Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Pitvaros: csütörtökön tartják Radó Tibor beiktatását

Hiába tartottak időközi polgármester-választást Pitvaroson, nem sok minden változott a testület összetételében.
Radó Tibor
Radó Tibor
A vasárnapi időközi választás után a településen a képviselő-testületnek ugyanazzal a polgármesterrel kell ezután is együtt dolgoznia, mint eddig, hiszen az előző polgármester, Radó Tibor nyerte a választást.

Radó Tibor tavaly mondott le tisztségéről, ezt a helyi képviselő-testület kérte, mert állításuk szerint nem tudtak vele együtt dolgozni. Időközi választást hirdettek, vasárnap pedig a pitvarosiak újra bizalmat szavaztak neki.

A választáson 57,2 százalékos részvétel mellett Radó Tibor 438, Gémesi Sándor 266 szavazatot kapott. A régi-új polgármester beiktatását csütörtökön tartják. Radó Tibor elmondta, első feladata a 2012. évi költségvetés átvizsgálása lesz.
Pitvaros: lezárult az időközi választás

Olvasóink írták

 • 9. Tivadar 2012. május 20. 02:47
  „Ne olyan hevesen Aniko!”
 • 8. gemesianikó 2012. május 15. 19:05
  „Amennyiben bármilyen kérdésed van, legyél olyan gerinces, hogy megkérdezel bennünket személyesen és nem vádaskodsz pletykák alapján.”
 • 7. WSS 2012. május 15. 13:44
  „Ha nem a pártokról szól akkor miért állt Mágoriné a háttérben???”
 • 6. gemesianikó 2012. május 15. 10:28
  „Ez nem a pártokról szól! És Cirmike neked is ajánlom: olvasd el a 3-as pontot!”
 • 5. menyhártzsuzsanna 2012. május 15. 10:14
  „Nem bírom ki, hogy ne szóljak hozzá ehhez a patt helyzethez. Pitvaros kinyilvánította,hogy ami eddig volt, történt nem mehet másként, másvalakivel csak Radó Tiborral Mert szerintük ez így volt helyénvaló és pont. A nagyobb probléma az hogy jelenleg a pénzes kamra kulcsa a térségben annál a két embernél van aki a választási gyűlésen Gémesi jobb oldalán foglalt helyet. Hogyan lesz Pitvaros önkormányzatának nullás költségvetése-hiszen jövőre már nem lehet tervezni hiánnyal, 27 millió forintot honnan szednek- ha a kulcs őrzői által támogatott jelölt mondjuk csak finoman elbukta a megmérettetést? A magyar ember óriási problémája az irigység és ami abból fakad az nem mutat jóra, ésszerű cselekvésre. Tudom,tudom,hogy a mai belpolitikai helyzet nem ad majd lehetőséget egy újabb 2/3-ra, de biztos vagyok benne, hogy a FIDESZ-KDNP 2014-ben megint kormányt fog alakítani. Itt kell megjegyeznem, hogy a mai nehéz gazdasági körülmények, az üres pénztárcánk közelebb engedi a gondolatvilágunkhoz a szélsőséges eszméket-nem csak a Jobbikra gondolok, hanem a p...kos kommunistákra is. Legyen mindenki résen, hiszen kihasználják a sérülékeny, rendkívül érzékeny életünk minden mozdulatait és ott fognak betelepedni ahol kevésbé várjuk és ontják magukból a káros mérget, lebutító anyagot.
  Visszatérve a választási eredményre nagyon nehéz lesz normálisan vezetni a települést nem csak Radó Tibornak, hanem a képviselő testületnek is. Megáll az ész!!”
 • 4. Cirmike_pit 2012. május 15. 09:04
  „Előtte Jobbikos volt...”
 • 3. gemesianikó 2012. május 15. 08:00
  „WSS!!! Ha valamit nem tudsz, akkor inkább tartsd a szád és meg se szólalj!”
 • 2. WSS 2012. május 15. 07:19
  „Úgy hogy csak egy hónapja lett fideszes és ezt a falubeliek is tudták.”
 • 1. tótkomlósi 2012. május 14. 16:18
  „És hogy hogy nem fideszes lett a győztes?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éva marketingesből lett nevelőnő Déván

Tíz fiút nevel Böjte Csaba legnagyobb dévai gyermekotthonában a csanádpalotai Nagyfalusi Éva. Két éve él Erdélyben, előtte a fővárosban dolgozott marketingesként. Tovább olvasom