Délmagyar logó

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 4°C | 12°C Még több cikk.

Otthoni segítők Makón

Megkezdte munkáját az Otthon Segítünk Alapítvány makói csoportja – az önkéntes csapathoz csatlakozott hat asszony minap kapta meg a negyvenórás tanfolyam elvégzését igazoló okleveleket.
Megkezdte munkáját az Otthon Segítünk Alapítvány makói csoportja – az önkéntes csapathoz csatlakozott hat asszony minap kapta meg a negyvenórás tanfolyam elvégzését igazoló okleveleket. Valamennyien kisgyermekes szülőknek segítenek majd tanácsaikkal, ötleteikkel, jó szóval és bíztatással, vagy akár közös munkával a szülői szerep betöltésében. Mint az alapítvány országos vezetője, Benkő Ágota lapunknak elmondta, szerte az országban huszonhét településen közel háromszáz önkéntesük van. A hivatalos szervekkel együttműködő, szakképzett, mégis civil szervezet ötletét egyébként külföldről merítették – szerte a világban tizenhét országban működik hasonló.

Ami a most megalakult makói csoportot illeti, mivel a többihez hasonlóan alapítványként, adományokból, pályázati támogatásokból fogják fenntartani magukat, irodájuk még nincs. Aki csatlakozna hozzájuk, vagy a segítségüket kérné, egyelőre a vezetőt, Molnár Gábornét keresheti a 30/515-7260-as telefonszámon, vagy az mkatalin@citromail.hu e-mail címen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cigaretta a kabát alatt Nagylakon

Megkérték, hogy vegye le a kabátot, mert azt gyanították, valamit rejteget a ruházata alatt.… Tovább olvasom