Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Nemi szervét mutogatta kislányoknak - elfogták a szatírt

Makó - Egy férfi a játszóterek környékén kislányokat szólított le, majd elővette a nemi szervét és mutogatta magát.
A Makói Rendőrkapitányságra április közepe óta összesen három feljelentés érkezett az ügyben. de a nyomozóknak nem volt egyszerű dolguk. A férfi ügyelt arra, hogy olyan kislányokat szólítson le, akik egyedül vannak, nem tartózkodik senki a közelükben, így ők ijedtükben nem sok információval tudták segíteni a rendőrség munkáját.

A több hetes adatgyűjtés eredményeként a Makói Rendőrkapitányság nyomozói hétfőn délután elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiatalembert, aki kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Azt mondta, amit tesz, szexuális kielégülést jelent számára.

A 23 éves helyi lakost a Makói Rendőrkapitányság szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és előterjesztést tett az ügyészség felé előzetes letartóztatásának indítványozására - közölte Szenti Szabolcs a CSMRFK sajtószóvivője a delmagyar.hu-val.

Olvasóink írták

34 hozzászólás
12
 • 34. klj_54 2009. július 02. 10:46
  „Lenne egy kérdésem:
  Ha én elmennék a pszichiátriára, hogy én mutogatós vagyok, mi lenne a válasz?
  Nincs adekvát megoldása a gondnak!
  Főleg, hogy szétQrták az egészségügyet, melynek az új neme "néprosszullétügy"”
 • 33. toxi-2 2009. június 10. 10:12
  „R2D2!

  Örülök, hogy rendezett családi körülmények között élsz, és mindenki körülöttetek is ilyen. De tényleg. Bár azt nem tudom, melyik országban van ilyen. Mármint csak ilyen. Mert sajnos Mo-gon nem csak ez a jellemző.

  Szelektálva olvastad hozzászólásom. NEM védtem, és NEM fogadtam el cselekedetét. Viszont próbáltam rávilágítani arra, hogy gyermekek ezrei NAPONTA élnek meg ilyen, és még "ilyenebb" szörnyűségket saját családjukon belül úgy, hogy ezért senkit nem vonnak semmilyen felelősségre. De úgy tűnik, hogy ez számodra nem ügy, hanem normális. Sajnálom. Mint ahogy azokat a gyerekeket is.

  A lányodnak szerencséje volt, mert tudott sírni, mert kijött belőle. Én azokról beszélek akik már sírni sem tudnak, akikben bent marad a fájdalom, a rettegés, a megalázás. Akik egy életre sérültek, akiken már senki és semmi nem segíthet, akik reménytelenek. Szerinted ez rendjén van, ezek a gyerekek normálisan nevelkednek. Szerintem nem. Szerintem őket jobban sújtja a sors, sokkal szörnyűbb a gyermekkoruk (majd ennek folyományaként az egész életük), mint azoknak, akiket egyszeri trauma ér, és ki tudják adni magukból pár nap, hét, vagy hónap után. Tudod vannak gyerekek, akiket semmi jó nem ér. Akik éheznek, mert a szülők elisszák, eljátszák, vagy elszívják a fizetést, segélyt. Akik otthon csak veszekedést, és verekedést látnak. Akiket terrorizálnak szüleik, vagy dolgoztatnak kicsi koruk óta. Akiknek válnak szüleik (ez az a kategória (itthon kb. 50%), amikor a szülők saját érdeke - mely gyakran csupán anyagi - sokkal fontosabb, mint gyermekeik élete). És még tudnám sorolni. Tudod milyen szörnyű az, amikor egy gyermek az iskolában aznap csak dél körül mer először valaki szemébe nézni, mert addigra oldódik fel egy picit az otthoni családi szeretet élménye alól? Vagy amikor minden esetben megrezzen, amikor a nevét hallja, mert azt hiszi bántani akarják? Amikor otthon aprónyi "bűnért" órákat kell sötét szekrényben, vagy fészernben bűnhődnie? Áááá, honan tudnád? Főleg azért nem, mert ezek a sorsok téged nem is érdekelnek. Mint ahogy szinte senkit sem. Hát engem meg az ilyen emberek kavarnak fel. Ha egy napra belebújnál egy ilyen sorsú gyermek bőrébe(látod, én nem börtönbe küldelek, mint te engem), akkor tudnád, hogy miről beszélek, és akkor már máshogy gondolkodnál.
  Végezetül: engem nem vertek, nem éheztettek, nekünk csak simán nem volt. De ettől még próbáltak tisztességesen felnevelni. Megtanultam meglátni az igazi problémát, nem csak a sztereotípiákat. És nem pártolom a magamutogatókat, de hidd el, hogy létezik ennél a kategóriánál is szörnyűbb és boztasztóbb. És ezt úgy hívják, hogy "szülő". Persze nem mindegyik, nem a többség, nem általánosítok, ezért is tettem idézőjelek közé. De attól még ez van. És örülök annak, hogy véded a lányod, én is védeném a fiamat. De attól még nem vagyok elfogult. Ha a fiammal ilyen történne tudnám, hogy ez szörnyű, de azt is tudom, hogy van olyan (nemcsak) kortársa, akivel naponta történik sokkal, de sokkal szörnyűbb. És történni fog holnap is, és azután is, mert nem tudnak kiszállni. És ez talán még borzasztóbb.”
 • 32. Angelgirl24 2009. június 10. 08:37
  „Aki ilyet tesz, annak akkor legyen bátorsága fel vállalnia magát. Szerintem sokan kiváncsiak lennék rá.....”
 • 31. napiszar 2009. június 10. 07:20
  „Ki volt az illető aki tudja írja már meg esetleg ha fent van az iwiwen a linkjét dobjátok már ide ki,vannak itt ..... gyerekek is akik meg merik csinálni én ki tenném de nem tudom ki volt az illető!”
 • 30. flexsnake 2009. június 10. 06:23
  „29. ott a visszaesőknek szomszédoktól beleegyezés kell az ottlakásra. Itt is az lesz majd. De majd a gárdásoknak. :D”
 • 29. floridaimagyar 2009. június 10. 01:57
  „Vezessetek be a florida rendszert. Par ev buntetes - utana sexualis predator - nak nyilvanitjak, nem lakhat ovoda, iskola es templom kozeleben, nem mehet el iskola es jatszoter kozelebe sem es kell egy raszerelt GPS karika hogy mindig tudjuk hogy hol van es neha ra kell hogy nezzen a rendorseg es ha nincs otthon amikor otthon kene lennie akkor automatikus dutyi egy par honapra. Csak elfogadott helyen lakhat es barhova megy kelljen ra engedely.”
 • 28. smalltown 2009. június 10. 00:18
  „mi koze a szatirnak gardahoz, szdsz-hez, melegekhez?”
 • 27. flexsnake 2009. június 09. 23:33
  „Akkor mi lesz a jobbikkal ha már a homikat meg a pedokat sem védik?
  :) remélem látszik a szmájli. Mivel a gárda politikai förmedvényből született ugyanannyira emlegethető mint az szdsz.”
 • 26. SP 2009. június 09. 23:01
  „csak lemaradt a meleg felvonulásról”
 • 25. dodó 2009. június 09. 22:43
  „2010-re kiesett egy MÁSként gondolkodó szdsz-es”
 • 24. R2D2 2009. június 09. 22:08
  „17. hozzászólás toxi-2 2009.06.09. 15:37

  "Kedves" toxi-2!
  Meglehetősen felkavart az a néhány soros eszmefuttatásod, amit kicsit lentebb olvastam.
  Ha le szeretnék ereszkedni a szintedre, azt kívánnám, hogy a te lányod is élje át mindezt és ugyanígy zokogva fusson hozzád elmondani a történteket, mint ahogy a lányom tette ezt és ennek következtében sikerült meglehetősen gyorsan elkapni ezt az úriembernek éppen nem nevezhető honpolgárt.
  De mivel még csak hasonlót sem kívánok, hogy leendő, vagy a későbbiekben születendő lánykád átéljen, így csak annyit szeretnék kívánni neked, hogy ismerkedj meg ezzel a hétköznapi emberrel, kössetek barátságot és ha még mindig védeni akarod, tőlem akár cellatársak is lehettek, a szerepeket meg majd kiosztjátok egymás között.
  Lehet, Téged zsaroltak, vertek, éheztettek, stb..., de ez minálunk nem bevett szokás.
  Örülök, hogy a rend éber őrei kapták el hamarabb és nem én, így van lehetőségem a lányom további felnevelésére és nem kell súlyos testi sértés miatt a rács mögé mennem, mert elhiheted, ha én találom meg hamarabb, nem úszta volna meg ilyen könnyen.”
 • 23. magyarok 2009. június 09. 20:57
  „Magyar bűnözés! Tipikus magyar bűnöző! Gárdisták, közületek való?”
 • 22. MC_05 2009. június 09. 18:50
  „az szdsz párt, a gárdának meg köze nincs a politikához. így b*romság volt ellenpéldának hozni. ennyi.

  a másik meg tényleg, ott volt a smiley antikos nevű személy hozzászólása végén. ;))))”
 • 21. Johnson 2009. június 09. 18:50
  „12-es! Ez az év hozzászólása volt részedről,amúgy már nem sokan vannak,jövőre elfogynak totálisan,utánna jön majd a maszop.......”
 • 20. 620829 2009. június 09. 17:10
  „NYILVÁNOS KASZTRÁLÁS!”
 • 19. antikos 2009. június 09. 16:18
  „Hankó Faragó (Szdsz) akart félig legális pedofiliát. Csökkenteni akarta bizonyos cselekmények elkövetési korhatárát...
  Kedves Felxi máskor pedig nézd a jelet a hozzászólás végén :) ez azt jelenti nem gondolja teljesen komolyan az ember csak viccesnek érez egy hozzászólást.
  Azt pedig ahogy Te viszonyulsz a jogkövető emberek többségéhez szomorúnak érzem:(
  De ezért szeretünk:))) Remélem látszik a szmájli...”
 • 18. flexsnake 2009. június 09. 15:44
  „16. ahogyan az szdsz....”
 • 17. toxi-2 2009. június 09. 15:37
  „Félreértés ne essék, nem bagatelizálni akarom az esetet, de szerintem ez meg sem közelíti azokat a tetteket, melyeket szülők tízezrei (Itthon, nem a világban) követnek el nap, mint nap saját gyermekeik felett. Ez semmi ahhoz a lelki terrorhoz képest, melynek naponta lehetünk tanúi, melyek tényleg mély és maradandó lelki sebeket ejtenek már pár hónapos kortól. És azok a "szülők" semmilyen, még a legkissebb elmarasztalásban sem részesülnek, pedig nagy részüknek akár börtönben lenne a helye. Na ez szerintem a nagy képmutatás, a valódi probléma nem meglátása, a dupla mérce. Mert meglátta a farkát, húúúúúúú, ez tényleg durva. De otthon zsarolják, verik, éheztetik, semmilyen pozitív élményben nem részesítik, a szülők részegek, egymást nyúzzák és a gyerekeket, ezt mind szabad, ez mind szép, erre nincs büntetés. Álszentek. Mint ahogy az itt hozzászólók nagy része is.”
 • 16. MC_05 2009. június 09. 15:37
  „hogy jön ide a gárda?

  látom kicsit el vagy tévedve...”
 • 15. flexsnake 2009. június 09. 15:24
  „<moderálva off>”
34 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kedden Nagylakon jár a Délvilág

Nagylak - Folytatjuk a Délmagyarország és a Délvilág megyejáró sorozatát, amikor is… Tovább olvasom