Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Pancser tolvajok rendőrkézen

Csanádpalota - Egy 47 és egy 29 éves férfit gyanúsít a makói rendőrkapitányság azzal, hogy szilveszter előtt 16 csanádpalotai ház udvarába másztak be élelmiszert és kerti szerszámokat lopni – szilveszter másnapján pedig Kövegy volt a célpont, ott három házban jártak.
A két büntetett előéletű férfi lényegében végigjárta Csanádpalotát, ennek ellenére a bűncselekmények közül hatot a Széchenyi, míg ötöt a Délibáb utcában követtek el, mivel ezek voltak hozzájuk a legközelebb. Az ügy érdekessége, hogy végül semmit sem zsákmányoltak, üres kézzel tértek haza. Az új esztendő második napján, a szomszédos Kövegyen már eredményesebbek voltak, innen több szál kolbászt és kerti permetezőgépet vittek magukkal – tájékoztatta lapunkat Szenti Szabolcs főhadnagy, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A nyomozók a lakossági bejelentéseket követően jutottak el a 29 éves gyanúsítotthoz, akit már ismert a rendőrség korábbi betörései miatt. Őt január 7-én fogták el, majd őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását. Társát szerdán találták meg a nyomozók. A makói rendőrkapitányság 19 rendbeli, üzletszerűen elkövetett lopás és azok kísérlete miatt indított büntetőeljárást ellenük.

Olvasóink írták

  • 2. queenmargareth 2011. január 22. 18:13
    „ételt loptak, nem lehet, hogy ez már a megélhetési bűnözés?”
  • 1. dodó 2011. január 22. 12:15
    „Nem is akartunk mink lopni kéremszípen csak gárdákat kerestünk!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Angliában sikerült, ami Makón még nem

A TXM tovább kutatja a makói gázmező anyakőzetének „természetét", egy másik cég viszont Nagy-Britanniában sikert ért el egy makóihoz hasonló szénhidrogénmezőn, Európában elsőként. Tovább olvasom