Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

Pőcze Lászlóné életműdíjat kapott

Makó - Szakmai életműdíjat kapott a Magyar Fürdőszövetségtől Pőcze Lászlóné, a makói fürdő 3 éve nyugdíjba vonult igazgatója (képünkön). Máig sem szakadt el egykori munkahelyétől – most a szolgáltatásait élvezi, szinte mindennapos vendégként.
Pőcze Lászlóné büszke szakmai munkássága elismerésére. Fotó: Szabó Imre
Pőcze Lászlóné büszke szakmai munkássága elismerésére. Fotó: Szabó Imre
Közel három évtizedes fürdőigazgatói munkásságáért, életművének elismeréseként kapta meg a Kiváló Fürdőszolgáltatásért díjat a napokban a Magyar Fürdőszövetségtől a fővárosi Gellért szállóban a makói Pőcze Lászlóné. Amikor fiatal üzemmérnökként elfoglalta helyét, három meden-
cés tisztasági és strandfürdőt igazgatott, amely évente 125 ezer vendéget fogadott – 2009-ben 11 medencésre bővített gyógy-, élmény- és sportfunkcióval is rendelkező komplexumot adott át utódjának, amelyet az előző évben 300 ezren kerestek fel. Itteni munkáján kívül elismerték azt is, hogy a kezdetektől részt vesz a fürdőszövetség különböző bizottságaiban.

A szövetségben továbbra is végez szakmai munkát, segít tapasztalataival, de ideje nagy részét már pihenéssel tölti. Mint mondja, amíg dolgozott, általában üdülni sem tudott elmenni. Azóta, hogy nyugdíjba vonult, többek között ezt igyekszik bepótolni. Egykori munkahelyére is naponta visszajár, de már csak bérletes vendégként – élvezi szolgáltatásait. A Hagymatikum körül dúló viharokkal nem foglalkozik. Azt mondja, szereti a fürdőt, nem tud és nem is akar tőle elszakadni. Örül, hogy megépült és reméli, hogy az emberek országszerte, sőt külföldön is megszeretik.

Olvasóink írták

 • 7. drhouse987 2012. november 26. 16:20
  „Katika, gratulálok a kitüntetéséhez, igazán megérdemelte. Nagyszerűen igazgatta a fürdőt.
  A sok munka mellett mindig szakított időt arra, hogy személyesen is foglalkozzon a fürdő vendégekkel.
  Névnapja alkalmából is köszöntöm!”
 • 6. babeli 2012. november 24. 20:28
  „Gratulálok Kati!
  Valaki javasolt, talán hónapokkal ezelőtt egy emléktáblát a régi makói fürdőnek. Annak mikor lesz az avatója, vagy lesz abból egyáltalán valami? Remélem lesz tábla, és ott még külön gratulálhatunk Katinak, aki nagyon sokáig irányította a fürdőt, ami kevesebb ráfizetést termelt, mint az új.”
 • 5. boerabb.sze 2012. november 23. 16:26
  „Szívből gratulálok Katika országos kitüntetéséhez. Nyolc évig képviselőként közelről láthattam, miként küzd a makói fürdőért. Hála Istennek ez másoknak is feltűnt. Millió gratula.”
 • 4. pog 2012. november 23. 10:07
  „Azóta sem tud aludni nyugodtan mióta nyugdíjas nem véletlen jár vissza a fürdőbe, nagyon is érdekli a pletyka""”
 • 3. faszamár2013 2012. november 23. 09:25
  „Ez jó.Még hogy igénybe veszi a szolgáltatásokat?Szolgáltat!! A NAV vajon tud erről?”
 • 2. triatlonos 2012. november 22. 17:23
  „Gratulálok Katikának!
  Igazi makóiként kihozta a régi fürdőből azt, amit lehetett. Még az is előfordult, hogy olyan ünnepen, amikor hivatalosan zárva volt a fürdő biztositotta, hogy edzhessünk. Azt is bölcsen teszi, hogy nem nyilvánit véleményt a jelenlegi helyzetről, de azért egy "huncut mosolyt" néha megengedhet magának.”
 • 1. Amme89 2012. november 22. 10:34
  „Gratulálok Katikának, nagyon kellemes nyugdíjas éveket kívánok!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétmilliós kurd városban járt Péter

Egy ifjúsági egyesülettel jutott ki a törökországi Diyarbakirba a Csanádpalotán élő Ádók Péter. Tovább olvasom