Délmagyar logó

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 15°C Még több cikk.

Összefognak a csatornázásért a makói gazdák

Makó - 82 fővel alakult meg a napokban a városi és térségi gazdakör – tájékoztatta lapunkat a szervezet egyik alelnöke, Fekete János.
A másik alelnök Tábori Zoltán lett. A gazdakör elnökénekJancsik Jánost választották meg. Fekete János elmondta: a legsürgetőbb feladatnak most a külterületi földek belvízmentesítését tartják. Szeretnének összefogni a meglévő csatornák rendbetétele és új elvezetők építése érdekében, ezért a témáról péntek délután 4 órától fórumot rendeznek a Makói Gazdasági Egyesület Úri utcai székházában. A rendezvényre Mágori Józsefnéparlamenti képviselő mellett vízügyi és más illetékes szakembereket is meghívtak.

Olvasóink írták

 • 8. Black&Red 2011. február 03. 23:33
  „Nagyon nehezen fogalmazódik ez a cikk! Mindjárt éjfél és sehol semmi! Más újságok még éjjel is frissítik a lapjukat!”
 • 7. Tony_Soprano 2011. február 03. 18:45
  „SzaboImre köszönöm szépen én és mások nevében is:)”
 • 6. SzaboImre 2011. február 03. 18:26
  „2. Tony_Soprano: A cikk azért ilyen rövid, mert ez a péntek délutáni rendezvény beharangozója. Ott leszünk, megírjuk bővebb terjedelemben is, ami ott elhangzik.”
 • 5. Tony_Soprano 2011. február 03. 18:03
  „imre321 2011.02.03. 17:34
  Ez kb egy évtizedes folyamat nem biztos hogy az új föld birtokos urak a felelősek, nem egy 60-80 év közötti termelőt ismerek aki beszántották az átereszt, a csatornát, volt ahol a düllő utat is . Igazából őket kellene elővenni. Hasonló a helyzet néhány utcában az árkokkal is nézd meg a Kertész utcát végig be van temetve, tudnám ajánlani az önkormányzatnak jó busás büntetés kiküldését a tulajdonosoknak.”
 • 4. imre321 2011. február 03. 17:34
  „Az új föld birtokos uraknak nem kellet volna annó betemetni a csatornákat hogy még többet harácsoljanak,most meg sírnak rínak, támogatásért kuncsorognak,FÚJ.”
 • 3. zsigmond 2011. február 03. 13:23
  „Igen, folyamatosan tisztítani kellett volna a víz elvezető csatornákat. Nemcsak a pénzt beszedni a föld tulajdonosoktól és abból elmenni a TSZ elnököknek és a .... külföldi luxus utakra. Most nem úsznánk, hanem mindenki nyugodtan ülhetne otthon és várná, hogy tavasz legyen és lehessen vetni.”
 • 2. Tony_Soprano 2011. február 03. 12:25
  „Na ez egy érdekes cikk, részletesebben is érdekelne de valószínűleg nem a támogatója a Délmagyarnak a friss gazdakör azért sikerült ilyen nyúlfarknyira :)Bözzeg ha a fürdő szó benne lenne lehet nem ilyen rövid:) Végül is jelentéktelen esemény,Makónak csak 70% él földművelésből, vagy jár napszámba. Mert ugye dübörög a gazdaság Makón és ez még csak a kezdet:) Eszem faxom megáll mikor ez a szlogen eszembe jut:)”
 • 1. dmonlájn 2011. február 03. 11:49
  „mennyivel jobb lett volna normálisan és FOLYAMTOSAN rendben tartani! de mint tudjuk inkább Eső után köpönyeg - jó magyar szokás szerint”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Királyhegyesi menetrend: jég, eső, belvíz, jég

Nyáron jégverés pusztított, majd az eső miatt a belvízzel kellett bajlódni Királyhegyesen – egészen a mostani fagyig. Tovább olvasom