek összehangolása lesz. A szerző felvétele
Mucsi Attila szerint minden ágazatnak megvan a maga jól bevált vezetője, az ő feladata elsősorban ezek összehangolása lesz. A szerző felvétele

Végzettsége szerint elektronikai műszerész – családi és anyagi okok miatt korábban nem volt lehetősége továbbtanulni. Most főiskolára jár, másodéves, műszaki menedzser mérnök lesz, szakiránya az energetika. A képviselő-testület 8 jelentkező közül választotta ki. Úgy gondolja, miután minden ágazatnak megvan a maga jól bevált vezetője, az ő feladata elsősorban ezek összehangolása lesz. Eddig végzett munkája is elég pörgős volt, állandó készenlétet kívánt – egy irodaszékeket gyártó vállalkozás multicéges kapcsolattartója volt. A munkát október 15-én kezdi, és lesz egy tapasztalt tanácsadója is. A majdani kollégákkal személyesen még nem találkozott, elképzeléseiről először nekik szeretne beszélni.

Olvasóink írták

30 hozzászólás
12
 • 30. triatlonos 2013. október 18. 18:50
  „Tisztelt Húha!
  Itt tényleg van baj, nem kevés! Miért lényeges az ügy szempontjából, hogy ki a párja? A Turinform vezetője szép lány, én is elfogadtam volna menyemnek, de a fiaim nem voltak résen. Viszont találkoztam vele Koppenhágában, amikor ott tanult, és egy egész nap beszélgettünk a céljairól, számomra meggyőző volt. Az édesapja a hagymatermesztés szerény jövedelméből áldozott az Ő tanulására, én is ezt tettem a fiammal. Jobb befektetés, mintha vett volna egy új MTZ-t! Hasonló befektetést javaslok Önnek is.”
 • 29. Húha 2013. október 17. 20:40
  „Nézzük már meg, hogy ki a fiatalember pára? Nos ő a makói Turinform Iroda vezetője. És az "apósa"? Családi vállalkozás lesz ez.”
 • 28. triatlonos 2013. október 16. 07:40
  „Ez a történet is igazolja, hogy az élet a legjobb forgatókönyv író. A pályázók zöme belső indíttatásból indult a megmérettetésben - és könnyűnek találtatott - ezzel szemben a "főhősünk" családi unszolásra indult, és nyert! Tehát ez azt igazolja, hogy magasan a legjobb volt, és mellette még szerény is. Ha ezt a logikai menetet folytatom, akkor már csak az a kérdés, hogy a családot "unszolta -e" valaki? Ha igen, akkor ő mindenkinél okosabb!”
 • 27. asdiob 2013. október 13. 20:47
  „"Elképzeléseiről először nekik..." azaz a pályázati anyag nem tartalmazta, hogy mit, hogyan és merre?
  Ezek szerint ki sem derült, hogy ért e hozzá tényleg, vagy sem???
  Mindegy is, csak segítsen bázist építeni???

  Mi van már itt gyerekek, akarom mondani gyerökök??? Mindent és mindenkit felhasználnunk???

  Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
  Mindig is tudtam, hogy a politika ott kezdődik, ahol az emberi tisztesség véget ér...”
 • 26. Francois 2013. október 13. 15:13
  „25. scott1 2013.10.13. 14:42 Értettem barátom! :) De volt olyan amit muszáj volt le írnom! :) Mert csak így figyeltek fel a sérelmemre! Remélem TE is megértesz engem! :) Ha értesz..... nem vagyok sértődött! :) Mondom csak így tudtam pontot tenni a dolgokra! Ha magas helyről csesztettnek még magasabbra kell hogy a hír jusson! Ezzel zártam is soraim! Én értem mire írtad! Tudom kik ŐK de közöm nincs hozzá (villanyszerelőazÁbel, mszp...) további szép napot! "több esetben meggondolatlanul is" nem , nem ez a terv része.... gondolom félszavakból is értesz! Mivel egyedül te vagy az a fórumozó aki tudja, mit, mikor, miért csinálok! További szép napot neked scott1 !”
 • 25. scott1 2013. október 13. 14:42
  „24!
  Dehogy akartam én bárkire is célzást tenni, csak az ajánlott f@cebook oldalon talált "örök igazságú idézetre" és olvasottakra reagáltam!
  Ferenccel kapcsolatban csak annyi meglátásom volna, hogy szerintem mostanában sokat ír, több esetben meggondolatlanul is, én a helyében a következő pár hétben biztos visszafognám magam a fórumon! és inkább lazítanék. Akkor a barátainak (villanyszerelőazÁbel, mszp...) sem kellene mentegetnie, amikor belekeveredik valamibe marhaságba! Elhiszem, ha sok dolog bosszantja, de nem biztos, hogy most van itt az ideje annak, hogy sértődötten mindennek a végére akarjon járni...
  Szép napot!”
 • 24. villanyszerelőazÁbel 2013. október 13. 14:04
  „22. scott1 Gondolom a célzást nem Francoisra írtad! :) Mivel ő tisztel téged! :) Másik alternatívára?! :)”
 • 23. Hadera 2013. október 13. 13:57
  „Indiánnak ott kellene hagynia ezt a felfordulást,nehogy rámenjen. Képviselőnek el tudnám képzelni,tudja mi a dörgés,hogy lehet dolgokat eredményesen elintézni. Gerizdesi gyerek,ott hazavárják és szeretik,tisztelik,mert a nép közül való,nem pedig valaki valakije. Amit elért csak magának köszönheti. Sokan példaként tekintenek rá.”
 • 22. scott1 2013. október 13. 10:48
  „Láttál már olyan farkast, aki csak azért nem fél senkitől, mert okosabb egy birkánál?”
 • 21. Francois 2013. október 13. 09:37
  „19. Takavaka 2013.10.13. 00:21 Erről mi jut eszedbe, csak neked! :) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=293965947301632&set=a.243346949030199.64768.100000646882920&type=3&theater”
 • 20. Francois 2013. október 13. 07:54
  „19. Takavaka 2013.10.13. 00:21 És vajon mért nem jelentettek fel?! Nem csak ÉN állítottam sokan és sokan keresték ezt a pénzt! Egyedül te tudnád megválaszolni! Látod mindég ez a balos szöveg meg a hülyének nézés! Visszatérve mért nem jelentettek fel?! Na miért..... mert valószínű a PSZÁF-hez fordultam volna, meg még ide oda és lehet hogy nagy gáz lett volna! Mint mondjuk most a távhőnél! :) Zárjuk le a hülyeségeid, azért írtál egyedül be ide ellenem mert igazat írok! Egyébként kanyarodjunk vissza , ha hazudok ,ebben a kinevezésben is elő a másik 7-személy nevét és iskolai végzettségét! Ezt ugye megtudnád tenni ! :) Ebben se volt semmi mutyi! :) Az a baj Takavaka kevés embert tudtok már hülyének nézni, próbáljátok, de kevés eséllyel! Egyébként hogy később lett, mit von le, hogy az adott pillanatban nem volt meg! :) És még egy kérdésem lenne ?! Sokan írták kellet a becsődölt fürdőbe! Mert azt ugye te se tagadod, hogy nagyon , nagyon veszteséges! Sőt tovább megyek ha a tanuszodát nem fogják hamarosan rendbe hozni lerohad róla a fa!”
 • 19. Takavaka 2013. október 13. 00:21
  „Francois! Magadra ismertél? Én egy percig sem állítottam, hogy te voltál. Én nem vagyok jogvégzett, de szerintem amiket akkor írtál, az kimeríti a rágalmazás, a rémhírterjesztés, hangulatkeltés eseteit. (Valamelyiket biztos.) Szerencsére nem akadtál emberedre akkor, mert fogadhattál volna egy jó ügyvédet. Ez a lényeg. A többi, amit most írtál az ködösítés és mellébeszélés. Mert akkor nem azt állítottad, hogy később lesz, ekkor lesz, vagy akkor lesz a lakosok által befizetett pénz, hanem azt, hogy nincs meg. Én nem vagyok sem OTP, sem önkormányzat, hogy megválaszoljam neked, hogy mi miért késett, meg melyik utcát hogy vágták fel. Nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy ne vádoljunk senkit sem alaptalanul. Te sem örülnél, ha olyan dolgokkal vádolnának, amit nem követtél el.
  Részemről ezt a dolgot lezártnak tekintem. Csak annyit szerettem volna elérni, hogy felhívjam a figyelmet, alaptalanul ne vagdalkozzunk, ne sározzuk a másikat. Ha meg van bizonyíték, akkor elő vele!”
 • 18. Francois 2013. október 12. 20:30
  „16. Takavaka 2013.10.12. 19:13 Mikor is kezdődött a lakosság kifizetése?! És mivel is indokoltuk a csúszást?! No akkor melyikünk is a szavahihető kettőnk közül?! Ne ezzel a lakosság pénzével verd a tamtamot, .... ez lerágott csont, mindenki tudta, tudja, beszéljünk a csatornázás többi részletéről, például az összes utca egyszerre felvágásáról! Ami miért is volt indokolt?! Mikor is kezdünk újra asztfaltozni?! Miért kellett egy évvel előtte Gerizdesen megcsinálni az utat mikor össze barmolták?! Ja és az akkori lakossági fórumon ki is mondta a felháborodott lakosoknak hogy örüljenek hogy van útjuk! Ebben segíthetnél, mert ezek a dolgok kimentek a fejemből, esetleg tudnál neveket írni! Megköszönném!”
 • 17. Francois 2013. október 12. 20:17
  „16. Takavaka 2013.10.12. 19:13 Ha rám gondolsz, nem ebben a formában volt hogy eltűnt! Azért nehezen született meg ez a pénz a lakosságnak, mellé a csatornázási projekttel ne dicsekedjünk! Hány vállalkozónak is csúszik a pénz?! Hány utca járhatatlan.... ne ragozzam tovább....... Bár ÉN azért cseréltem mert feltörték! Ellenben veled 16. Takavaka ami nick nevedet már rég használtad! Nem akarom már itt ecsetelni a hiányosságokat, megteszi azt a lakosság helyettem!”
 • 16. Takavaka 2013. október 12. 19:13
  „Én még emlékszem egy kedves kommentelőre, aki a makói csatornázás megkezdése előtti időszakban azt fröcsögte ezeken az oldalakon, hogy a befizetett pénzek már rég eltűntek. (Azóta már más nick néven ossza az észt.) Ha időm előkeresném ezeket a kommentjeit. Ha netalán magára ismerne és esetleg bemutatna néhány esetet, hogy valaki/k nem kapták volna meg a befizetett pénzt, akkor azt mondhatnám, hogy ő egy szavahihető, korrekt ember...”
 • 15. ghb 2013. október 12. 12:29
  „Kedves Francois!

  Én nagyon komolyan mondom, hogy érdemes lenne jelöltetned magadat tavasszal városi képviselőnek!

  Elég egyedi stílusod van, viszont az biztos hogy a körzetedért mindent megtennél.

  Én biztos hogy támogatnálak!”
 • 14. pog 2013. október 12. 09:07
  „13- neked lesz a legrosszabb mert nem tudsz kit piszkálni, nem tudod elütni unalmas óráidat...”
 • 13. Francois 2013. október 11. 17:19
  „Tisztelt Városlakók!
  Sok mindent mondhatunk a mi Petyusunkról, de egy valamit tiszteljünk benne..... Ő soha nem kereste az igazát a bíróságon egyikünk beírása végett se. Meg mellé még ettől függetlenül a hírekkel ellentétben még nekem is köszön, van mikor előre! Nem olyan biztos hogy olyan nagy durranás ez a cég igazgatói poszt, nyugtával kell dicsérni a napot! Most gondoljatok bele, kapunk egy új pogit, nem lesz fórum beírás, mindenki fel lesz jelentve! :)”
 • 12. dara 2013. október 11. 11:21
  „Tisztelt Városlakók!
  Én még emlékszem, hogy volt szeretett polgármesterünknek jó pár éve másik kedvence is. Ő volt a Klárafalvi tollüzem managere, az ő térdét veregette Buzás polgármester tévéinterjúban, hogy ilyen embör kell nekünk. A fent említett klárafalvai Úr sajna eltűnt a közéletből máig is tisztázatlan okok miatt, de látni vélem a kiválasztási metódus folytatását. A pályázati kiírást még meg lehet tekinteni szeretett városunk honlapján.
  Izgalomra meg semmi ok, apuka a háttérben rendezheti a bolt ügyeit. tesóka a klubét, mi meg majd szavazunk reájuk!”
 • 11. scott1 2013. október 11. 11:05
  „Nem szándékom véleményezni a kiválasztást, csakis azért szólok hozzá, mert több hozzászólásban szó érte a Munkaügyi Központ által küldött esetleges pályázókat!
  A mostanival pályázattal kapcsolatban ugyan nem, de a most pályáztatott vezetői állás helyettesi beosztásával kapcsolatos pályázatról tudok konkrétumokat.
  Nem beszéltem ugyan valamennyi pályázóval, de akiket a Központ odaküldött azok között volt Állam-és Jogtudományi Karon végzett, volt Gazdaság Tudományi Karon végzett, Gazdasági Főiskolai Karon végzett, Erasmus Ösztöndíjasként külföldön tanult fiatal és középkorú, egy vagy több nyelven beszélő makói diplomások, egész tűrhető középiskolai végzettségekkel... erről ennyit!”
30 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tarol a makói Kira dala a neten!

Egy hét alatt több mint harmincezren kattintottak a makói Németh Kira internetes videójára. Saját… Tovább olvasom