Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 24°C Még több cikk.

Parasztolimpia - egy talicska sörért

Pitvaros - Parasztolimpiát is rendeztek Pitvaroson a falunapon. Hét csapat nevezett a megmérettetésre, a tét egy talicska sör volt. A hét csapatból mindössze egy volt a női, illetve egy vegyes felállást is jegyeztek. Többségében férfiak vállalkoztak a parasztolimpiai versenyszámok megoldására.
Az első feladatot egyik csapat sem tudta teljesíteni. A gumicsizma mindenkin kifogott, senki sem talált a körbe. Versenytárssal nehezített talicskával sem volt könnyű a fák között szlalomozni. A parasztolimpiáról a zsíros kenyér sem hiányozhatott, amit a versenyzőknek hátratett kézzel kellett elmajszolniuk. A legnagyobb derültséget talán az almaevés váltotta ki.

Parasztolimpia - egy talicska sörért. Fotó: Kovács Erika (galéria)

Vízzel teli edényből a szájukkal kellett kihalászniuk a játékosoknak az igen nagyra nőtt almákat, majd ugyancsak kézi segítség nélkül megenni… Utolsó feladatként jött a sörivás, persze alkoholmentesen és szívószállal. A parasztolimpiát végül Kaiser Gergő és Hatternik Dániel nyerte.

A pitvarosi falunapok számos más érdekességgel is várta a lakosságot. Fellépett Nagy Feró, Ihos József, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, valamint Postás Józsi is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Horgász lett Csanádpalota díszpolgára

Megszeppenten hallgatták a polgármester szombat reggeli városnapi megnyitóbeszédét a csanádpalotaiak. Tovább olvasom