Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 14°C | 27°C Még több cikk.

Saját iskolájukról rappelnek

Makó - A Makó Dal után most az iskolájukról készített klipet Bakacsi Márk és Solymosi Attila. A Návay Lajos Kereskedelmi és Közgazdaságtani Szakközép Iskolában forgattak. Egy hét alatt ezer feletti nézettségük van.
Tavaly év végén írtunk két makói fiatalról: Bakacsi Márkról és Solymosi Attiláról, annak kapcsán, hogy a várost a saját szemszögükből bemutató internetes videót készítettek.

Annak nézettsége azóta a 6000-es szám fölé emelkedett. Most újabb videót készítettek, abban reménykednek ez is hasonlóan népszerű lesz. A videó készítésének éppen ez a célja: az iskola bemutatása és népszerűsítése miné szélesebb körben.

AlleR - KERI (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook oldala, nem csak makóiaknak!

 
A klipet egy hete készítették. Mindössze 8-9 órányi munkájuk van benne - árulta el Márk. - A készítésében segítségünkre voltak: Balogh Sándor, Károlyi Péter, Német Gergő, Szabó Márton, nekik külön köszönetünket szeretnénk kifejezni. Konkrét koncepciónk csak a szám maga volt, egy már kész szövegre nagyon bonyolult felépíteni egy klipet, míg egy dokumentum filmet mi irányítunk - ez a különbség nehezítette meg a dolgunk. A filmben szereplő dal szövegét Attila, vagyis AlleR maga írta - mesélt a koncepcióról.

A srácok folytatják a közös munkát, új számot is készítettek a minap. Ehhez egyelőre még nem forgattak klipet.

AlleR - Respekt Nélkül
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mucsi: Van jövője az ipartestületnek

A rendszerváltáskor közel 1200, most mindössze 80 tagja van a makói Ipartestületnek, az elnök, Mucsi Lajos Tamás azonban bizakodó. Tovább olvasom