Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 20°C | 30°C Még több cikk.

Nem mindegy, milyen ásványvizet fogyasztunk

Makó - Egy makói, 51 éves kutatóorvos még a rendszerváltás után a hóna alá csapott két üveg ásványvizet, és kivándorolt az Egyesült Államokba. Kutatásainak fő területe az egészséges táplálkozás. Nagy Tibor feltalált egy olyan összetételű vizet, ami nem gyógyszer, hanem élelmiszer, de...
– Amikor valaki megemlítette, hogy ön a rendszerváltás után azért hagyta el Magyarországot, mert úgy gondolta, más országokban fontosabbnak tartják az egészséges táplálkozást, mint itthon, kicsit csodálkoztam...

– Pedig a hír igaz, ha a „kivándorlásom" okát és céljaimat egy kicsit leegyszerűsítjük. Mindig is tudtam, hogy megfelelő táplálkozással a szervezetet karban lehet tartani. Megfelelő minőségű szilárd és folyékony étel bevitelével sok évvel meghosszabbítható az emberi élet. Ezt külföldön már évtizedekkel ezelőtt felismerték. Nálunk nem régóta fektetnek be az élelmiszer-kutatásokba. Pedig az életenergiával teli élelmiszereket meg kell ismertetni az emberekkel, és ami ennél is fontosabb: azokat fogyasztva kell élni.

– Mondana néhány példát és eredményt a kutatásairól?

– Hol kezdjem? Melyikkel? Sajnos nagyon sok embert érintenek akár közvetlenül,akár közvetve a különböző daganatos betegségek. Tudományos kísérletek és klinikai tesztek igazolják, hogy a deutériummegvonás fontos szerepet játszhat az egészség megőrzésében, a daganatos betegségek megelőzésében. Számos ásványvíznek van gyógyhatása, persze nem mindegyiknek. Kutatásaim során sikerült előállítani egy speciálisan mágnesesen kezelt, oxigénnel dúsított, alacsony deutériumtartalmú ivóvízalapú italt, aminek a neve deutérium lifewater.

Nagy Tibor: Megfelelő táplálkozással a szervezetet karban lehet tartani. Fotó: Segesvári Csaba
Nagy Tibor: Megfelelő táplálkozással a szervezetet karban lehet tartani. Fotó: Segesvári Csaba

– Miért kell a vizet mágnesezni? Miért jó?

– A víz mágnesesen rendezett szerkezete biztosítja a szervezet számára a pluszenergiát. Mielőtt a többire is rákérdezne, elárulom, hogy a többlet oxigén méregtelenítő és tisztító hatású, hozzájárul az anaerob baktériumok elpusztításához, energiával tölti fel a testet, javítja a fizikai folyamatotokat, növeli a vér oxigéntartalmát. Erősíti az immunrendszert, fokozza a teljesítőképességet, lúgosítja a szervezetet. Az eredmények bizonyítják, hogy a káros (rákos) sejtek nem szaporodnak oxigéndús környezetben. A rákos sejt olyan sejt, amely optimálisan alkalmazkodott a test túlsavasodásához, így elvileg halhatatlan, a savcsökkenéssel azonban kedvező folyamatokat lehet elindítani.

– Ez egyébként gyógyszer?

– Dehogy! Egy reformélelmiszer-termék, amit a világ összes országára szabadalmaztattam, megvásárolható.

– És aki nem a vizet, hanem a sört, a bort vagy a tejet szereti, mit tegyen?

– Minden folyadékot lehet mágnesesen kezelni. Az említetteket is. Már felvettem a kapcsolatot az előbbi termékeket előállító cégekkel.

Olvasóink írták

35 hozzászólás
12
 • 35. Bobby 2008. december 28. 19:12
  „Vajon a cégét miért nem dr.-rel jegyezte be a T. "feltaláló" úr ellentétben a (társként) közreműködő ügyvéd úrral???!!!

  A Cg.06-09-012059 cégjegyzékszámú GOLD-ACTIVE-AQUA Korlátolt Felelősségű Társaság (6900 Makó, Kossuth u 49.) cég 2008. december 1. napján hatályos adatai a következők:

  1. A tag(ok) adatai
  1/1. Nagy Tibor (an.: Dobsa Rozália)
  6900 Makó, Batthyány u 10.
  A tagsági jogviszony kezdete: 2008/01/21

  Bejegyezés kelte: 2008/02/15 Közzétéve: 2008/03/13
  Hatályos: 2008/02/15 ...

  1/2. Dr.Seres Gyula (an.: Harsányi Ibolya Julianna)
  6900 Makó, Kossuth u 49.
  A tagsági jogviszony kezdete: 2008/01/21

  Bejegyezés kelte: 2008/02/15 Közzétéve: 2008/03/13
  Hatályos: 2008/02/15 ...

  Ezek az adatok is elég nyilvánosak az országos cégadatbázisban...”
 • 34. M@M 2008. december 14. 10:43
  „Ó ti balgák!!!! Ó ti hitetlenek!! Hát nem tudjátok, hogy Tibi baba felsőbbrendű???
  Nem köszön........hát persze, hogy nem! Ki a porból szól hozzá, azt nem hallja isteni magaslatain!!!
  ccccccccc értetlen csapat!!!!”
 • 33. Énis 2008. december 12. 20:20
  „A kora delutáni nap kellemesen elárasztotta a főtéren gyülekező tömeget. Már messziről kimagaslik a fából ácsolt emelvény amelyen néhány ember szorgoskodik. Az ítélet végrehajtó és segédjei. Ellenőrzik hogy minden az előírás szerint üzemeljen. A zuhanyrózsa el van látva a legújabb mágnesszűrővel és a zuhany fölött levő tartályban a szurok és víz keveréke megfelelő arányú az előírt hőfokon. Az egyre nagyobb számban érkező emberek kissebb nagyobb csoportokban beszélgetnek egymással. A legnagyobb csoportosulás tagjai táblákat emelnek a vállukra amelyen NEKEMSE Társaság olvasható. Mindenki türelmes nincs hangos kiabálás. Az emberek hirtelen egy irányba fordulnak, a főút felől érkező autó hirtelen fékez, az állami rendszamú kocsiból egy öltönyös ember száll ki, az országházi futár, és az emelvényre lép fel. Levelet nyújt át az ítéletvégrehajtónak amit az hangosan fölolvas.
  - A bűnös felmentése elutasítva, az ítélet jogerős.
  Az állami pecsét fölött a Miniszter Elnök aláírasa - Pinokkió -.
  A végrehajtó segédjei kis, tollal töltött papírpoharakat osztanak a tömegnek. Az emelvényre fölvezetik a bűnöst és alsónadrágra vetkőztetik majd fölolvassák bűneit.
  - Hatóságilag nem engedélyezett Kígyó Olaj előállítása, forgalmazása, okirat hamisítás és még a többi bűnei miatt a bűnös csupasz teste legyen szurokkal meglocsolva és tollal befedve.
  A zuhany alá vezetik a bűnöst és a végrehajtó megnyitja a csapot. A meleg, fekete szurkos víz beborítja a bűnös csupasz testét. Miután a zuhany elállt a végrehajtó levezeti a bűnöst az emelvényről. Ekkor a tömeg ketté nyilik és ahogy a szurokkal borított bűnös elhalad az emberek előtt úgy mindenki meghinti a feketén csillogó testét a kiosztott pohár tollal. A tragikomikus látvány nagy hatással van mindenkire. A NEKEMSE Társaság tagjai arcán kielégítő mosoly rajzolódik.
  Az esemény végével a tömeg kezd föloszlani. A Korona étterem és a Nagy Cuki teljesen megtelik, mindenütt várni kell üres asztalra, az egész városban vagy harminc éve nem érzett pezsgés érezhető a levegőben.
  A fentiekből magától érthetendő, egészen biztos vagyok benne, erre mérget vehet mindenki, nyugodtan fogadj rá, ez teljesen tuti hogy ezek után Nagy Tibor - NEKEMSE - köszön.”
 • 32. zztop 2008. december 10. 17:51
  „Tisztelt DÉLVILÁG!! Tisztelt Oláh Zoltán!! Vélemény???”
 • 31. Hibiszkusz 2008. december 10. 14:09
  „Én már régen nem élek Makon, de figyelemmel kisérem a makói eseményeket. Hát amikor ezt a cikket elolvastam majdnem lehidaltam.Vajon hol és mikor doktorált le ez az ember?Anno Makón Nagy Amerikás Tibinek hivták, no akkor sem dolgozott,minek? ugy is megélt valahogy.Dehogy ledoktorált volna, hát enyhén szólva vannak bőven kétségeim.Hát aki meg üzletel ilyen emberrel ,megérdemli.”
 • 30. fleto666 2008. december 10. 13:13
  „Makói1 neked üzenem nem vagyok rokona Nagy Tibornak,és kurvára nem érdekel az autó behozatala,engem mért nem vezetett meg mert nem vagyok se kabzsi se hülye álltalában ezt a két kört verte át,ha szélhámos hát az szerencsére én nem kötöttem vele üzletet se hasonló kaliberű emberrel,és azt hiszem nem is fogok attól függetlenül köszön az útcán ezzel én lezárom ezt a kérdést szerintem senkinek nem tett pisztolyt a fejéhez hogy kötelező tőle akár autót akár bár mi mást venni!Itt a vége fuss el véle!”
 • 29. Makói1 2008. december 10. 11:47
  „Nagyon komoly kis Pali vagy fleto666!!!!Közeli rokona vagy talán,Dr Nagy Tibériunak,hogy ennyire képben vagy.Akkór kérdezd meg tőle,h a az autobehozatallal,mi a pálya,a 90-évek végéröl,miért kelett neki még a vécére is kiséret.Biztossan azért,mert olyan becsűletes EMBER Mi.Ő már akkór is Szélhámos volt,ezt csak tovább fejlesztette,tudod.”
 • 28. fleto666 2008. december 09. 10:50
  „zztop elárulom neked,hogy az ismeretlen eredetű áruk mögött komoly aparátus dolgozik,Apeh helyi kapcsolatok,mivel ugyebár ezek mikor megbuknak kapnak egy pár száz ezres büntetést és megy tovább minden,akkor szoktak megbukni ha vagy kevés vagy nem a megfelelő embernek adtak pénzt,nagy ritkán akkor ha már sok embernek szúrja a szemét!”
 • 27. zztop 2008. december 09. 10:26
  „fleto666!Én nem mondom(mondtam),hogy neked nincs jogod feltalálni semmit sőt mindenki előtt ott a lehetőség.De el kellene gondolkozni mindenkinek azon ,hogy nap mint nap láthatjuk olvashatjuk a médiában,hogy ismeretlen eredetű árukat,engedély nélküli élelmiszereket koboznak,semmisítenek meg nap mint nap.És kérdezem tisztelettel az illetékesek hol vannak ilyenkor mikor kész tények vannak fel sorakoztatva.IGEN én is egyet egyet értek veled a cikkel kapcsolatban és nagyon remélem,hogy megosztotta a közvéleményt mert ez már nem játék!!!! És igen is fel kell lépni ellene.mert holnap már a hentesböl lesz a sebész????”
 • 26. fleto666 2008. december 09. 08:30
  „zztop komoly hát,egyébként ez az egy értelmes cikk volt egész évben a sajtóban,egyébként mit olvashatsz a megrendelt töbszőr cenzúrázott cikkeket,ez legalább meg osztotta a közvéleményt kit így,kit úgy egyébként meg nekem is jogom van bármit feltalálni!”
 • 25. zztop 2008. december 08. 20:25
  „fleto666.Nagyon komoly kis ember vagy!!”
 • 24. fleto666 2008. december 08. 16:34
  „Ma vettem magamnak egy halbiólógusi doktorit,ezek után felfedeztem a bronz halat,na ez azért jobb mint az aranyhal mert olcsóbb és a koportyúján keresztül ki bocsájtott oxigén tisztítja a levegőt,erre 15-év kutatás után jöttem rá akit érdekel tuti karácsonyi ajándék!”
 • 23. greencat 2008. december 06. 21:34
  „Hé hé hé:) nem akarom Én ezt a kotyvalékot megvenni:) többféle ásványvízből lehet ma már Magyarországon választani és azok ráadásul szabadalmazottak!:)”
 • 22. zztop 2008. december 06. 20:34
  „Meg kérdezném a tisztelt zsurnaliszta urat(kivel semmi bajom)ha bebizonyosodna,hogy a megszólított riport alany nem igen szavahihető.Akkor nem kellene esetleg be bizonyítani az igazságot.És ha be bizonyosodik az ellenkező tény akkor nem kellene helyreigazítással élni esetleg azok felé akik hisznek a cikkben le írtaknak!!”
 • 21. zztop 2008. december 06. 18:56
  „Nem tudom mit szólna a kutatási eredményeihez Somlyai Gábor PH.D aki az(ATV civil a pályán)műsorában számolt be kutatásainak áttöréséről és ismertette e világra szóló elismerést.De nem emlékszem,hogy át adta volna a szót eme szóban forgó meekmeeester (DR)nak!!És arra sem emlékszem,hogy az asztaltársaság prominens tagja lett volna.Előbb utóbb a tisztelt Dr Nagy még azt is meg fogja állapítani a mélyre ható kutatásai során,hogy jót tesz ha a hóember a kályha mellé ül!! 1,!! Ezt a vizet ne keresd sehol inkább a valódit, a neve PREVENTA a hálón meg tudod rendelni!!!”
 • 20. Makói1 2008. december 05. 18:38
  „Tisztelt Makóiak! Itt a történet megmondom önöknek nektek miről is szól.A hősünk =(Dr)Nagy Tibor a Kutatóorvos,vagy Szélhámos aztgondolta,h a Makói emberek teljesen hülyék,és elfelejtik,h valamikor a Nagycuki elött ülve tartotta az elöadást az utcaizenész mivóltáról(ezt akkór Kmk-nak nevezték)kamu munka hely.Ő abban az időben sem dolgozot,mint most sem.Hidegvérrel próbál le kaszálni mindenkit,ezt szó szerint kell érteni,ellopott papirok Bp-ten üzleti tárgyalás során,becsapot barátok Amerikától-Romániáig,ki nem fizetett számlák tömege,ezt sokáig lehetne folytatni....Amit most irok azt lehet Boritikólni,h 2010-ben Ö már nem kutatóorvos lessz,ha nem rab valamelyik börtönben,mert ezek a szállak addigra őssze érnek majd.Akkór meg a bünügyi rovatban lehet róla olvasni,igaze "Újságiró ÚR.Ebben ön nagyon mellényúlt drága Oláh úr.”
 • 19. fleto666 2008. december 05. 13:20
  „Gyerekek nem mindegy hogy van e iskola vagy nincs,köszön nem köszön,eszi nem eszi azon nem gondolkodtatok hogy az újságíró is kapott 10% kot és ez reklám fogás lehet már rég rá ugrott valami kabzsi vállalkozó egyébként meg át mentek Aradra 2-ezer euróért bármely diplomát megvehetitek!”
 • 18. egyszerűvállalkozó 2008. december 05. 13:12
  „Én ezt megértem Kedves Tanárúr! Csak a baj ott van ezzel az újsággal, hogy ezt egy csomóan papíron olvassák.Ők nem látják a (kiugratott nyulat), a komenteket.Ezért mondom, hogy a nyomdába kerülés előtt kellettek volna ezek a komentek.Így a "Józsi bácsik" meg "Juliska nénik" akik még előfizetnek erre az újságra(??) azok lehet, hogy már a gyógyulásukhoz keresik ezt a vizet.”
 • 17. triatlonos 2008. december 05. 12:59
  „Tisztelt Egyszerűvállalkozó! Abban bizonyára egyet értünk, hogy a vállalkozás haszonszerzés cáljából, hosszútávon végzett tevékenység, melynek során azt kell vizsgálni, hogy mit, kinek, mennyiért adunk el vagy szolgáltatunk. Az előző hozzászólásomban arra próbáltam utalni, hogy Oláh Zoltán lehet hogy tud valamit, és ezt az "újságirói fogást" azért alkalmazta, hogy a hozzászólóktól infót szerezzen. Ez sikerült. Én is ismerem Tibort, és csak megerősiteni tudom, hogy nekem sem köszön, de erre már nem is tartok igényt, még akkor sem, ha akármit talál fel!”
 • 16. egyszerűvállalkozó 2008. december 05. 12:38
  „Én vitatkoznék triatlonossal.Ugyanis sok ember amit a médiában lát vagy olvas készpénznek veszi.Lásd első hozzászóló.Ők azok akik egy ilyen cikk után keresik az adott terméket ( ha esetleg betegek és pénzük is van rá ).Tehát az újságíró tulajdonképpen jóhiszemű(?) bűnsegéddé válik egy csalásban.Legalábbis erkölcsileg biztos.Tehát én azt mondom, hogy aki újságban jelentet meg tényeket, előbb kutya kötelessége (lenne) utánna járni.Internet elérése gondolom van.Vagy esetleg fizetett cikkről van szó???”
35 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hiller István Makón

Makó - Makón a babakötvények átadásán vett részt Hiller István Buzás Péter polgármester… Tovább olvasom