Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Pedagógusünnep Makón

Makó - Arany-, bronz-, ezüst-, és vasdiplomát is osztottak az idei makói Pedagógusnapon. Virággal és ünnepi műsorral köszöntötték a város tanárait, tanítóit, nevelőit.
"Ború van éppen elég körülöttünk, de úgy tűnik, hogy derű is akad. Most ünnepelni jöttünk." - ezekkel a szavakkal indította köszöntő beszédét Dr. Buzás Péter polgármester a Hagymaházban Pedagógusnap alkalmából szerdán délután. Beszéde után Kréz Tibornével a Pedagógus Szakszervezet városi titkárával együtt adták át a díszdiplomákat.

Virággal és ünnepi műsorral köszöntötték a város tanárait, tanítóit, nevelőit.
Virággal és ünnepi műsorral köszöntötték a város tanárait, tanítóit, nevelőit a Hagymaházban.

Aranydiplomát kapottak Dr. Juhász Mihályné Szabó Katalin, Nacsa Józsefné Mészáros Irén és Perjés Gézáné Szabó Margit, Simon Lászlóné Börcsök Sára óvónők. Gyémánt diplomát vehetett át Ábrahám Imréné Antal Erzsébet tanítónő, Endes Dánielné Körösi Ida Terézia tanárnő és Simon Mihály tanár úr. Vas diplomát kapott Simon Mihályné Tóth Marianna tanítónő.

Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Makó Város Pedagógiai Nívódíjának bronz fokozatát adományozta:Badóné Fürtön Juditnak, Csaláné Oláh Editnek, Daróczi Szilviának, Dr. Kocsubéné Bökfi Évának, Kotroczóné Mátó Évának, Rudisch Ferencnének, Szabó Gizellának, Szabóné Fekete Saroltának, Dr. Tamásné Rébék-Nagy Klárának és Vezsenyi Lászlónak.

A díj ezüst fokozatát: Bartáné Szabó Mónika, Dancsi Györgyné, Hősné Lovas Éva, Kietáné Mátó Melinda, Magony Istvánné, Nacsáné Zádori Márta, Tóthné Cseh Erika, Vezsenyi Ildikó és Vörösné Hős Erika kapta. A város Közszolgálati Nívódíjának EZÜST fokozatát az Újvárosi Óvoda munkatársa, Takács Ildikó kapta. Makó Város Pedagógiai Nívódíjának ARANY fokozatát Csikotáné Erdei Eleonóra, Dobsa Jánosné, Gilinger Ildikó, Pallag Gyuláné, Pappné Lencsés Andrea és Petróczy Mihályné vehette át.

A díjátadó után ünnepi műsorral köszöntötték a pedagógusokat. Az egykori Bartók Béla iskolás, most a Madách Musical Tánc- és Zeneművészeti Iskola musical szakos növendéke Tóth Jonathan osztálytársával, az Országos Musical Bajnokság fődíjasával: Katz Zsófiával együtt énekelt az ünnepelteknek.

Olvasóink írták

 • 4. makovaros 2012. június 03. 18:44
  „Gratulálok a kitünteteknek.
  Miért ne választanák meg újra? A városnak is az a érdeke hogy ő maradjon ugyanúgy mint a polgármester választáskor Buzás "Sokan alig várják hogy eltűnjön" miért??? Hány iskola ilyen fejlett mint az almási suli? Hány iskolában van karácsonyi ajándék? Melyik iskolát is emelték a 21. század iskolájává?? Az almásit annó beakarták zárni de mára már a ország legjobb iskolája lett együtt a Makói általános iskolával. Én tisztelem Almási Pál urat, örölök hogy 8 évig olyan jó suliba és igazgató volt aki tanított. További sok sikert neki is. Igaz ahol fejlődés van ott nem örülnek semminek.

  Másik "z iskola átadás / egyháznak / csak jan. 1 étől lesz " Ez is téves az egyháznak már szeptember 1 jétől az övék a Kálvin és a Másik suli. Az állami iskola lesz az Almási amit január 1. -jén vesznek át......”
 • 3. Nyusszancs 2012. május 31. 17:24
  „Gratulálok a kitüntetetteknek. Élvezzék felhőtlenül legalább ezt az egy napot.”
 • 2. tóninéni 2012. május 31. 14:14
  „Az előttem szólóval ellentétben én a cikkre reagálnék.GRATULÁLOK!Minden elismerésem a díjazott és nem díjazott pedagógusnak.”
 • 1. Qllancs 2012. május 31. 09:23
  „Egy dolgot nem értek !
  Hétfői eligazításon --miért a mostani igazgató mondja meg --ki marad--ki nem a következő tanévben !!Mikor ő már CSAK 1 hónapig igazgató !???
  Lejár a megbízása ! NEM fogják még 1 X megválasztani !!! de az iskola átadás / egyháznak / csak jan. 1 étől lesz .De oda se kell mert már ki van jelölve az új igazgató !!!
  Almási nem egy népszerű ember ! Sokan alig várják ,hogy eltünjön !!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Üzentek a gördeszkások: mi ebben a kirívóan közösségellenes?

Egy 25 éves, jelenleg Londonban élő fiatalember nem érti hogyan lehet kirívóan közösségellenes magatartásnak tekinteni a gördeszkázást. Tovább olvasom