Délmagyar logó

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 35°C Még több cikk.

Nevelt gyermekei kínzásával gyanúsítanak egy makói férfit

Makó - Rendszeresen verte élettársát és nevelt gyermekeit, a 14 éves lányt szexuálisan is molesztálta az a 38 éves férfi, akit szerdán vett őrizetbe a rendőrség. A szomszédokat megdöbbentette a hír.
Nagyjából 170 centi magas, jó százkilós férfiként írták le a szomszédok azt a 38 éves makói férfit, akit a rendőrség azért vett őrizetbe, mert gyanújuk szerint rendszeresen bántalmazta nevelt gyermekeit. Szenti Szabolcstól, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk: a férfi 2010 óta volt élettársa az édesanyának. Nemcsak őt bántalmazta gyakran, de a nő 14 és 10 éves lányát, valamint 7 éves kisfiát is.

Legbrutálisabb módszere az volt, amikor gyorskötözővel és kötéllel kikötötte, majd egy üvegszálas horgászbottal verte meg őket. A 14 éves lányt ráadásul szexuálisan is zaklatta tévénézés közben. A rémálom szerda délutánig tartott, amikor az anya segítségért fordult a Makói Rendőrkapitánysághoz – közölte a szóvivő.

A nyomozók azonnal előállították és kihallgatták a férfit. Kiskorú veszélyeztetése, aljas indokból, védekezésre képtelen sértettek sérelmére elkövetett testi sértés, személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás ellene. Őrizetbe vették, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását is. Azt vallotta, azért bántotta a gyerekeket, hogy komolyan vegyék őt.

A Gyóni Géza utcai házat, ahol mindez történhetett, csütörtökön üresen találtuk: a függönyök behúzva, az ajtót senki sem nyitotta ki, csupán egy fekete macska merészkedett elő. A szomszédok azt mondták, az édesanya nem tudni, mikor lesz otthon, napszámban van, a gyerekek pedig iskolában. Beszéltünk annak a középiskolának az igazgatójával, ahová a gyanú szerint zaklatást elszenvedett lány járt, ott semmit nem vettek észre rajta. A két kisebb gyerek iskolájában sem figyeltek fel semmi rendkívülire. A szomszédok sem hallottak sírást, kiabálást soha: a ház mindig csöndes volt, a gyerekek ugyanúgy viselkedtek, mint az utcában bármelyik másik. Az egyik szomszéd egyenesen úgy fogalmazott: megdöbbentette a hír, hiszen a rokkantnyugdíjas férfit, akivel rendszeresen köszöntek egymásnak, szinte mindennap látta, amint a gyerekeket iskolába kíséri.

Olvasóink írták

  • 2. pog 2012. február 25. 09:44
    „Tisztelt tanárok már ennyire kiveszett a pedagógiai elkötelezettség.....közömbösség,korábbi rendszerben másképpen működött ...tudom meg van kötve a pedagógusok keze.. de az elkövetett cselekmények egyenként is súlyosak...”
  • 1. Qllancs 2012. február 24. 09:32
    „Kedves jóóó szomszédok nem láttak semmit. ???A családi veszekedéskor nem hívnak át szomszédot ! Sőt nem is dicsekednek el vele! Szégyenlik és tűrnek amíg lehet. De mindennek van határa ! Nagyon nehéz párkapcsolatban élni úgy , hogy a társnak van 2-3 gyereke ! Ott mindig problémák vannak !Sok a surlódás ha nem fogadják el egymást a gyerekek és az új apuka. Kölcsönös tisztelet, szeretet hiányában nem lehet együtt élni boldogan !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félezer állampolgársági eskü Kiszomboron 1 év alatt

Kiszombor -A makói kistérség falvai közül Kiszomboron teszik le a legtöbben az állampolgársági esküt… Tovább olvasom