Délmagyar logó

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 35°C Még több cikk.

P. József: Én öltem Makón, a Fűtő utcában!

Makó - Váratlan fordulat történt a makói hármas gyilkosság nyomozásában: P. József beismerő vallomást tett, részletesen elmondta, hogy mindhárom áldozattal ő végzett a Fűtő utcai házban.
Információink szerint P. József beismerte, hogy május 17-én Makón, a Fűtő utcai családi házban ő ölte meg a 21 éves Boros Noémit és a lány nagymamáját, a 78 éves Szűcs Pálné Galambos Erzsébetet, valamint a harmadik áldozatot, a 26 éves, szintén makói Siha Norbertet. A 26 éves makói P. József azt mondta a rendőröknek: „Én öltem a Fűtő utcában!"

A férfi előbb a lánnyal, utána a nagymamájával, végül a volt barátjával végzett.

A Szegedi Városi Bíróság nyomozási bírója szeptember 20-áig meghosszabbította a hármas gyilkossággal gyanúsított férfi előzetes letartóztatását.

– Annyit megerősíthetek, hogy P. József saját kezdeményezésére beismerő vallomást tett – nyilatkozta lapunknak Szívós Tamás szegedi ügyvéd. A súlyos bűncselekményekkel gyanúsított férfi kirendelt védője elmondta, P. Józsefet hetek óta rémálmok gyötrik, ráadásul letartóztatása óta nem találkozhatott élettársával, nem láthatta két hónapos gyermekét sem. Lelkileg összeomlott.

P. József ügyvédjével, Szívós Tamással egyeztet. Fotó: Segesvári Csaba
P. József ügyvédjével, Szívós Tamással egyeztet.
Fotó: Segesvári Csaba

P. József letartóztatásakor, a bírósági meghallgatásán is még azt mondta, nincs köze a két női áldozat megöléséhez, a férfi halálának körülményeiről pedig semmit nem árult el. Eddig azzal védekezett, hogy Siha Norbert zsarolta, azért tartott vele a Fűtő utcai házhoz, ahová egyébként külön érkeztek. Úgy tudjuk, ezt, vagyis a zsarolást mostani beismerő vallomásában is fenntartotta, amit most annyival toldott meg, hogy a házban a zsarolástól „bekattant", és minden elsötétült előtte.

Szívós Tamás arra a kérdésre, hogy ha – mint az a legújabb vallomásból következik – nem mindkét férfi készült a gyilkosság(ok)ra, akkor miért vittek mindketten magukkal kést és váltóruhát, azt válaszolta: – Mivel ügyfelem beismerő vallomást tett, ezek a kérdések még megválaszolásra várnak. – Az ügyvéd ugyanakkor azt mondta, ő P. József korábbi vallomásait életszerűbbnek és hihetőbbnek tartja, mint a mostanit.

– A fiammal valamit „csináltak", máskülönben nem vállalt volna el olyan bűncselekményeket, amit meggyőződésem szerint nem követett el. Voltak kisebb-nagyobb stiklijei, de soha senkit nem bántott, soha senkire nem emelt kezet. A végére fogok járni, meg akarom tudni, hogy mi történt, miért vállalta magára! Abban biztos vagyok, ő, pláne egyedül, képtelen volt három embert is halálra szúrni, ráadásul Siha Norbit, a volt barátját, aki nála magasabb és erősebb volt – mondta remegő hangon P. József édesapja, a makói Perecz Sándor.

Perecz Sándor, a gyanúsított apja nem hiszi, hogy csak a fia a gyilkos, szerinte ő soha senkit nem bántott. Fotó: Segesvári Csaba
Perecz Sándor, a gyanúsított apja nem hiszi, hogy csak a fia a gyilkos, szerinte ő soha senkit nem bántott.
Fotó: Segesvári Csaba

A férfi megjegyezte, amikor legutóbb találkoztak, a fia – számára érthetetlen módon – arról beszélt, úgy alakulhatnak a körülmények, hogy néhány napon belül kiengedhetik, láthatja élettársát és két hónapos kisgyermekét.

– Mondtam is neki, hogy ezt verje ki a fejéből. Most jut eszembe, amikor legutóbb meglátogattam, azt kérték tőlem, hogy a bűncselekményről ne beszéljek vele, mert összeomolhat.

Amiben szakértők döntenek

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja alapján folytatja az eljárást, a bűncselekménynek továbbra is egy gyanúsítottja van – tájékoztatta lapunkat Tuczakov Szilvána. A főkapitányság szóvivője hozzátette, szakértői vélemény függvénye a bűncselekmény pontos jogi minősítése. „További, a közvélemény érdeklődésére számot tartó információ az üggyel kapcsolatban nincs."

Olvasóink írták

36 hozzászólás
12
 • 36. ZSUGABUBUS 2008. augusztus 01. 16:57
  „Úgy látom itt még sok a felderítetlen dolog.Lehet hogy az igazsságot meg sem tudjuk soha,volt már ilyen.”
 • 35. jodó 2008. július 04. 22:22
  „A saját ügyvéde is azt nyilatkozta,hogy nem életszerű Perec vallomása!!! AKKOR...???”
 • 34. Blazsej 2008. július 04. 10:29
  „Szerintem belaaa nem volt ott, hanem egyszerűen szerinte is életszerűtlen lenne a pj-egyedül ölt verzió...”
 • 33. kóborkutya 2008. július 04. 10:15
  „belaaa!
  azért vagy ebben olyan biztos mert ott voltál?”
 • 32. Belaaa 2008. július 04. 03:07
  „NORBI NYAKIG BENNE VOLT!!! Ez a nyikhaj egyedül nem csinál ilyet!”
 • 31. Anne 2008. július 03. 08:11
  „butafiú: A magyar jogrendszer szerint amíg nincs meg az ítélet, addig a gyanúsított nem bűnös, így nem lehet kiírni a teljes nevét.”
 • 30. dugó-húzó 2008. július 03. 01:29
  „remélem jól megdugják ezt a szemetet a sitten”
 • 29. Blama 2008. július 02. 11:16
  „Egyetértek Egyetértek Blamával... :) Ez durva de elgondolkodtató...mert én is találkoztam ilyen hozzáállással... a vége az lett, hogy a meglopott személynek kellett fizetnie rágalmazásért... pedig a fél lakását kirabolták... az agyontetovált csóka meg ott röhögött a markába és fenyegetőzött.... komolyan, itt senki nincs biztonságban...”
 • 28. Torkos 2008. július 02. 08:37
  „Tiszta Muki-ügy! senki nem hiszi el, hogy egyedül tette, és senki nem hiszi el azt sem, hogy P. egyedül tette, miközben Norbi nézte, hogyan öl meg két nőt, akik közül az egyik a szerelme volt!

  Horropr!!!”
 • 27. Egyetértek Blamával. 2008. július 02. 08:30
  „Nincs itt más, csak lezárt nyomozás, ami nem rontja a statisztikát. Én úgy hallottam, hogy ez a rendőrségnél úgy megy, hogy ez a statisztika szerint 3 felderített gyilkosság lesz. Tehát lesz 4 az évben és ez 75 szzalékos felderítettség. Vezető lesz a városok közt Makó. A többi rendőrségnél írigylik őket, hogy egyszerre volt három halottjuk.

  Minden esetre egészen sokáig bírta a verést ez a P.

  Blamának van igaza.

  Nézzétek meg! Ebben a cikkban is van beismerő vallomás...”
 • 26. Blama 2008. július 02. 07:32
  „Tiszta gáz... van aki elhiszi, hogy ez a nyikhaj 50 kilós gyerek nekimegy a lánynak, és a másik kettő nem tesz semmit??? Ne mááár.... egy magasabb 60 kilós nő elbánik egy ilyennel... jó ok, kés volt nála, de a Norbi gyerek mit csinált??? Nézte, ahogy a Perecz leöl mindenkit??? De gááz... addig verték benn a hülyegyereket, amíg Norbit "tisztára mosta". Ennyi...”
 • 25. 4 2008. július 01. 23:00
  „S. nagyon szerethette a volt barátnőjét, ha még azt is végig tudta nézni ahogy megölik.
  Utána mondhata P.-nek, ha már megölted azt a nőt akit szerettem most már ölj meg engem is.
  Valószínű ez igy lehetett?!?!?”
 • 24. jodó 2008. július 01. 22:15
  „...és amíg a nőket szúrta-vágta addig S.N. újságot olvasott..! Aha!
  Ez teljesen hihető!! Külömben meg én is ha a havernak segítek ruhát pakolni,váltó öltözetet,meg késkészletet szoktam vinni! Hmm..ez is életszerű!! Ekkora baromságot csak ez a debil Húgyos Jóska találhat ki!”
 • 23. Hehe 2008. július 01. 21:29
  „"Érdekes" fejlemények, neem???? :)))) Tudtuk, hogy egyedül viszi el a balhét....”
 • 22. butafiú 2008. július 01. 19:29
  „21:nem véletlen:) ennyire hülyék...jóhogy direkt!
  de egyébként régebbi cikkben mkinek kiírták nevét!meg ilyen embernek e fajta jogát én se tartanám tiszteletbe...ez a legkevesebb h tudják ki és mit tett”
 • 21. Luvien 2008. július 01. 19:18
  „sztem direkt csinálja a Délmagyar.. meg a tévékben is így mutadták be h P. József... apja Perec Sándor...mert így elméletileg nem mondták el a teljes envét az illetőnek...”
 • 20. butafiú 2008. július 01. 18:24
  „Lehet h én nézek túl sok filmet és nekem csak ilyen gazdag a képzelőerőm,de ismerve 1-2 dolgot én akkor se gondolom azt h 1edül követte volna el!Ugye azt nem kell bemutatni h vallatnak embereket?! (és ez már nem film,valóság!!!)kétség nem fér hozzá h Perec megérdemli a büntetést,tőlem ott rohadhatna élete végéig...de akkoris sántit az ügy!
  de a lényeg,vallomás megvan!odamentek a ruháért váltoruhával,késsel és Perec úgy döntött megöli mind 3at!igen biztos...”
 • 19. dodó 2008. július 01. 17:04
  „Az első riporthoz fűzött hozzászólások alapján kis híja volt, hogy ártatlanul meghurcolt szentként tiszteljem és szeressem ezt az ártatlan Perec gyereket. Mit mondjak? Csalódtam benne...”
 • 18. Torkos 2008. július 01. 14:12
  „Nyalánk és Falánk! Lehet annyit fizetni, hogy bevállaljon ilyet!?! Kizárt!”
 • 17. Falánk 2008. július 01. 13:27
  „Egyetértek Nyalánkal. Lehet hogy fedez valakit. Norbinak az utóbbi időben nagyon sok pénze volt. Honnan? Kiktől? Miből?”
36 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Romániában jobban keresnek az ápolók is

Makó - Változatlanul érdeklődnek a makói kórház iránt a Romániából érkező páciensek, ugyanakkor az… Tovább olvasom