Délmagyar logó

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 35°C Még több cikk.

Nagyok voltak a kálvinosok

Makó - Egyelőre titok, pontosan hogy szerepelt a makói Kálvin Téri Református Iskola csapata a TV2 Nagy vagy! című országos vetélkedőjén, azt azonban elárulta az igazgatóhelyettes, Baranyi Bettina, hogy nem érkeztek haza szomorúan.
Mint megírtuk, a suli idén másodszor nevezett be a népszerű tévés vetélkedőbe. Idén Baloghné Toma Éva irányításával első helyen végezve jutott a középdöntőbe, majd az elődöntőbe és a döntőbe is. A medencés ügyességi feladatokat a 10 fős csapat már április elején teljesítette – a napokban a szárazföldi összecsapások zajlottak. A nem hétköznapi feladatok között olyanok voltak, mint például a páros foci: egy nagy közös nadrágban kellett párosával szaladni és a labdát vezetni egy komoly akadálypályán, majd kapura rúgni, ahol az ellenfél csapat celebje próbálta kivédeni a gólokat.

A kálvinosok
A kálvinosok és vezérszurkolójuk, Szentpéteri Csilla

Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook oldala, nem csak makóiaknak!

 
A makóiak jó szerepléséhez minden bizonnyal hozzájárult, hogy népes szurkolócsapat kísérte el őket a budaörsi sportcsarnokba, s az is, hogy vezérszurkolójuk a makói születésű zongoraművész, Szentpéteri Csilla volt. Ő lapunknak azt mondta, kiválóan érezte magát a vetélkedőn, és jó érzés volt drukkolnia, segítenie a lelkesen küzdő gyerekeknek.

Érdemes lesz tehát nézni őket, Ábrahám Pált, Krucsó Ákost, Kenéz Anitát, Geráné Kovács Ildikót, Panyor Zsuzsannát, Hajnal Fannit, Nagy Ádámot, Papp Mártont, Kardos Ákost, Gera Dórát, Mihalek Gabriellát, Tóth Szabinát és a csapat cseretagjait, Czirbus Gábort, Baranyi Bettinát, Dénes Dorkát, Seleján Nórát és Kiss Csanádot. A csapat celebjátékosa Azurák Csaba volt.

Mint megtudtuk, a makóiak várhatóan május 19-én, június 9-én és június 16-án kerülnek képernyőre, s ez utóbbi napon derül ki, mit nyertek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emléknap Makón

Kedden, a holokauszt magyarországi emléknapján reggel 8 órától délután 5-ig várják az emlékezőket. Tovább olvasom