Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Parlamenti reklám a makói fürdőnek

Makó - Szokatlan segítséget, parlamenti hírverést ajánlott a makói Hagymatikum Fürdő nemrégiben megválasztott új igazgatójának, Scheitzner Beátának a térség országgyűlési képviselője, Mágori Józsefné.
Sajtótájékoztatóján elmondta: bizakodva várja a korábban Tourinform-iroda-vezetőként is megismert fürdővezető első lépéseit, és segítségképpen felajánlotta: valamennyi egyéni körzetben megválasztott képviselőtársának szívesen visz a várost és a fürdőt népszerűsítő reklámanyagokból. Úgy gondolja, ha ők ezeket otthon átadják például a helyi nyugdíjasklubok, iskolák, egyéb intézmények vezetőinek, sok új látogatót hozhatnak a városnak.

Parlamenti reklám a makói fürdőnek.
Parlamenti reklám a makói fürdőnek.

A parlamentben 176 képviselőnek van egyéni mandátuma, s nagy többségükkel minden bizonnyal könnyen szót ért a Fidesz–KDNP színeiben megválasztott Mágoriné, hiszen közülük csupán 2 ellenzéki, a többi kormánypárti. A Makovecz Imre által tervezett, bő egy esztendeje megnyitott Hagymatikumnak egyébként az avatás óta sokféle reklámja volt már az óriásplakáttól az autóbuszok oldalán látható hirdetésig, ehhez hasonló azonban még nem. A hírverésre, pláne az olyanra, ami igazából még pénzbe sem kerül, szüksége is van, hiszen a turisták a nyitás óta eltelt rövid idő miatt egyelőre inkább ismerkednek vele, a visszajáró vendég még kevés.

A Hagymatikum élére alig 2 hete kinevezett Scheitzner Beáta lapunknak azt mondta, minden segítséget szívesen fogad, érkezzen akár civilektől, akár kormánypárti vagy ellenzéki politikusoktól, hiszen a Hagymatikum sikere minden makóinak közös ügye. Így a képviselő asszony felajánlását is örömmel veszi. Hogy pontosan milyen reklámanyagokat ad át majd, azon egyelőre gondolkodik. A részletekről hamarosan egyeztetni fog Mágorinéval.

Olvasóink írták

29 hozzászólás
12
 • 29. Légiós 2013. július 13. 19:14
  „már lassan a parlamentnek kéne már egy jo reklám mert ami ott megy nevetséges komolyan Széchenyiék sirnának ha hallanák az mszp lmp és társait”
 • 28. Cillit_bang 2013. április 12. 12:34
  „27! Gyulán HAVONTA 60 milla! Mondjuk már a fejlesztési pénz is benne van!”
 • 27. citrom01 2013. április 11. 13:58
  „Még mindig kevesebb Gyulán az önkormányzati támogatás ,mint Makón a 193 millió,és itt mégsem mehet be senki sem ingyen ,még a sportolok sem!”
 • 26. szatocs 2013. április 10. 21:20
  „A listáról illene kihúzni a komoly fürdővel rendelkező településeket,mint Zalakaros,Harkány,Hajdúszoboszló ....,aztán a kisebb fürdővel rendelkezőket Balaton környéke,Velence környéke,Tiszafüred környéke ......,aztán a szomszéd települések fürdői Gyula,Mórahalom,Gyopárosfürdő .....,és már lehet látni,hogy nem olyan nagy lesz a pakk,kedves Mágoriné.”
 • 25. Qllancs 2013. április 10. 20:48
  „Ehhez a cikkhez nem lehet hozzászólni ? : Kommentelőket gyanúsít az ügyészség lázár j. feljelentése nyomán. .....
  Origó .hu, meg a Cink. hu ! érdemes ....”
 • 24. Qllancs 2013. április 10. 20:41
  „T. 23. olvasd el a CINK. hu !
  itt irogató 6 barátunkről van szó !”
 • 23. Francois 2013. április 10. 18:26
  „20. Qllancs nagy dolog hogy feljelentette a kommentelőket, ha erre céloztál, engem is feljelentettek más fórum végett, csak nálam vissza nyal a fagyi azt hiszem, mivel én balekkal állok szemben, aki kapkod ide oda azt se tudja mit csinált tavaly! :) Még szerencsém.”
 • 22. Francois 2013. április 10. 18:11
  „Én szövögetek 21. scott1 ! :) :)”
 • 21. scott1 2013. április 10. 17:41
  „Ugyan hány nicknéven írod még le ugyanazt? Észrevehetnéd, hogy a kutyát sem érdekli a téma... főleg, hogy még csak ogy. képviselőnek sem fog már indulni! Mágorinétól ez egy gesztus az új igazgató felé, ez mindenkinek leesett, még azoknak is, akik semmilyen közéleti terveket nem szövögetnek...”
 • 20. Qllancs 2013. április 10. 17:40
  „Barátaim !
  Olvassátok el a mai : ORIGót !! 6 kommentelőről ír !”
 • 19. Cillit_bang 2013. április 10. 17:29
  „A "sportolók" is szeretik az "ingyen" dolgokat...Csak azt nem fogják fel, hogy AZ az "ingyen" mennyibe kerül.....Nem rég olvastam és volt a tv-ben, hogy a gyulai önkormányzat havi 60 milliót! tesz a fürdőbe!...Jaaaaa így be lehet engedni MINDENKIT "ingyen"!.....Óvodákra, iskolákra, járdákra, utakra pedig nem kerül, pedig az hasznosabb lenne, mert azt nem csak pár fürdeni vágyó helyi lakos és sportoló használja.....”
 • 18. franckarika2 2013. április 10. 17:20
  „Nem hittem a szememnek:)
  Amikor legutóbb láttam Mágoriné nyilatkozatát a fürdővel kapcsolatban, csupa negatív dolgot mondott. Annak ellenére, hogy azzal kezdte..nem vagyok fürdőbe járó, csak hallottam ezeket a dolgokat.
  Nos....nem tudom elképzelni, hogy szívből tudna kampányolni a fürdő mellett.”
 • 17. Qllancs 2013. április 10. 16:48
  „Mágoriné --inkább NEEEEEEE !!!! szólaljon fel !!!
  Hírdetni orrba--szájba ! Média ! A MT 1..2 RTL , felajánlani vetélkedők mint nyereményt ! pl.Napló, v Magyaország így szeretlek ! ...stb. Szép színes szórólapok ! a határ átkelőkre IS !! Táblák kitéve a városban ..mert a héten is megállítottak --MERRE kell menni ??? Levenni a Görögszab. térről a Szegedi Hotel reklámot !! Makói helyette !!!

  De minek adjunk tippeket ..hiszen a vezető alkalmas az igazgatói posztra !Neki tudni kell ..mitől döglik a légy ! 500 ezer ft ért nyugodtan ötletelhet !!”
 • 16. triatlonos 2013. április 10. 16:19
  „Az a hatékony reklám, amely olyan embereket szólít meg, akikben van fogadókészség. De néhány negatív reklám - amiből volt bőven - számtalan jó ötletet anulál. Javaslatomra az ország legismertebb túravezetője - 14250 rendszeres túrázó ismeri - kerékpáros csapatával Makó felé vette az irányt, kifejezetten a Hagymatikum miatt, de amikor meglátta az árakat "dobott egy hátast", és akart valakivel kedvezményről beszélni, de nem volt senki a sok vezető közül. Visszamentek Vásárhelyre, pedig onnan jöttek!
  Gyulán futó és nordic versenyen valamennyi nevezett egész nap ingyen használhatja a fürdő szolgáltatásait, tehát a sportversenyek nagyszerű hírverést csinálhatnak. A Marosmenti Mocorgók országos hírnevet vívtak ki maguknak, rájuk lehetne építeni.
  Még mindig sok a korlát, a kapu a Hagymatikumban - ez még Kovacsics szelleme - el lehetne kezdeni a lebontását, de az utóbbi elég nehéz.
  Andrea felajánlását gesztusnak kell tekinteni, és teljesen felesleges politikai felhangot adni a témának. Ha a képviselőkben van fogadókészség, akkor hatékony lesz a kísérlet, de attól tartok, hogy van nekik elég bajuk Hagymatikum nélkül is.”
 • 15. Francois 2013. április 10. 15:37
  „Gyerekek, gesztusnak nem csúnya dolog, igaz jót mosolyogtam itt magamba, de én azért nem vinném, mi lesz ha valamelyiknek honagyának megtetszik és ehhez hasonló hétvégi házat akar építtetni?! Én egyik pártot se tudom finanszírozni. Jut eszembe nem így kell ide vendéket hozni, azt meg hogyan nem árulom el, se se 1 millát se 5-kilót nem kapok, se a várostól se az országtól. Egyébként jó minőségű papira kell nyomtatni, mert sok szórólap dörzsöl, a francia vécében, én így hívom, mert a földben kint van a franc végén.”
 • 14. Cillit_bang 2013. április 10. 15:10
  „Vigye, csak vigye!......A többi képviselő iskoláskorú gyermeke is gyűjti a papírt....A reklám anyagnak van súlya....Miért most, és ez jutott "eszébe" nadságosasszonynak???....Csak elképzelem, ahogy a mórahalmi polgármester és képviselő úr beszalad a város fürdőjébe, és lesöpri a helyi szórólapokat, plakátokat, fürdőreklámokat és kihelyezi a makóit, és kiadja utasításba, hogy minden vendégnek és nyugdíjasnak kötelező a kezébe adni egyet-egyet.....Nem tudom, hogy "vezérasszonyunk", látta e azt a műsort: Okosabb vagy e ,mint egy ötödikes????......Mert ez az ötlet átgondolatlan propaganda-szagú...Semmit nem érő..De meg köll próbálni!...”
 • 13. Francois 2013. április 10. 14:09
  „12. Qllancs 2013.04.10. 13:51 Dehogy kapok egy millát, bár csak úgy lenne!”
 • 12. Qllancs 2013. április 10. 13:51
  „Francois . Mit akarsz ???? Hiszen kap ő bőven. 1 milla havi + 1 milla költségtérítés / hó !”
 • 11. abai 2013. április 10. 12:11
  „Kedves Mátka! A nyugdíjasok idehaza ingyen utaznak, már ha tényleg öregségi nyugdíjasok!”
 • 10. Francois 2013. április 10. 11:26
  „Egyébként egy napirend előtti felszólalást is megérdemelne ez a fürdő, 2-legyet ütnénk egycsapásra... megismerhetnék a honatyák a makói helyzetet és senki nem mondhatná hogy Mágoriné nem szólalt fel!”
29 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkérdeztük az olvasót: szokott madarakat etetni?

Ezúttal arról faggattuk a makói olvasóinkat, hogy szoktak-e madarat etetni? Tovább olvasom