Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 4°C Még több cikk.

Patkányokat osztott Mucsi

Makó - Plüsspatkányokat osztogatott pénteki sajtótájékoztatóján Mucsi Tamás, a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöke, hogy felhívja a figyelmet: szerinte a városi televízió egyoldalúan kezelte a patkányügyet.
Mivel helyreigazítási kérelmének sem tett eleget a tévé, jogi lépéseket tett. Hangsúlyozta: a patkányügy szerinte figyelemelterelés arról a DK-s javaslatról, hogy a város vegye vissza a makói iskolákat a KLIK-től, mert a fenntartó nem biztosít megfelelő körülményeket az intézményekben. Továbbra is azt kéri, hogy erről tartsanak többpárti kerekasztalt. A sajtótájékoztató után a városi tévé közleményt adott ki, amelyben Keresztúriné Kisistók Tímea ügyvezető azt írja, a tévé a témában helyt adott minden közleménynek, Mucsi Tamás helyreigazításának is, és stábjuk a mostani sajtótájékoztatón is ott volt. Kiemelt figyelmet fordítanak a kiegyensúlyozott tájékoztatásra, és amióta ő vezeti a tévét, egyetlen olyan vád sem érte stábjukat, miszerint nem adott hírt valamely helyi párt eseményéről, sajtótájékoztatójáról.
 
 Mucsi Tamás. Fotó: Szabó Imre
Mucsi Tamás. Fotó: Szabó Imre

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Makóé lesz az inkubátorház?

- Nincs szó ingatlanpanamáról - állítja a lapunknak küldött válaszlevelében a makói inkubátorházat tulajdonló vállalkozás egyik tulajdonosa, Tápai Péter, aki azt kérte, kérdéseinket írásban tegyük fel neki. Tovább olvasom