Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 3°C Még több cikk.

Összegyűlt Evelynnek a világbajnoksághoz szükséges pénz

Makó - Ahogy arról korábban beszámoltunk, összefogott a város azért, hogy Makó Evelyn kiutazhasson a törökországi kick-box világbajnokságára. Sütypartyval, futással és egy bulival gyűjtötték össze a kijutáshoz szükséges 400 ezer forintot.
Most már a pénz sem akadály Makó Evelyn számára – összegyűlt az antalyai világbajnoksághoz szükséges összeg. Kedden az osztálytársai által szervezett Sütipartyn adakoztak, ahol szavazás alapján dőlt el, hogy az Evelyn becenevével díszített Joghurttorta lett az Év KERI Süteménye. Osztálytársai szerették volna Evelyn álmát beteljesíteni, és bíznak benne, hogy sikerrel tér haza. A KERI alapítványa az adakozás helyszínének biztosításán túl további 50 ezer forinttal támogatta sportoló diáklányukat.

Összegyűlt a világbajnoksághoz szükséges pénz.
Összegyűlt a világbajnoksághoz szükséges pénz.

Szerdán a sportoló iskolája, a Návay Lajos Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola szervezett gyűjtéssel egybekötött jótékonysági futást. Az igazgató, Kozák György elmondta, stílszerűen egy sporteseményt kívántak létrehozni, amelyen természetesen Evelyn is részt vett. Ott nemcsak az iskolatársai, hanem az előző iskolájába, a MÁI Almási tagintézményébe járó diákok is lefutották a távot, míg az idősebb korosztály is szívesen mozgott és adakozott.

Csütörtökön Kiss Attila, országgyűlési képviselő jelölt adott át Evelynnek 200 ezer Forintot. A pénzt tíz makói és környékbeli vállalkozó hozzájárulásával sikerült megszerezni. Pénteken még két eseményen számítottak Evelyn támogatóira. Fekete Tímea aerobik óráját a VB jegyében tartotta. Az oktató ezúttal az óradíjból befolyt összeget Evelynnek ajánlotta fel. Egy másik programon a fiatalokat célozták meg: az egyik helyi szórakozóhely Evelynnel hirdette esti buliját. „Makó Evelynt a VB-re!" – állt a plakátokon. Az, aki elment a buliba, támogatta Evelnyt, hisz a belépőjegyek árából nyert pénzt szintén neki ajánlották fel. Evelyn hálás köszönetet mondott segítőinek, és reméli, a világbajnokságon ős is örömet tud szerezni a makóiaknak.

A fiatal sportolónőnek tehát már minden adott, hogy részt vehessen a törökországi a kick-box világbajnokságon, ahová jövő szombaton utazik. 

Olvasóink írták

 • 6. Poslabény 2013. november 24. 13:58
  „MAKÓ VÁROS VEZETÉSÉNEK A SZÉGYENE, MINDEN BAROMSÁGRA VAN PÉNZ ERRE MEG NINCS! AZ EGÉSZET A VÁROSNAK KELLETT VOLNA ÁLLNI!”
 • 5. Jeti00 2013. november 24. 13:35
  „kiakasztó ami itthon folyik, gyűjteni kell h vb-re mehessen. még jó h összejött, hajrá!”
 • 4. tol 2013. november 24. 12:54
  „NAGYON jó hír, hogy közös összefogással sikerült a szükséges összeget begyüjteni. Nagyon rossz hír, hogy a hivatalos fórum a füle botját se mozdította. Magyar sportpolitika... hm.”
 • 3. papsajt 2013. november 24. 11:32
  „T.kreativnév, sokan osztjuk a véleményed szerintem:
  "Az első keret legrosszabbul kereső focistája is hazavisz 1,5 milliót."
  http://sport.hir24.hu/nb1/2012/02/07/tobb-millios-havi-fizetesek-az-nb-i.-ben/”
 • 2. kreativnév 2013. november 24. 10:36
  „azért ez elég vicces...a 2 ballábas díszpintyekre milliárdokat költenek,több milliós fizetésük van stb...egy tehetséges sportolónak meg 400ezer forintért kell küzködnie hogy kijusson külföldre...vicc”
 • 1. Profika 2013. november 24. 10:01
  „Például a gumigyár, több millió forinttal támogatja a budo-klubot.
  A cikkből kimaradt az Evelint támogató listáról a budo-klub.Szomorú, hogy így kell összetarhálni a pénzt egy-egy tehetség boldogulásához. Még jó, hogy az aikidó nem versenysport.
  Bízunk Evelynben és abban, hogy nem rónak a körülmények rá olyan lelki nyomást, terhet, bizonyítási kényszert, ami visszaveti majd a teljesítményét.
  Ne foglalkozz semmivel EVELYN csak élj a lehetőséggel! Hajrá!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megépül a Petőfi parki futópálya Makón

Megépülhet jövőre a makói Petőfi parkban az a különleges futópálya, amelyre még a nyáron nyújtott be 37 milliós pályázatot egy helyi civilszervezet, a Marosmenti Mocorgók. Tovább olvasom