Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Saját házának fala dőlt rá - szörnyethalt

Csanádpalota - Szörnyethalt csütörtökön délután egy csanádpalotai férfi: saját házának fala dőlt rá. Egyedül kezdett neki a romos épület bontásának, az ismerősei már csak a holttestét találták meg.
- Megbeszélték, hogy szombaton bontanak, de csak nekiállt egyedül - mesélte szomorúan Lestyán János csütörtök délután azelőtt a csanádpalotai ház előtt, ahol délután megtalálta albérlője holttestét. Délután ő maga nézett utána, hogy vajon hol lehet B. István. Elindult az 50 éves férfi romos, Nap utcai házához. Ott már csak a holttestét találta. Átszaladt a szomszédba segítséget kérni és értesítették a rendőrséget. 

Szörnyethalt, amikor a házát bontotta.
Videó: Makói VTV.


Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook oldala, nem csak makóiaknak!

 
A férfit délben még a helyi boltba látták, feltehetőleg onnan indult el a házához, azért, hogy a bontott téglából pénzhez jusson. István egy hete lakott albérletben Jánosnál. Két 20 év körüli gyermeke van, de úgy tudjuk, nem ápolt jó kapcsolatot velük. A baleset helyszínére, az ilyenkor szokásos eljárás szerint a makói tűzoltóság, a mentők és a rendőrség is kiérkezett ma délután.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Franyó Róbert emlékére

Bonyhádon tartottak emlékestet nemrégiben, a költészet napjához időzítve a fiatalon elhunyt makói Franyó Róbert tiszteletére. Tovább olvasom