Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

Patthelyzet a kóbor kutyák ügye

Makó - Nincs kutyamenhely Makón, a makói állatvédő egyesület telephelye évek óta bezárt, ideiglenes befogadóknál próbálják meg elhelyezni a kutyákat, őket azonban feljelentik.
Patthelyzet a kóbor kutyák ügye Makón.
Videó: Makói VTV. 

Olvasóink írták

 • 5. fazekaserzsebet 2012. június 12. 04:39
  „Elég szomorú hogy csak a büntetésekre telik. Ennél a városnál kisebb telelpülések is fenn tudják tartani az átmeneti befogadóhelyet!
  Talán erre is lenne - lehetne - egy kicsit áldozni - úgy a hivataloknak, mint az önkénteseknek. Nem akarom felsorolni mennyi hülyeségre jut pénz...”
 • 4. qzo 2012. június 09. 21:10
  „Ezen az udvaron jó lehet a kutyáknak, de itt emberek élnek! Ilyen körülmények között! Én nem a kutyákat védeném, hanem az embereknek kellene a segítség! A vizet visszakapcsolták már?”
 • 3. cindi 2012. június 09. 07:57
  „Van egy javaslatom.
  Azok,akik állatvédőnek mondják magukat-tisztelet a kivételeknek-járuljanak hozzá anyagilag is az általuk oly nemesnek vélt feladat ellátásához.Nem kell mindig központi pénzből gondolkodni és azzal garázdálkodni.
  Nem csak szavakkal,hanem tettekkel is kellene védeniük az állatokat.”
 • 2. Racoon 2012. június 09. 07:52
  „Egy ilyen kutya menhely fenntartása rengeteg pénzbe kerül. Miközben városunkban is sok olyan gyerek él, aki nem tud megfelelően táplálkozni, ruhája alig van és mélyszegénységben él a családja. Aki felelős állattartó és elveszik a kutyája, az mindent megtesz azért, hogy megtalálja minél hamarabb. A gyepmesteri telepen is 2 hétig tartják a kutyákat. Sajnos a gazdasági helyzet is okolható a sok kóbor eb miatt. Véleményem szerint egy gazdátlan kutyának sem szabadna lenni, a gazdáknak felelősen kellene gondolkodni, de menhelyeken a végtelenségig tartani őket, szerintem annak sincs értelme. Amíg egy gyerek is éhezik, addig nincs.”
 • 1. aplikation 2012. június 08. 13:11
  „Valóban nincs állatmenhely Makón a pünkösdi ünnepek alatt egy szépen ápolt kis termetű kutya napokig kóborolt megsajnáltuk de befogadni nem tudtuk az összes fellelhető telefonszámot felhívtuk és segítséget kértünk volna ha egyáltalán felveszik a telefont, senki de senki nem tudott segíteni, de az az érzésem nem is szívügye ez a probléma itt a városban senkinek sem.
  Más településeken hogy működik az állatmenhely ? ki fizeti a fenntartását
  Úgy gondolom nem az én feladatom lenne ezt tanulmányozni”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

9 milliót költöttek a biciklisekre Csanádpalotán

Összesen 9,1 milliós beruházással fedett kerékpártárolókat építettek. Tovább olvasom